Punttipiru ja Yrjö

Saanko esitellä teille kaks kaveriani, toinen vierailee luonani melko harvoin, mutta tämä toinen kaveri, melko sähäkkä ja pieni kooltaan, on tuttu kaveri jonka kanssa oon tekemisissä melkein päivittäin.
Kerron teille ensimmäisenä vaikka tästä tutummasta, näin kavereiden kesken punttipirusta. Punttipiru käy miun luona vierailulla pään sisällä aina silloin kun oon salilla. Etenkin kun rehkin siellä yksinäni. Se ilmestyy paikalle aina kun on menossa sarjojen viimeiset toistot. Oma mieli saattaa ajatella, että joo tässä oli tämä sarja, mut ehei, tää punttipiru tulee huutamaan suoraan korvaan tai selkäytimeen kovaa ja rumia sanoja säästämättä. Lainatakseni hänen sanojaan: ” Ja vittu et muuten lopeta, teet vielä ainakin neljä, jumalauta paskakasa! TEE TEE”. Sitten tää punttipiru laskee viimeset toistot mun mielessä ääneen, kiroillen aina välillä. Joskus se sanoo, että toistoja ois jäljellä enää neljä, mutta kun oon tehnyt ne neljä, niin vielä se tyyppi käskee tekemään kaks. Tää on kyllä sinänsä ihan hyödyllinen kaveri kun joutuu yksin treenaamaan.  Tän kaverin avulla saa itestään viimeisetkin mehut irti. Ulkonäkö on aika pelottava, mutta kooltaan tää ei oo järin suuri. Suustansa on kyllä paha. 
Ystäväni punttipiru
Tän avulla voi saada kylään joskus harvoin tän toisen kaverin Yrjön. Yrjö kävi mun luona kylässä tänään.
Yrjö on sellainen, hmmm… sellainen löllökasa, joka liikkuu matelemalla maata pitkin ja jotenkin tulee sinuun. Tiiät että se on kylässä esimerkiksi siitä, kun treenaat ja juot sarjojen välissä vähän vettä ja tunnet että se vesi ei pääse laskeutumaan ja kulkemaan eteen päin vaan jää jumittamaan sun vatsalaukkuun. Joo, eihän se pääse eteen päin kun tää Yrjö on tiellä siellä vatsalaukussa. Tää kaveri ei paljoa puhu, mutta saa siun olon tosi kamalaks. Joskus vierailu huipentuu siihen, että joudut halailemaan vessan pönttöä, että pääsisit eroon tästä Yrjöstä, kuten mulle tänään kävi. Yrjön tarkkaa ulkonäköä en osaa kertoa, kun se häviää aina niin nopeasti sieltä vessanpöntöstä ja tulee niin vaivihkaa aina kylään. Harvoin onneksi. Uskoisin, että se näyttää jotakuinkin  tälle:
Ei niin hyvä ystävä, Yrjö.
Onks nämä kaverit teille tuttuja laisinkaan vai kiusaaks nää vaan minua?

Kuvat google.

Kommentit (4)
  1. Haha, hauska postaus! 😀 Mä meinaan välil (yleensä) olla salil semmoi mukavuudenhaluinen että teen just tasan ne sarjat mitä oon sopinu itteni kans. 😀 eikä yhtää ylimääräistä rehkintää. Toi tapa on kyllä korjattava ja pistettävä punttipirun ruoskittavaksi! :DNo toi Yrjö, mä en voi uskoo et oikeesti pitäs mennä pönttöö halaa. ?? kerran tuntu että oli lähel mut ONNEKS vaa tuntu! :D- Jonna

    1. Jos lähtee salille, niin mukavuudenhalu pitäis unohtaa sillä hetkellä kun aukasee salin oven :DLähetän punttipirun siis sinne päin tulemaan ;)Pöntön halailu ja Yrjön vierailu johtuu useimmiten huonosta tankkauksesta ennen kovaa treeniä. Jos oisin tehny esim. käsiä niin tuskin vastaavaa ongelmaa ois ilmenny. Mut pihviateria 3h ennen jalkatreeniä ei oo suositeltava yhdistelmä, ainakaan mulle 😀

  2. Ei mua vaivaa onneks ku toi punttipiru, tai oikeestaan sen hyvä ystävä ”olet-huono-jos-et-tee-enempää-piru” 🙂

    1. Siulla käy siis kylässä sen kiltimpi kaveri 😉 Mut siis tuttu kaveri sullekin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *