TEEMANA ITALIA – LIPPUARVONTA VIINIJUHLILLE KUOPIOON

Kun tässä kesä vääjäämättä tekee tuloaan, on meillä ainakin aloitettu jo kesäsuunnitelmien miettiminen. Lapsettomana pariskuntana me pystytään melko vapaasti omien aikataulujen mukaisesti lähtemään ja menemään helpostikin minne nyt sitten ikinä mieli tekee (ja budjetti antaa periksi). Yksi nelijalkainen karvainen lapsi on sen verran helppo kaveri, että meillä löytyy sille kyllä aina hoitopaikka, jos vain tarvitaan.

Tänä kesänä yksi suunnitelma on käydä Kuopiossa Viinijuhlilla. Meistä on tullut miehen kanssa viininautiskelijoita. Vaikka ei vielä hirveästi tiedetä viineistä ja rypäleistä, on niitä kiva maistella. Hyvä viini on hyvää ja paha viini pahaa. 😀

Itse alkuperäisenä Kuopiolaisena Viinijuhlat on hyvin tuttu tapahtuma. Alun alkaen olen ollut Viinijuhlilla töissä siellä vippikylässä, mökkitarjoilijana, sitten asiakkaana muutamia kertoja. Mun mielestä tässä tapahtumassa on tunnelma kohdallaan. Tämä on kaikkea muuta kuin perus festivaali.

Viinijuhlien konsepti on tutustuttaa kävijät tietyn maan ruoka- ja viini-perinteeseen. Tänä vuonna teemamaa on Italia! Tapahtuma kestää reilun viikon ajan ja viinikylä on yhtä päivää lukuunottamatta auki koko tämän ajan. Joka päivä viinikylässä on lisäksi vähintään kolme kotimaista musiikin kärkinimeä, eli tapahtuma on hyvin monipuolinen.

Viinikylässä on siis tarjolla tänä vuonna Italiaisen keittiön herkkuja ja tämän lisäksi Italian viinitilojen erilaisia viinejä. Viinijuhlista on pystynyt ostamaan joka vuosi kyseisen teemaan liittyvän viinilasin, johon voi tilata itselleen aina annoksen viiniä. Lasin saa tietenkin viedä sitten juhlien jälkeen muistoksi kotiin.

Me ollaan miehen kanssa jo ihan fiiliksissä kyseisestä tapahtumasta, ja enää pitäisi päättää päivä milloin mennään Viinijuhlille! Niin monena päivänä on hyviä artisteja mitä haluaisi nähdä! Tämän lisäksi ollaan selattu jo menua ja etukäteen mielessämme jo herkuteltu noita ihania makuja!

Tästä klikkaamalla pääset Viinijuhlien virallisille sivuille!

Tästä pääset tutustumaan Viinijuhlien päiväkohtaiseen ohjelmaan!

 

 

Nyt pääsenkin ilostuttamaan mun blogin lukijoita ja saan arpoa kaksi vapaalippua Viinijuhlille. Liput oikeuttavat sinut ja avecisi ilmaiseen sisäänpääsyyn 2.7.2019 Viinijuhlille.

Kerro mulle minä päivänä sinä menisit ehdottomasti Viinijuhlille ja kenen kanssa. Arvon yhden voittajan 3.6.2019. Jätä kommenttiisi toimiva sähköpostiosoite, josta voin sinut tarvittaessa tavoittaa.

Arvonta toteutetaan yhteistyössä Viinijuhlien kanssa

 

Kommentit (58)
  1. 5.7 haluaisin mennä kuuntelemaan Happoradiota 😊.
    Ja miehen kanssa mentäisiin viettämään lapsivapaata 😊

  2. Keskiviikkona menisin kuuntelemaan Juha Tapioo tai toinen hyvä vaihtoehto perjantai Kaija Koo. Mieheni ottaisin mukaani viettämään ihanaa päivää 🥂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *