ShakeShake

Tänään ajattelin lähtee käymään pitkästä aikaa kaupungilla. Ajattelin jos ostaisin proteiinijauhetta, josta sitten voisin treenin jälkeen tehdä itelleni juoman. En oo jaksanu laskea, että saanko tarpeeks päivässä proteiinia, vaikka paljon broileria, raejuustoa ja maitoa syön ja juon. Mut eihän ne lihakset kasva jos ei ole niitä rakennusaineita, joten ajattelin varmistaa proteiinin riittävän saannin tollasella jauholla.
Hitto täällä on kylmä. Siis ulkona. Skippasin tänään koulunkin, kun ei millään aamu kahdeksalta tehny mieli lähtee kävelemään -30asteen pakkaseen, vaikka siis matka ei todellakaan olis ollu kovin pitkä, mut tarpeeks pitkä jäädyttämään mut. Toinen asia mikä pitää kaupungilta etsiä on ne toppahousut.
HUI jestas ku säikähdin ku ovikello soi! Jestas sentään. Meijän ovikello ei soi kyllä kovin usein ja aina kun se soi, ekana mielessä on joku televisiolupatarkastaja. Meinasin että en aukase ovea mut aukasinpa sit kuitenkin. 😀 Äääh, matkahuollon lähettihän se siellä vaan 🙂 Sain jonku megapaketin. Ei ollu Nellyn logoa ja vasta kun avasin paketin tajusin, et mikäs paketti se sieltä tuli. Ostin Citydealista joku aika sitten lahjakortin sellaseen luxustyynyyn. Eli sain siis 70€ arvoisen tyynyn 17€urolla. Toimitusajaks ne kyllä sano siellä 6-8viikkoa mut ei tossa nyt menny varmaan ku kolme viikkoa. Ensi yönä pääsen siis testailemaan uutta jättikokoista tyynyä. Jeps! Entiset tyynyt onkin sellasia luttanoita että sama on melkein nukkua ilman tyynyä… 😛
Joo kai se pitää alkaa toimimaan ja toppautumaan ja lähtee käppäilemään tuonne raikkaaseen ihanaan ulkoilmaan 😉 😛
Illalla vielä käppäilyt salille. 🙂 
Heippa!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *