Uusi sali ja arvonta!

Yhteistyössä Liikku Jyväskylä

Mulla on ollut ongelma täällä Jyväskylässä asuessani. Mä en ole löytänyt hyvää ja kotoisaa salia. Kävin pari kuukautta yhdellä salilla ja sinne meneminen oli joka kerta todella väkinäistä. Sali oli aina täynnä, koskaan et mahtunut tekemään kunnolla. Välineet oli huonoja tai sitten niitä oli aivan liian vähän salilla oleviin ihmisiin nähden.  Salilla ei tehnyt mieli käydä ja jos sinne meni niin siellä alkoi ärsyttämään todella nopeasti. Siis ärsyttää jos homma ei toimi ja treenit menee aivan pipariksi.

No onneksi huomasin kesällä mainoksen Facebookissa; Jyväskylään oli aukeamassa uusi kuntosali ja se on nyt vihdoin ja viimein auennut. Sali ei ole vielä ihan viimeisen päälle valmis mutta oon nyt jo ihan rakastanut.

Treenineliöitä on huikeat 2000!

Tiloina toimii vanha tehdasrakennus osoitteessa Kympinkatu 3. Tilat on korkeat ja avarat, treenatessa ei happi lopu. Sali toimii kahdessa kerroksessa ja voin sanoa, että on tilaa. Laitteet on täysin uusia kuten kaikki painot myös. Salin omistajat ovat mukavia ja toivottavat kävijät lämpimästi tervetulleiksi. Treenaamaan pääsee vuorotyöläinenkin sujuvasti, eli aamu viidestä ilta yhteentoista pääsee avainkortilla jumppailemaan.

Olen nyt viikon treenannut tuolla kuntosalilla ja heti tuli kotoinen fiilis siellä, vaikka juttuja joutuukin aina etsimään kun onhan kyseessä kuitenkin ihan uusi sali. Omat rutiinit ei ole vielä muodostuneet mutta voin käsi sydämellä sanoa, että on hyvä sali.

Salista halutaan kehittää hyvä ja omistajat ottavat mielellään palautetta ja kehitysehdotuksia vastaan.

Arvon yhdelle onnekkaalle kuukauden ilmaiset treenit kyseisellä kuntosalilla. Haluaisin kuulla mitä elementtejä sinä salilla arvostat vai onko millään mitään väliä? Jätä vastaukseesi toimiva sähköpostiosoite, niin otan sitten voittajaan yhteyttä sähköpostilla. Arvon itse vastausten joukosta voittajan 23.10 sunnuntaina ja julkaisen sen täällä blogissani samana päivänä.

Kommentit (39)
  1. Mulle kuntosalilla tärkeää on että on riittävästi painoja, tankoja tms ja tilaa tehdä treenit!

  2. Mä oon jo suosikkisalini, tai oikeestaan liikuntakeskuksen löytänyt! Mulle on liikkuessa tosi tärkeetä tilavuus ja ryhmäliikuntamahdollisuus, ja sen olenkin jo löytänyt. On aina niin mahtava lähteä treenailemaan, kun on sellainen paikka mistä tykkäilee! Mä oon kanssa pari kertaa tota Liikku- salin mainosta kattellut, ja pohtinut millainen se on, niin oli kiva tästä postauksesta saada vähän siitä selvää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *