Reversedietti toimii!

Kyllä se toimii! 🙂 Paino nousee maltillisesti ja energiatasot on selkeesti nousussa. Jaksaa tehdä vaikka mitä! Reilu kaksi viikkoa kisoista ja ihan kamalaa pullahtamista ei oo vielä tapahtunut. Alla kuvia tältä aamulta.

aamumaha3Tänään nousee taas ruokavaliossa kalorit ja voi pojat kun näin eilen tän uuden ruokaohjelman. Mietin heti, että pitäiskö mennä nukkumaan, että tulis nopeemmin aamu ja pääsisin syömään överi-ison puuroannoksen!! Minä <3 Aamupuuro!

aamumaha2Tällä hetkellä aamupuuron koko on tuplaten se, mitä se oli kisadietin loppuaikana. Siis jostain tämmöisestä mä vaan muistan haaveilleeni tuollon! 😀 Viime yönä heräsin ja heti ekana mielessä oli aamupuuro. Hetken aikaa jopa sillon yöllä harkitsin, että pitäiskö nousta syömään jo ”aamupala”, siis joskus kello kolmen aikaan 😀 No maltoin mieleni ja käänsin kylkeä.

aamumahaTää on niin upeaa! Arvostus ruokaa kohtaan nousi dietillä aivan järkyttävän paljon ja nyt osaa iloita ihan tämmöisistä pikkuasioista, kuten kunnollisen kokoisesta aamupuurosta. Oon onnellinen. 🙂

Voimakasta viikonalkua teille kaikille! <3
Voimakasta viikonalkua teille kaikille! <3
Kommentit (8)
  1. Erittäin hyvältä näyttää!

    1. Kiitoksia! Oon kyllä iloisesti yllättänyt itsekin miten hyvin oon pysyny ruodussa kisadietin jälkeen 🙂

  2. Miten toi Energy-salin maksu oikee toimii? Pitääkö esim. puolen vuoden kortin (320€) lisäksi maksaa toi asiakkuus joka kuukausi (53€)?

    1. Jos otat asiakkuuden, niin kuukausikortin hinnaksi tulee tuo 53€/kuukaudessa. Sisältäen kaikki palvelut (mun mielestä). Jos et ota asiakkuutta, mutta otat 6kk kortin, niin maksat 320€ tuolta puolenvuoden ajalta, et muuta. Jos et ota asiakkuutta ja tulet vain kuukaudeksi treenaamaan, niin hinta on tuon 58€ siltä kuukaudelta. 🙂

      Ota yhteyttä energyn respaan, siellä osaavat ohjata sua oikeen asiakkuuden pariin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *