Sinkkulikan A, B ja C

Tässä on nyt tullu sinkkuiltua tovi ja alan ymmärtää tästä touhusta jotain. Tai siis kun luulet alkavas ymmärtää niin sitten tulee jotain hässäkkää ja tajuatki ettet tajua mitään. Ajattelin kuitenkin nyt listata muutaman asian ylös mitä sinkkuilusta pitää tietää. Jokaisen.

sinkku2Aamut. Morning after. Sitä saa aina jännityksellä avata silmänsä seuraavana päivänä. No ei nyt aina (eipä), mutta aina sillon tällön. Pitääkö purra käsi vai jalka poikki. Vai molemmat.

Boobs. Tissit. Pitää korostaa ja kohottaa ja sit käy selväks ettei mies ookkaan tissityyppiä vaan persemiehii. Tiiän ehkä yhden tissimiehen. Eli ei niillä tisseillä siis ees oo mitään väliä. Paitsi niitten pitää olla vaan mahdollisimman isot ja luomut tai feikit. Muuten ei oo mitään väliä. Ja kuulema kaikkien naisten ei pidä ees hankkia lapsia sen takia, että tissejä jäis miehillekin, eikä vaan niille imetettäville lapsille. Oukkidoukki!

Chätit. Sinkuille omansa. En oo kokeillu. Naama nyrpistyy jo pelkästä ajatuksesta. Toimii varmaan jos haluut saada tai haluut saada juttukaverin.

Dieetti. Sinkkudieetti. HAHA! Ei muuta sanottavaa.

Elämänkoulu. Ehkä potentiaalisimmat perheenperustamiskumppanit on käyny tän haastavan koulun. Facebookista löytää näitä. Pakettiin kuuluu lippalakki joka on vähän pystyssä, rasistinen asenne ja kaljan huuruiset perjantait. Ja lauantait. Ja sunnuntait. Sekä maanantain tasottavat.

Fuckboy. Osaa sanoa sulle just ne sanat mitä haluut kuulla. Tykkää pitää hauskaa hetken ja häviää sitten ku pieru Saharaan. Sitten kuitenki itket sen perään vaikka se oli dickhead.

Helppo Heikit. Lähestyy sua räkäkännissä baarissa ja sit kun et lämpee niitten lääppimisille tai tissituijotukselle tai persekommentoinnille niin oot ylpee akka. Näitä esiintyy suomalaisissa baareissa, etenkin näin ennen joulua niillä on pesimäkausi tai kiima tai joku muu semmonen mikä ne saa liikenteeseen. Pakko mainita myös Horoskoopit, tsekkaa yhteensopivuus ennen ku alat suunnittelee häitä.

sinkku4Ihana. Sun on oltava ihana omaittesi. Positiivinen ja nauravainen ja hymyilevä ja elämäniloinen ja ihana ja aurinkoinen ja sosiaalinen ja ihmisrakas ja eläinrakas ja lapsirakas ja spontaani ja sä tykkäät metsästyksestä ja kalastuksesta ja ratsastuksesta ja koti-illoista ja matkustelusta ja elokuvista ja kirjoista ja syvistä keskusteluista ja punaviinistä ja oluesta. Et vielä halua lapsia vaan haluat nähdä maailmaa. Et tietenkään oo mustasukkaista sorttia ja haluut, että parisuhteessa molemmilla on myös omaelämä. Harrastat syväkyykkäämistä ja jalkapallon katselua ja jääkiekkoakin tulee seurattua. Lempijoukkue, öööö? Tää on se fraasi minkä kerrot jos mies kysyy millanen oot, kannattaa opetella ulkoo.

Jatkot. Baari-illan jälkeen tapahtuva kokoontuminen. Jos lähdet mukaan ja et ymmärrä antaa kun oot kuitenkin antanu ymmärtää, niin taas oot paska ämmä. Anna ny sille!

Kahvit eli treffit. Maailman ahdistavinta istua pöydän eri puolilla, ryystää kahvia isosta kupista ja jorista jonniin joutavia säästä tai työstä. Tähän kävis myös ulli (lisää siis se K tohon eteen). Niillä monilla on esiintymispelko. Näin oon siis kuullut. Kuulopuheita, kuulopuheita….

Lapset. Ota tää aihe esille jos haluat miehestä eroon. Kerro, että sulla on omia tai, että haluaisit pian oman perheen ja ainakin kolme lasta ja mahdollisimman nopeasti siis.

sinkku3Minä ite ajattelu. Korostuu sinkkuaikoina. Oot niin hiton itsenäinen ja omavarainen nainen, etkä oikeestaan ees tartte etkä halua ketään. Sinkkuna on niin vallan kivaa ja pitää osata rakastaa itteään ja mähän rakastan ja niin hemmetisti rakastankin. Hemmetisti! MINÄ <3 MINÄ!

Nope, eli meikkis. Ikisinkku. Itsenäinen nainen. En tarvii ketään enkä ainakaan mitään.

Opettelu. Jos nyt kuvitellaan et kävis niin, että löytäisit jonkun ja alkaisitte styylaa niin sehän on kauheeta opettelua se homma. Miten pitää olla, uskaltaaks käydä vessassa? Entäs pierut? Mistä toinen tykkää ja mistä ei. Hitto on raskasta ees kirjottaa näitä asioita. Alko jo ahistaa, onneks oon sinkku, huh.

sinkku1

Paineet. Näitä saat tuntee joka taholta. Äiti, sisko ja sen veli ja mummo kyselee, no millonkas sie löydät jonkun. Entäs jos en etsikään ketään. Paras kuulemani juttu on ku naispuolinen sinkkukaverini oli menny sukujuhliin niin siellä oltiin tultu tyyliin päin naamaa sanomaat, että sie se oot varmaan sit lesbo kun ei sulla oo miestäkään.

Romantiikka. Katoava luonnonvara. Kaikki miehet kertoo olevansa niin romanttisia ja tykkäävänsä järjestää yllätyksiä. Ne yllätykset on korkeintaan sitä, että se ei saavu sovittuna ajankohtana paikalle, tulee siis myöhässä (yllätyyys) tai sää et kuule siitä enää mitään (yllätyyys) tai sit se ei ookkaan valmis mihinkään vakavaan (yllätyyys) tai sit se haluaa olla vaan kaveri (yllätyyyyyyyys!).

Sänki. On takuulla säärissä ja jokapuolella just sillon ku ei pitäis olla. Sinkkuna pitää olla koko ajan varautunut siihen, että joku silittelee sun sääriä. Mut sitten ku oot ollut varautunut siihen puol vuotta ja mitään actionii ei tapahdu ja jätät kerran sheivaamatta niin kappas, ovella on jono ja sit pitää sanoo ei. Perkele.

Tinder. Mun lempiaihe. Ite oon jo luopunut tästä aivan älyttömän mahtavasta sovelluksesta. Parit treffit takana ja luulen, että se on riittävä annos Tinderiä toistaiseksi mun elämään. Koskaan toki ei voi sanoa ei koskaan ja voihan olla, että lataan tän taas joskus takasin, mutta siihen asti voin muistella tätä TINDER! Tinderissä on varmaan joku sääntö jossain, että lataa sinne mahdollisimman vanhat kuvat itsestäsi, että sokkotreffit on todellakin nimensä veroiset. 🙂

Uutta uuden perään ja vierivä kivi ei sammaloidu. Kukaan ei tuu sua kotoos hakemaan. Eli eiku liikkeelle. Saatat löytää sen oikeen ihan mistä vaan. Jos siis sattuisit tarviimaan miestä elämääs. Eli et kai kerenny nostaa pyllyäs sieltä sohvalta?

Valkoiset valheet. Juu oon sinkku. Periaatteessa. Tai siis. Niin. ÖÖ. Heippa.

Ylitsepursuava innostus. Niin kamalan luontaantyöntävää että! Tähän sortuu miehet ja naiset. Älä siis pursua yli vaikka oisit kuinka ihastunut. Kakskymmentä kilometrin mittaista viestiä päivässä on jo liikaa. Etenkin jos saat vastaukseksi aina tyyliin yhden sanan. ”Joo”, ”Kiva”, ”Ei”.

Instagram @vainmuijajutut
Instagram @vainmuijajutut

Äiti. Tuleva ex-anoppi. Jännittävin kohtaaminen mitä kahden ihmisen välillä voi olla!

Ööö jäiks jotain oleellista puuttumaan?

Kommentit (15)
  1. Sää oot Noora kyllä hauska muija! 😂😎 T. 6 vuotta parisuhteessa mutta silti voin samaistua!

    1. Olevinaan hauska. Eniten mun jutuille nauraa mä ite 😀 😀 Mut se on pääasia, että ees joku nauraa! 😀

  2. Miekin ollut parisuhteessa nelisen vuotta, mutta nauroin pissat housussa, niiiiiiin totta! _:DDD

    1. No hyvä, että upposi teihin menetettyihin tapauksiinkin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *