Painajainen

Huh, heräsin aamulla vähän jälkeen kuuden siihen, että nyyhkytän ääneen. Hyvä vaan, että heräsin. Näin ihan kamalaa painajaista. Tähän liittyi J ja pari muuta henkilöä, mutta ei siitä sen enempää. Hetki siitä kun heräsin, niin rupesin itkemään oikeasti 😀 Se uni oli niiiin todellinen ja minä jotenki en tajunnu, että se oli vaan unta. Siinä hetken aikaa nyyhkittyäni, nukahdin uudestaan. Onneks nään painajaisia suhteellisen harvoin. En todellakaan tiedä mistä tuo uni oikein kumpusi.
Viikonloppu alkaa olla loppusuoralla. Se menikin töitä ja uusia aluevaltauksia tehden. Olin täällä joensuussa Kimmelin Riversidessa töissä pe&la. Ennen joulua useampana viikonloppuna siellä eri yritykset järjestää pikkujoulujaan ja itse olin siellä tarjoilemassa. Oli kivaa! Perjantai oli sika kiire ilta ja asiakkaita riitti. Minähän jouduin sitten myös anniskeluhommiin, ei siinä mitään mutta kun en ole tätä ennen kuin hanatuotteita anniskellut ja nyt piti rueta vääntämään jos jonkinmoista paukkua 😀 Onneks siellä oli mukavat työkaverit jotka jelppasivat tarvittaessa. Ja olihan se uus kassajärjestelmän opettelu sekin oma haasteensa, mutta illasta selvittiin ja eilen homma sujui jo paremmin. Ensi viikonloppuna olen siellä taas. Ja vitsit miten kivaa; perjantaina siellä esiintyy vielä Suvi Teräsniska ja Annika Eklund, kelpaa! 🙂
Tänään pitäisi lähteä J:n kanssa kahvittelemaan ystäväpariskunnan luokse. Saas nähdä ehditäänkö. Ukkeli menee yöks töihin ja ilmeisesti vielä tällä hetkellä nukkuu ja painimassakin se vissiin käy vielä tänään. Mut pitää yrittää!
Nyt sitten ois tammikuun kolmanteen päivään asti vapaata koulusta. Ilmottauduin muuten torstaina opinnäytetyöntekijäksi luokkakaverini kanssa. Vähänkö jännää. Valmistumiseen ei oikeesti ole enää niin pitkä aika…. iik! Ja kohta saa rueta tekemään jo sairaanhoitajan sijaisuuksiakin.. iik x2!
Hauskaa sunnuntaislööbailua kaikille. Minä Lupaan, että käyn tänään ostamassa itselleni karkkia ja syön niitä. 🙂 Hei muuten, jos ette oo katsoneet ennen näin sunnuntaisin mtv3 kanavalta tulevaa (klo 21) Vedetään hatusta niin suosittelen. Jos tiedätte mitä tarkoitan 😉
Heippa 🙂
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *