Vauvauutisia (söpöysvaroitus!) + arvonta!

Mistäs aloittaisin kertomaan. No vaikka siitä, että me ollaan löydetty meille sopiva kasvattaja ja meille sopiva emä, jolla on viisi ihanaa <3 <3 mustaa pentua, joista me saadaan valita meidän oma ihana hauva-vauva. Meidän kasvattaja asuu länsirannikolla ja käytiinpä sitten eilisen vapaapäivän kunniaksi pienellä autoajelulla.

Perille päästyämme, meidät otti vastaan iloinen ja hyvin lempeän oloinen musta Cockeri, joka sitten paljastuikin pentujen emoksi. Emo heittäytyi heti maahan selälleen rapsuteltavaksi ja oli muutenkin koko ajan hirmu hyväntuulinen. Siirryttiin sitten pentujen luokse ja emo seurasi meitä tiukasti perässä. Tällä emolla oli kyllä äidinvaistot kohdallaan. Hyvin huolta pitävä, mutta ei ylisuojeleva. Antoi meidän koskea ja ottaa pentuja syliin ja rauhoittui itse jopa aika-ajoin levolle. Säännöllisesti emo kuitenkin kävi ”laskemassa” vauvat, että kaikki on vielä tallella ja samalla emo pesi pentujen pyllyt <3 😀 Tällä emolla tämä pentue oli ensimmäinen. Se on uskomatonta, että miten se tulee selkäytimestä tuo hoivaaminen.

 Minkälaisia pennut sitten olivat?

Pentuja oli viisi ja kaikki olivat kokonaan mustia. Joukossa oli yksi tyttö ja neljä poikaa. Alun perin meillä oli tieto, että ainoastaan tyttö olisi vapaana tuosta pentueesta ja oltiin ottamassa tyttöä, mutta sitten kuultiinkin, että meillä on mahdollisuus myös poikaan. Keskusteltiin kasvattajan kanssa siitä, että kumpi meille mahdollisesti voisi sopia paremmin ja tultiin siihen tulokseen, että poika on meille parempi. Lähipiirissämme on muita poikakoiria ja sitten jos meillä olisi joskus kiimassa oleva narttu, niin siinä joutuisi hirmuisen tarkasti valvomaan ettei vahinkoja sattuisi, lisäksi ne juoksut itsessään teettää ylimääräistä työtä.Siellä oli joukossa yksi tosi kookas pentu, joka oli siis huomattavasti painavampi sisaruksiaan. Tyttö oli kaikista hentoisin ja sirorakenteisin ja ihana <3 Hännät heilui kaikilla pennuilla koko ajan ja kaikki oli hyvin liikkuvaisia. Pennut olivat nyt iältään neliviikkoisia ja mahdollinen luovutus olisi aikaisintaan pääsiäisen aikaan.

Nyt kaipaankin apuanne (jälleen kerran) arvoisat lukijat. Meille tulee siis musta cockerinpentu, poika. Kysymys kuuluukin, että mikä pennulle nimeksi. Arvon ehdotuksien joukosta keskiviikkona 29.3 klo 22.00 voittajan ja lähetän hänelle motivaatiopaketin, joka pitää sisällään kaikenlaista pientä hyvää, kuten esimerkiksi Fastin tuotteita!

Joten antakaapa paukkua, mikä pennulle nimeksi? 🙂

Kommentit (117)
  1. Mulle tuli heti siitä mieleen Köpi! 🙂

  2. Laku 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *