Salkkarimeininkiä?

Pakko hehkuttaa meijän taloyhtiöö ja sen aktiivisia asukkaita (joihin en itse todellakaan lukeudu). Minähän asun siis vuokra-asunnossa tässä melko lähellä Joensuun keskustaa luokkakaverini neiti S:n kanssa. Ja kuten sanoin, meillä on aktiivinen talotoimikunta. Joka vuosi on ainakin kahdet pihan siivoustalkoot, on grilli-iltamia, pihakirppistä (viimeks viime lauantaina), meijän taloyhtiön asukkaat hommas kuntosalilaitteita (tätäkin tilaa ollaaan jo laajentamassa ja kuulema fysioterapiaopiskelijat rupeaa vetämään jotain kahvakuulajumppia :D) ja perusti meille asukkaille kuntosalin yhden talon alakertaan, toisen talon alakerrasta löytyy takkahuonetta ja askartelutilaa, jossa voi entisöidä vaikka kalusteita, maalitkin tulee talonpuolesta. Nyt ilmeisestikin on suunnitteilla reissu kuopion Ikeaan, kuljetuksineen siis! Ja nämähän ei ole maksanut meille asukkaille siis mitään! 😀
Löytyy meidän taloyhtiössä sitten vakio Ulla Taalasmaakin, joka tietää tismalleen missä kukin asuu, mitä kenellekin kuuluu ja mitä milloinkin on tapahtunut. Ja jos sattuu vaikka kesäiltana grillailemaan vähän piFFiä pihan grillissä, niin äkkiäkös siihen naapuri jos parikin ilmestynyy ”tsekkaamaan tilanteen”, että varmasti osataan ne puut siihen grilliin oikein asetella ja tulitikku repäistä 😀 Tavallaan kauheen herttaista mutta toisaalta mahdottoman ärsyttävää!
Mut eiks tää nyt kuulosta jotenkin tutulle? Ainakin jos on yhtään katsonut Salattuja elämiä. 😀 Mut tosiaan, tänään kävin tekemässä ekan treenin tuolla meidän ihQlla talon salilla, aika autotallimeininkiähän toi on mutta sai siellä nyt hauikset ja tissit jotenkin treenattua.
Mahtisali

Tän päivän treeni oli vähän toisenlainen kuin yleensä; tein pidempiä sarjoja pienemmillä painoilla ja lyhyemmillä palautuksilla. Alkuun lämmittelyt natisevalla crosstrainerilla 10min.

Penkkipunnerrus käsipainoilla 20, 20, 20
Penkkipunnerrus tangolla 10, 10, 10
Levitykset maaten 15, 15, 15
Hauiskääntö tangolla 20, 20, 20
Hauiskääntö käsipainoilla 15, 15, 15
Hammer käsipainoilla 10, 10, 10

Kaipais vähän uudelleen järjestelyä noi laitteet
Ihan hyvän tuntuman sain kyllä tisseihin kuten myös hauiksiin, saas nähdä tuntuuko huomenna missään. Toivottavasti! 🙂

Tärähtänyt kuvaaja niin kuin kuvakin, sorry!
Pitihän sitä vähän pullistella vielä tietty! 🙂 Salin jälkeen söin sitten maitorahkan, kun dietmix on loppu! Huomenna pitäis sitä käydä ostamassa. Uskaltaiskohan kokeilla mansikanmakua, onks se äklömakee? Kaipaisin jo vaihtelua siihen suklaaseen….
Hikinaama

Huomenna olis vapaapäivä osittain, mut sitten iltapäivästä olis neitojen vaatesovitukset finaalia varten ja sit ilta meneekin treenatessa noihin kisoihin tyttöjen kanssa! Vähän erilainen päivä taas tähän väliin.
Mut nyt vielä jotain iltapalaa (jotain iltapalaa = raejuustoa) ja suihkun kautta unille! 🙂 good night! <3
Kommentit (9)
  1. Meillä ois huomenna taloyhtiön pihatalkoot… Lähtisköhän vaikka salille siks aikaa?! 😉

    1. Sali on yks hyvä vaihtoehto 🙂 Meillä ne talkoot alkaa aina niin ajoissa et yks hyvä konsti on vaan nukkua niiden ohi 😀

  2. Hyvää lihaserottuvuutta havaittavissa :)-Läski-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *