Urheilu on ihanaa, ärsyttääkö?

Jos mä alan hehkuttamaan tässä mun vaikka esimerkiksi tän päiväistä treeniä, niin ärsyttääkö teitä? Jos vastaus on kyllä ärsyttää, niin mä haluaisin kuulla, että miksi?

diettihiiri1Jos mä kertoisin siitä, miten vietin lauantai-illan sohvan sijasta salilla, treenaten siellä selän, rinnan ja hauikset ja tehden vielä loppuun hikiaerobisen, niin joku siellä varmasti ajattelisi, että mä elostelen, eli siis kehuskelen täällä miten olevinaan hyvä ihminen mä olen kun treenaan, enkä mätä lauantai-iltana sohvan pohjalla sipsii ja namii.

diettihiiriMutta ei, en mä kehuskele. Jokainen tekee ne omat valintansa, miten vapaa-aikansa kuluttaa. Ja mun mielestä, kenenkään ei tarvii ärsyyntyä siitä jos toinen saa hiton hyvän mielen urheilemalla. Mun mielestä ja mulle on ihan ookoo myös se, että jotkut viettää sen lauantai-illan siellä sohvan pohjalla herkkuja syöden, vaikka itse en niin teekkään.

diettihiiri4Tää tuli mieleen, kun joskus saa aina kommenttibokseista lueskella, miten lukijoita ärsyttää lukea blogeissa siitä miten treenaaminen on vaan niin ihanaa kerta toisensa jälkeen, tai miten se aamuinen puuro maistuukaan joka kerta niin hirmuisen hyvälle. Mun mielestä puuro on parasta. Oon syöny sitä aamupalaks tässä jo aika pitkän tovin, eikä edelleenkään kyllästytä. En mä valehtele kun mä sanon, että puuro on ihanaa ja etenkin kun siihen sotkee raejuustoa! En mä valehtele myöskään silloin kun mä hehkutan mun treenejä!

Opin taas uuden tempun. Mikä tän nimi on?
Opin taas uuden tempun. Mikä tän nimi on?

Urheilu on oikeasti ihanaa! Oon aina rakastanu liikkua tavalla tai toisella. Kaikille se ei ehkä aukene samalla tavalla, etenkään jos ei ole mitään harrastustaustaa urheilulajien parissa. Ne fiilikset on siis tullut hankittua jotain toista kautta.

Mutta siis, parisen tuntia, vai menikö siellä jopa reilut, tuli taas lauantai-illan huumaa vietettyä rakkaalla kotisalilla. On selkeesti tässä viimeisen viikon aikana huomannut, että porukkaa on ollut salilla vähemmän. Jopa niihin ruuhka-aikoihin. Joko ihmiset on siis alkaneet rauhoittumaan joulun viettoon?

Itse oon tällä hetkellä mun jouluvapailla. Ollut jo muutaman päivän ja tiistaina palailen vasta töihin. Eli tosiaan tän diettihiiren joulu menee töissä.

Miten teidän joulu menee? Perinteisesti perheen parissa vai jotenkin muuten?

Kaikki ei mee aina putkeen! :D
Kaikki ei mee aina putkeen! 😀
Kommentit (17)
  1. Urheilu on ihanaa, mulla lähtee lapset mummolaan ja minnekkäs muualle kun salille viettää ”rauhassa” aikaa miehen kanssa 😉

    1. Moikka! No niin, kuulostaa hyvältä; omaa-aikaa sekä laatuaikaa parisuhteeseen. Yhteiset harrastukset on pop 🙂 Ihanaa joulua siis!

  2. Ei ärsytä. Itsekin kävin salilla, sen jälkeen nautiskelin sohvalla punkkua kaikessa rauhassa hyvällä omallatunnolla, täydellinen lauantai ilta 🙂

    1. Moi Elina!

      Kuulostaapa kiireettömälle ja rentouttavalle sun lauantai-ilta. Mut ei sitä paljoa ihminen tarvii, että on tyytyväinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *