TÄH, Viikko 9 jo muka?!?!

Missä välissä noi viikot on muka menny? En tajua, vastahan mä alottelin? Mut tää tarkottaa vaan siis yhtä, eli ens viikko on viikko 10 JA Mikko lupaili jonkunlaista tankkauspäivää sille viikolle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mut kyllä nää menneet pari viikkoa onkin jo ollu ihan älytöntä taistelua. Pitänyt aina tarkkaan miettiä miks tätä nyt oikein tehdään, etten vaan romahtais ja alkais ahmimaan ties sun mitä.
Viime viikollahan mie skippasin ne mittailut ja tänä aamuna olikin sitten aikaa ne suorittaa. Paino oli 60,4kg. + 100g edellisviikkoon (toivon tän nyt taas selittyvän noin viikon päästä alkavilla menkoilla). Eikä noissa mittaustuloksissakaan nyt kovin ihmeellisiä muutoksia ole tullut. BLAAAAH. Mut tottahan se on, lihas painaa enemmän kuin läski. Toivotaan, että mulla on sitten niitä lihaksia 😉

Rinnanympärys: 92cm           85,5cm               86cm
Hauis: 28,5cm                       28,5cm               28,5cm
Vyötärö: 72cm                        65,5cm               65cm
Lantio: 95,5cm                       91cm               91,5cm
Reisi: 55,5cm                          52cm               52,5cm
Pohje: 36cm                           34cm               33cm
Siinäpä noita. Eli eka mitta on alkuperäinen, se mistä on lähdetty, sitten tulee kaks viikkoa sitten mitatut tulokset ja paksummalla tän aamun mittailut. Ei aiheuta minussa ainakaan riemunkiljahduksia…….
Mut nyt rupeen vähän vielä treenaamaan mun Karjalan neito kisojen finaalissa nähtävää talenttia (uskomatonta, keksin kuin keksinkin siis tähän jotain vaikka enhän mä mitään osaa). Ja sit pitääkin jo melkein olla vaatesovituksissa tuolla keskustassa! Palaillaan!
Kommentit (5)
  1. Onhan sulla tosi hyvin lähteny senttejä just noista ”kriittisimmistä” paikoista, et ei ihan turhaa hommaa kuitenkaa;) Ja varmasti oot alkanu saamaa jo lihasta ja siks ei paino tipu samaa malliin 🙂 Tsemppiä!

    1. Kiitti Viivi tsempistä! Kyllähän noita lihaksia on tullut. Sitä vaan katsoo itteään niin kriittisesti, et olevinaan näyttää vaan koko ajan yhtä samalle. 🙂

  2. Jälkeläisen tekijä
    31.5.2012, 07:04

    Mie luulin jo, että tääkin on muuttunut raskausblogiksi. ”Viikko 9 jo?!” 😀 Tsemua Norppe. Odotan innolla Karjalan neito -kisoja..

    1. Joo melkein raskaus blogi 😉 Niiin miekiii ootan kisoja innolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *