Musiikkini

 

Toinen Maria Dance omakustannelevyni on tällä hetkellä teon alla. Julkaisupäivä on aluvuodesta 2020.

Artistisivu Hearnow:ssa

Päivityksiä ja uutisia FB:ssa

Albumi on kuunneltavissa/ saatavilla seuraavissa paikoissa:

Muusikista tuli viime vuonna tärkeä terapeuttinen keino käsitellä MS-tautiin sairastumistani. Iso kriisi toi tietynlaiseen risteykseen elämässä, jossa peilasin siihen asti kulkemaani elämääni ja pohdin, sekä pelkäsin tulevaa. Niistä alkoi syntyä sanoituksia. Pianon ääressä istuessa sormet alkoivat löytää säveliä.

Nälkä kasvoi syödessä

Alunperin tarkoituksenani oli äänittää lankoni avustuksella albumin nimikkobiisi ”Pirate Town” puolisolleni 10-vuotis hääpäiväksi, jota juhlimme viime vuonna. Nälkä alkoi kasvaa syödessä, kuten sananparsi sanoo yhden lahjabiisin sijasta aloimme työskennellä kohti kokonaista albumia.

Pirate Town-albumin takana minun lisäkseni on lankoni, joka myös hän elää autoimmuunisairauden kanssa. Minun osuuteni albumissa on biisien sanat, sävellykset, laulu ja kosketinsoitin. Kaikki muu kitarasta, bassoon, miksauksesta sovittamiseen on lankoni kädenjälkeä. Olemme kulkeneet pitkän matkan ensimmäisitä nauhoitusyrityksistä valmiiseen levyyn.

Musiikkiniini olen ottanut vaikutteita omilta lempiartisteiltani, kuten Stevie Nicksilta (ja Fleetwood Mac), Dolly Parton ja Pat Benatar.

Tässä ja nyt

Jos albumin sanoma pitäisi tiivistää, on sen viestinä hetkessä eläminen. Tärkeää on luopua niistä kuvitelmista, millaiseksi elämänsä ajatteli olevan ja alkaa elää sitä juuri sellaisena kuin se on.

Klikkaamalla TÄSTÄ pääset kuuntelemaan maistiaisia kaikista albumin kappaleista ja vasemmalla näet paikat, joista pääset lataamaan albumin/kuuntelemaan biisejä kokonaisuudessaan.

Kiitos kun tuet taiteen tekemistä ♥