Uusi vuosi, uudet kujeet ja blaa blaa blaa

Ihan vielä ei oo pakko. Tässä on vielä muutama päivä tätä vuotta jäljellä ja saat ja voit herkutella överimättöjä vielä tovin. Tai no järkevintähän se uus elämä on aloittaa sit maanantaina kun siitä alkaa sit uus tehokas viikkokin, ei oo mitään järkee alottaa mitään diettiii tai uutta elämäntapaa viikonloppuna, koska no, se ei nyt vaan oo järkevää.

Fitfashionin etusivua vilkaistessa pinnalla näyttää olevan aiheet aineenvaihdunnan tehoboostit, raakakakut, elimistöä puhdistavat liemet  ja pöhötyksen karkoittajat. Villi veikkaus, että samanlaiset otsikot pyörii ensi viikollakin tuolla etusivulla. Eikä siinä. Hienoa, että motivaatiota ja vinkkejä jaetaan.

uusivuosi1

Ja onhan uuden vuoden alku nyt otollista aikaa startata se uusi elämä uuden minän kanssa. Vai onko? Jos lataa hirmuiset paineet siihen vuodenvaihteeseen niin kuseeko homma varmemmin? Miksei vaan voi tehdä muutoksia vaikka pikkuhiljaa. Karsia asioita elämästä yksi kerrallaan ja totutella muutoksiin sitä kautta, jos on jotain karsittavaa? Oon aiemminkin puhunut tästä, että kun aloittaa uuden elämäntavan, sillon saattaa olla tavoitteena esimerkiksi monien kilojen karistus, enemmän aikaa itselle, tupakoinnin lopettaminen, treenaamisen aloittaminen. Miten tuon kaiken saa sovitettua yhtäkkiä omaan kalenteriin ja päähän? Ennen kaikkea sinne omaan mieleen?!

Ihmiset vaatii nykypäivänä ihan hirmuisesti itseltään ja pitäisi yltää mahdottomiin suorituksiin kerta linttuulta. Monet varmasti katselee facebookin uutisvirrassa kuvia eri ihmisistä miten he ovat muuttuneet kolmen kuukauden tai puolen vuoden aikana hirmuisesti erinäisissä valmennuksissa. Sitten siellä ihmiset jakaa tykkäyksiään ja nostaa hattua onnistujille. Totta kai kaikkien muidenkin pitää pystyä samaan.

Mutta sitten kun homma ei lähdekään rullaamaan toivotulla tavalla ja tulee takapakkia. Oot paska epäonnistuja, jopa Lissu 36v yksinhuoltaja kolmelle lapselle pystyi karistamaan roiman määrän kiloja ja sä et. Oot kyllä huono ihminen. Etkä oikeesti edes oo!

Mieluummin asia kerrallaan. Ei tartte rueta juomaan viherpirtelöitä jos ne ei maistu vaan ennemminkin kuvottaa ja jos pelkkä aamupalan syöminenkin on opeteltava asia. Vuodenvaihteesta ei tartte repiä itselleen hirveetä stressiä. Edelleenkin pitää olla itselleen armollinen ja hyväksyvä. Kaiken lähtökohta pitäis olla se, että sä hyväksyt ittes just semmosena kuin nyt oot. Rakastat itteäs just nyt sen kokoisena kuin olet. Sitten ehkä sitä kautta voit alkaa tekemään muutoksia. Kun rakastat itteäs ja kroppaasi,  niin haluat tarjota sille hyviä asioita. Ei asiat lähde sujumaan jos niitä pitää tehdä pakolla ja hampaat irvessä. Voin sanoa, että ei mulle kyllä ainakaan maistuis mikään vihree tuorekurkkusalaattiavocadoheinäpirtelö, joten en mä semmosia sitten juokaan vaikka muut hehkuttais niitä miten paljon tahansa. Raakakakkuakin oon kerran maistanut ja joo ei mikään makuelämys. Jos syön kakkua niin kyllä se pitää olla semmonen ihan oikee kakku, sokeria, munia ja voita! 😀

uusivuosi2

Itse en oo tosissani varmaan koskaan tehnyt mitään lupauksia uudelle vuodelle. Jotenkin siitä tulee vaan stressi, joten miksi turhaan.

Mites sinä, ootko jo miettinyt lupauksia uudelle vuodelle 2016?

Kommentit (2)
  1. tony järvinen
    8.1.2016, 19:07

    hyvä alkava vuota sinulle 2016. kirjotella taas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *