Voiko urheilutrikoissa liikkua missä vaan?

Pikkujoulukausi menossa ja juhlat tulla porskuttaa, mutta mitä pukea päälle? Iän ikuinen ongelma ainakin meillä naisilla. Ensiksi on selkeät suunnitelmat mitä laittaa päälle mutta mieli saattaa (siis vaihtuu) vaihtua monen monta kertaa. Mekkoa, hametta vai housua päälle. Pitäis olla mukavaa mutta silti juhlavaa, hiukan ehkä seksikästäkin.

Tässä just baariin lähdössä, vai oliks se sittenkin lenkille? :D
Tässä just baariin lähdössä, vai oliks se sittenkin lenkille? 😀

Joskus olo on ihan nätti kun lähtee kavereiden kanssa ulos ja joskus kaikkea muuta, vaikka ulkopuolisten silmiin varmaan näytät aina samalle. Joskus oon miettinyt, että hitto on joskus salilla salivaatteetkin päällä parempi ja hyvännäköisempi olo kuin bilevaatteet päällä kapakassa 😀

Joten voisko baariin laittaa esimerkiks jotkut kivat sporttilegginssit? Mun mielestä todellakin voi tai ainakin pitäis voida! Onhan esim. Adidaksen trikoot ihan hyvännäköisiä ja ne päällä voi käydä ainakin mun mielestä kaupungillakin. Sehän riippuu paljon myös siitä mitä yhdistelet niihin trikoisiin. Mutta laittaisinko sitten oikeesti kuitenkaan niitä urheilutrikoita jalkaani ravintolaan?

29v8
Adidaksen urheilutrikoot jalassa muuallakin kuin salilla. Joo vai Ei?

29v10

Niin, en tiiä. Varmaan riippuu illanvieton luonteesta. Joku keikka niin miks ei, mutta pikkujoulut, eiks sillon pidä olla mekko tai hame päällä?

Mitä mieltä ootte, kuuluuko sporttitrikoot vaan salille vai voiko ne päällä kulkea muuallakin?

Kommentit (12)
  1. Urheiluvaatteet eivät kuulu juhlatilaisuuksiin. Piste. Poikkeuksen tekee kenties oman lähipiirin kanssa vietetyt ja ennalta sovitut teemahenkiset juhlat. Juhlien järjestävältä taholta maininta kutsussa tai muu ilmoitus pukukoodista on aina hyvä ja selkiyttävä tekijä vaatteiden valintaan.

    Naisilla tämäkin on toki haasteellista varsinaisen klassisen tyylin puuttuessa ja vaatetrendien vaihtuessa parikin kertaa vuodessa. Lisäksi mekot ja pikkumustat eivät varsinaisesti imartele kuin bloggaajan kaltaisia, itsestään huolehtivia ja näyttäviä naisia. Toisin on meillä miehillä, jolloin huonommassakin kunnossa oleva herra saadaan edustavaksi hyvin istuvalla puvulla 🙂

    1. Bloggaajan kaltaisia 😀 Aika hauskasti sanottu, kiitos 😀

      Ja sepä se, puku tekee miehen tai jo oikeestaan kauluspaita 😀

  2. Kumma juttu, salilla on kaikista paikoista itsevarmin olo ja peilikuva paras, vaikka hiki valuu ja naama helottaa 😄
    Mut mun mielestä treenitrikoita voi pitää muuallakin, ainakin kaupassa käydessä tai kaverilla kyläillessä. Juhliin en kyllä laittais enkä baariin. Oon ostanutkin erillisiä Niken trikoita, mitkä ei taas oikein salille sovellu materiaalinsa puolesta, mut arki käytössä on mukavat. ☺️

    1. Ne on ne urheiluendorfiinit varmaan mitkä saa sen olon niin hyväks kaikinpuolin 🙂 Joo, samaa mieltä, en näe syytä miksei urkkatrikoita vois käyttää muuallakin kun urheillessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *