Välillä on hyvä päästää höyryt ulos!

Ja siihen tarkoitukseen tämä minun blogi on oiva keino. Täällä saan puhua suuni puhtaaksi ärsyttävistä asioista mitkä mielessäni liikkuu. Ajattelin nyt hankkiutua kerralla kaikista ärsytyksistä eroon. Tässä siis tämän hetken ärrrsyttävimmät asiat top-15. Kuinka moni voi samaistua?

kuva

Hidastelevat ihmiset. Siis kaupassa tai kadulla. Ne ketkä kävelee keskellä tietä, seilaa edestakaisin, pysähtelee varoittamatta tai tekee u-käännöksen kävellessä varoittamatta. Sitten itse yrität kyseisen henkilön takana päästä jotenkin tästä ohi ilman, että kävelet tämän ihmisen päälle. Ai jumalauta.

Samaan kategoriaan kuuluu tungos. Tungos kerää yleensä yhteen näitä hidastelijoita. Jouluaikaan kaupoissa on ehkä pahin tungos ja itse välttelen mieluusti näitä ruuhkahuippuja. Ei minun tarvitse sinne mennä silloin kun siellä kaupoissa on kaikki muutkin. Myös ne hidastelevat!

Suu auki mässytys ja lätskytys. Eikö kaikki ihmiset osaa syödä suu kiinni ja jauhaa ruokansa suussa ilman, että siitä lähtee hirveä ääni?! Mikä siinä on niin vaikeaa?

Täydellä rakolla nukkuminen. Kun heräät aamulla, ennen herätyskellon soimista järkyttävään kusihätään ja tiedät, että nyt jos nouset ylös vessaan, heräät just sen verran, että et saa enää unesta kiinni mutta jos et nouse sinne vessaan käy samoin. Kusihätä vaivaa sen verran, että pysyt takuulla hereillä kun rakko natisee liitoksistaan.

Töissä ärsyttää se, kun kumartuu esimerkiksi auttamaan potilaalle housuja jalkaan ja sun rintataskussa oleva kynätasku leviää lattialle. Ne pitäis teipata kiinni siihen taskuun ne kynät! ARGH! Kävipä kerran niin opiskeluaikoina, että kynätasku tyhjeni portatiiviin missä oli potilaan kuset.

Töissä ärsyttää myös se, kun potilas on tullut juuri hetki sitten osastolle ja omainen tulee ja kysyy, että milloinkahan Pena potilas pääsee kotiin. No enpä tiedä kun hän juuri vasta tuli.

Kun menet sukat jalassa esimerkiksi vessaan ja siellä on märkäläntti lattialla, johon tietenkin astut. Märkä sukka ärsyttää vaikka se onkin vain vettä.

ihminen joka kysyy automaattisesti jokaisen hänelle sanotun asian jälkeen mitä, vaikka selkeästi kuuli mitä sanoin.

Kun lähdet tuulisella kelillä ulos ja oot laittanut huulikiiltoa ja sun hiukset on kerrankin auki. Tietenkin tuuli työntää ne sun hiukset kohti huulia ja siihenhän ne sitten liimautuu, huulikiiltoon.

Kun oot lakannut kynnet ja et malta olla touhuamatta vähän sitä ja tätä ja sitten kynsilakan pinta on pilalla, kun oot tökänny sormes sinne sun tänne. Viime viikonloppuna työnsin käden vahingossa tukkaan ja hiuksiin jäi kynsilakkaa ja sitten hankasin sitä länttiä pois kynsilakanpoistoaineella hiuksista.

Kun oot vessassa ja huomaat pöntöllä istuessasi, että paperi on loppunut vessasta.

Youtube-videoiden alussa olevat mainokset. Ne kestää ikuisuuden!

Kun ruuhkaisessa kaupassa yrität valita lyhintä kassajonoa. Sitten huomaat, että naapurikassa vetää nopeammin ja vaihdat siihen. No just sillä kassalla tulee hässäkkä ja huomaat, että se kassa missä olit, on vetänyt hyvin eteenpäin ja olisit jo päässyt kassalle jos olisit pysynyt vaan siinä.

Kesämökille on ihana mennä kesäaikaan. Not! Nautiskelet ulkona viisi minuuttia ja pakenet sisälle niitä hemmetin paarmoja jotka syö sut elävältä. Ei ole nautinto ei.

Finnit.

finni

Ah, kylläpäs helpotti 🙂 Onko sulla jotain vastaavanlaisia ärsytyksiä, nyt saa antaa paukkua kommenttiboksin puolella!

Kommentit (8)
 1. märkä sukka, hyi että! 😅 Ehkä pahin!
  Mut niin on myös ne kaupoissa haahuilevat matelijat, jotka valottaa koko käytävän kärryineen.
  Ärsyttää myös se pissahätä just kun oot menny sänkyyn ja et jaksais enää lähtee vessaan, mut et nukahda jos et mee…
  Mut hitto ihmiset jotka ei kävele tien oikeeta laitaa on mun pahin painajainen!
  Se kun hiukset on auki ja niskaan tulee semmonen nyrkin kokoinen rastapallo -.-
  Nää nyt tähän alkuun 😂

  1. Ihanaa 😀 Kohtalotoveri siellä! Joo, en ymmärrä sitä miten joillain tukka pysyy siististi suorassa ja takuttomana jos tukkaa pitää auki, etenkin jos takinkaulus hankaa koko ajan 😀 Mun pitäis koko ajan harjata tukkaa eikä se silti auttais 😀

 2. Läski [the original]
  23.11.2016, 15:42

  Tällaisena pienten lasten äitinä ärsyttää
  – jos kaiken maailman pällistelijämummot tulee lässyttämään minulle lapsista. Ylättäen EN OLE HUOMANNUT että niitä on kaksi ja että ovat tyttö ja poika.
  – saan ihmeen kaupalla molemmat lapset yhtäaikaa nukkumaan, kellahdan sänkyyn että kerkeän pienet päikkärit nukkua niin toinen pamahtaa hereille.
  – 2-vuotiaan uhmaikä 😠 välillä kiehuttaa niin mahdottomasti ettei rajaa

  No sitten yleisesti just jos tekis jotain mieli niin se onkin loppu. Perkele että voisin tappaa silloin jonkun.
  Kylmä ja kuuma suututtaa.
  Ja tänään vähän pännii kun subille tuli hintaa n.70 euroa..sain siis lahjakkaasti sakot 😬

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *