Pikkujoulut takana päin

No niin. Ne ois nyt tän vuoden pikkujoulut juhlitttu. Mukavaa oli ja melkein pilkkuunhan se ilta venyi. Alkuillasta saatiin syödä oikein maittava jouluateria, josta en muistanut ottaa kuvaa, Damn! Ruokailun jälkeen osa työporukasta oli järjestänyt pientä ohjelmaa, johon itsekin pääsin osallistumaan 🙂

Sairaalan keskuspäivystys vai Keskussairaalan päivystys? Kas siinä pulma ;)
Sairaalan keskuspäivystys vai Keskussairaalan päivystys? Kas siinä pulma 😉

kattausPikkujoulujen kruunu (en tiiä voiko noin edes sanoa) oli tällä kertaa E-rotic ysäribändin esiintyminen. Tai no en tiedä voiko puhua edes bändistä, kun lavalla kekkuloi vaan yksi naisihminen joka laulaa playbackina. Tuttuja biisejä siellä kuitenkin soi. Lavan edusta oli ammuttu täyteen eri ikäisiä mieshenkilöitä ja kaikilla keikka näytti tallentuvan puhelimien videomuistiin. Truuuu fäns! Kuuntelin E-roticia hetken jonka jälkeen menin ”mieluummin” kuuntelemaan suomalaisten sulokurkkujen karaokelaulantaa.  Kiitti mulle riitti!

Pikkujouluasuksi mulle valikoitui joulunpunainen paita, vaaleat farkut ja punaiset korkkarit. Asusteena mulla oli maailman suloisin minitonttulakki jonka ostin Glitteristä 😀

asupj

Minilakki :D
Minilakki 😀

Hymy oli herkässä :)
Hymy oli herkässä 🙂

Karaokepuolella silmiini osui muitakin musiikillisia ihmisiä kuin vaan suomalainen pikkujoulukansa. Tunnistin sieltä Mokoman jäseniä. Ja heti piti mennä kuvaamaan. Tietenkin!

mokoma
Kommeet o rastat pojalla!

Oli siellä bändin muutkin tyypit, mutta en viittinyt häiritä jokaista erikseen.

 

Tänään illasta olisi jalkatreenin vuoro. Ah innolla odotan. Edellisestä rintatreenistä tulehtui muuten rintalihakset. Ovat niin perkuleen kipeet että, eikä nyt silleen kivasti kipeät, vaan ilkeellä tavalla kipeät. AU!

Mut ei se mitään. Jumpalle silti!
Mut ei se mitään. Jumpalle silti!

Löysin muuten tälläisen herkun lähikaupan hyllystä:

Ei lisäaineita, ei tiivisteestä, ei lisättyä sokeria eikä säilöntäaineita! Ehtaa kamaa!
Ei lisäaineita, ei tiivisteestä, ei lisättyä sokeria eikä säilöntäaineita! Ehtaa kamaa!

Ihana viikonloppu takana, ei ehkä niinkään rentouttava, mutta erilainen pitkästä aikaa. Kohta on tasan viikko jouluaattoon. Aiotteko joulun aikana pitää treenitaukoa vai käyttekö välillä keventämässä oloa salilla?

Kommentit (4)
  1. Tiina Laura Katariina
    15.12.2013, 21:14

    mä ainakin odotan aivan hullun innolla joululomaa (alkaa 20.pv ja kestää melkee 3vk!) kun sitten ehtii treenata paljo paremmin 😀 ei oo kellonympärystää töissä/koulussa eikä tarvi miettiä asiakkaita ja tapaamisia vaan kerranki välillä iha vaa itteensä ja omaa treeniä! ahhhh <3

    1. Oih, kuulostaa aika ruhtinaalliselle tollanen kolmen viikon loma!! Voi kun itekin….! Itekin aina panostan vaana itteeni ja treeneihin jos on pidempiä vapaita. Saa mennä ja tulla oman aikataulun mukaan. Parasta!

  2. Hhahah, itse oon ollut kerran noissa Nightin ysäribileissä ja tais olla aika sama meininki 😀 Lähettiin kaverin kanssa aika nopeesti pois! Onneks oli ilmaset liput!

    1. Jep sama homma. Ei onneks tarvinnu ite maksaa mirtään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *