Mansikkapilvi
Mansikkapilvi

Terkut Budapestista!

Ja matka jatkuu! Eilen Köpiksessä, tänään Budapestissa. Reissaaminen on kivaa, lentokoneella ajelu on kivaa, paitsi nousut. Ei vaan voi tajuta miten se mötikkä olevinaan pysyy taivaalla.

IMG_20160129_110734

IMG_20160129_090644

Tosiaan, ihan just saavuttiin meidän kämpälle. Ja nimen varsinaisessa merkityksessä kämpälle. Meidän huone upgreidattiin kaksioon. Eli meillä on täällä Budapestissa tämmönen oma pieni koti tän kolmen päivän ajan  ja sijainti ihan ytimessä. Tänne löydettiin tosi helposti, vaikka lentokentältä keskustaan piti tulla bussin ja metron avulla. Ollaan päätetty ettei käytetä takseja kuin pakon edessä. Vielä ei oo tarvittu niitä.

IMG_20160129_122424

IMG_20160129_132101

Täällä hintataso humpsahti alaspäin ihan huomattavasti Köpiksen hinnoista. Jos on kiinnostusta niin voin kasata semmosen matkapostauksen kunhan palailen kotiin. Voisin kertoo vinkkejä ja huomioita mitä ollaan tehty tän reissun aikana 🙂

IMG_20160129_124234

Nyt otetaan taas päiväunet ja tänään vois käydä juomassa loman ekan oluen tai punaviiniä. Skoolata elämälle ja onnelle. Huomenna tai sunnuntaina käydään tutustuu noihin paljon hehkutettuihin paikallisiin kylpylöihin.

Nyt saakin sitten olla ja relaa ja leikkii kotista kolme päivää täällä Budapestissa. Maanantaina mennään vielä päiväks Kööpenhaminaan. Tää on kivaa!

Oisko mitään must see – juttuja teillä lukijoilla tänne Budapestiin? Ravintolasuosituksetkin otetaan huomioon! 🙂

Kommentit (3)

  1. Emilia

    Budapest kiinnostaa ihan mielettömästi joten tee ihmeessä siitä postaus! Hauskaa reissua 🙂

  2. Johanna

    Moikka 🙂 pitkästä aikaa eksyin lukemaan blogeja…ite oon kerran käyny Budapestissa ja voisin suositella muutamaa juttuu. Ensinnäki Trofea Grill buffeet on tosi hyviä! Niitä löytyy muutamia ympäri kaupunkia, kantsii googlaa. Syö ja juo niin paljon ku haluut ja siellä vaikka minkälaista ruokaa. Sitte Szimpla Bar ihan pakollinen! Se on vähä syrjässä eikä aluks meinaa löytää mut sairaan magee paikka. Googlaa seki, ei ihan mikää tavallinen baari 😉 käytii siel illal vähä nauttimassa juomia ja ihmettelemässä kaikkia juttuja mitä sieltä löyty! 🙂 siinä nyt muutama pakollinen paikka nähtäväks, myös se kylpylä oli ihan hauska kokemus mut ei mikää puhtain paikka kuiteskaa 😀 myös hauska karkkikauppa ja jälkkäri paikka nimeltää ”Sugar!” oli ihan kiva 🙂 olis hauska kuulla tykkäsitkö tosta buffeesta tai baarista jos sinne eksytte 🙂

  3. Jepa

    Moikka! Hoitsuna sua saattas kiinnostaa Hospital in the rock. Se on kallion sisään rakennettu sairaala, joka toimi toisen maailmansodan aikana. Sinne pääsee oppaan kanssa ja sairaalassa on ”potilaitakin” :). Sijaitsee Budan puolella lähellä Budan linnaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.