Viikko ja 200g

Tasan viikko sittenhän mie punnitsin itseni ja tuolloin paino oli 60,5kg. Tänään sit taas hyppäsin vaa’alle ja vaaka näytti painoksi 60,3kg. PRKL. 200g viikossa painosta pois. Miten köyhää! Ehdin niin tottua siihen, että kilo lähtee viikossa 😀 Mut hei, yritin ja yritän ajatella positiivisesti, että enää 400g ja mun paino alkaa vitosella, HUI! Tavoitepainoksihan mie oon nyt asettanut sen 58kg. Siihen asti tää dieetti jatkuu ja jatkuukin aika pitkään jos vaan 200g viikossa lähtee läskiä! 😀 En halunnut ees mittailla itseeni, koska en halua pettyä. Mittaan sitten ens viikolla, niin ehkä jotain muutosta ois ehkä sitten jo tapahtunutkin. 
Tänä aamuna olis pitäny lähtee sinne aamuaerobiselle, mut kuten arvata saattaa niin jäi lähtemättä. En tajua mikä siinä on niin vaikeeta. ARGH! Selkeestikin pitäis käydä aamulenkeillä kun paino tippuu nyt vähän hitaammin, mut miks en saa aikaiseksi? Ärsyttää ihan älyttömän paljon oma saamattomuus!!! Miten saan motivoitua itseni aamulenkille? Kertokaa vinkkejä?!??!
Hei ja kertokaas muuten mitä te kuuntelette kun treenaatte vai kuunteletteko mitään? Itse oon huomannu sen, että treenistä saa 100% enemmän irti kun korvissa soi oikeanlainen musiikki, esimerkiks nämä tehonlisääjät:
Aivan mahtavia biisejä, niin kesään kuin salillekin!
Tänään käydäänkin J:n kanssa ilmeisesti yhdessä taas treenailemassa 🙂 Onks muilla tänään treenejä tiedossa?
Kommentit (15)
  1. Meevi Emilia Hakunti
    24.5.2012, 11:36

    Nikon kanssa tänään reenit :> Selkäpäivä!Tuohon motivaatioon… se ei ole kuin lähteä. Mulla ei mikään muu tehoa muutakuin vaan se että lähden. Vaikka kuin ketuttais, niin laitan vaatteet päälle ja lähden jos on sen lenkin aika. Se on vaan niin ikävä tosiasia että kaikki lähtee itsestään… voi kun joku voiskin tulla tökkimään ylös sängystä sua 😉 Käske J:n patistaa?

    1. Niinhän se on, se pitäisi vaan lähteä. J varmasti patistaisi muuten, mutta kun ei asuta yhdessä. Kämppikseni neiti S:n kanssa mietittiin yhteistyötä tällä saralla, että josko saisimme tsempattua toinen toistamme liikenteeseen aamuisin … :)Ja hei, itsekin kävin tänään selän tekemässä! 😉

  2. Komppaan Meeviä, ei siihen muu auta kuin vaan lähteä! Ja tosissaan yritä saada vaikka J aamulenkkikaveriks, niin sitten motivoitte toinen toistanne. Ite käyn kanssa jonkin verran aamulenkeillä, ja aluks se tunut siltä et en varmasti jaksa lähteä. Muutaman kerran jälkeen fiilis oli jo vähän sellainen et hei, oonhan mie käyny aiemminkin niin ei tää nyt niin kauhetta voi olla 🙂

    1. 😀 J ei aerobista harrasta 😀 Ainakaan lenkkeilyn muodossa! Hyvä idea muuten 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *