Otsikoton

Läksiäiset juhlittu.


Illan teemana oli kävely paikasta A paikkaan B. Kuten ylläolevista kuvista näkyy. Vähän myös valokuvausta harrastimme. No ei vaisenkaan. En uskalla laittaa tänne tyttölöistä naamakuvia kun en ole kyselly lupia. Ne ei välttämättä tykkäis. Mun naamaan on tyytyminen tälläkin kertaa 😀 Inspiroiduin kengistä joiden väri on sinertävä. Kaapissa ei entuudestaan ollut mitään sinistä toppia joten sellainen oli käytävä ostamassa. Sopiva löyty sit Vero Modasta, hintakaan ei ollu paha; 19,90. Omistan yhdet mustat housut ja ne sattu just tällä hetkellä olemaan J:n luona ja en niitä illaks ehtiny saamaan joten oli pakko siis ehdottomasti käydä ostamassa uudet mustat housutkin, koska housujen värin täytyi nyt vaan olla musta. Ja siis hei, mites noi korut, juu uusia. 😀 Samoin kynsilakka. Korut löytyi Glitteristä jonne mulla oli jouluna lahjaks saatu lahjakortti ja kynsilakka ei ollu kallis, se oli 3€. Tälleen kun kirjotan tätä tekstiä, tulee ihan kauhean pinnallinen olo. HYI. Seuraavaks vois mennä ostoslakkoon.

Ilta siis aloteltiin toisen matkaanlähtijän luona josta jatkoimme porukalla Glooriaan. Siellä nautiskelimme yhdet virvoittavat (joku joi kaksi) aikuisten juomat (itsekin sorruin illan aikana yhteen lonkkuun, anteeksi, niin ja söin myös muutaman palan suklaata ja pari sipsukkaa, oi antakaa syntini anteeksi. Muuten menikö tuossa nyt sitten yksi sallittu herkuttelupäivä?). Seuraavaksi suuntasimme Feveriin ja sielläkin yhdet juotiin. Käytiin myös aikamoinen äänestys seuraavasta kohteesta, kun joensuussa on niin hyvä valikoima baareja minne mennä. Yks halus ehdottomasti nightiin koska siellä on vanhempia miehiä (en koskaan esittänyt tarkentavaa kysymystä, että kuinka vanhoja niiden sit pitäis olla.. :’D), muutama oli Bepopin kannalla ja pari ehdotti Kerubin lauantaidiscoa, jossa  kukaan ei ollut aikaisemmin käynyt. Pitkien neuvotteluiden jälkeen päädyimme lauantaidiscoon ja Kerubiin. Porukkaa siellä oli tosi paljon ja ihan hyvää musiikkiakin. Suurinosa ajasta oltiin tanssilattialla. Kaksi karkulaista kyllä häippäs jonkun ajan päästä poppiin ja mekin ketkä jäätiin Kerubiin, lähdettiin valumaan puol kahden aikaan kotiin. Mut ilta oli oikein mukava. Ja ihana oli herätä tänä aamuna vailla minkäänlaista aamupöhnää tai krapulaa. Alkoholittomuuden vois ottaa tavaksi..
Tänään sitten pitäis lähtee vetämään sunnuntaisalit ja täyttämään kansalaisvelvollisuus, eli äänestämään. Itsellä ehdokas vaihtui ihan viime metreillä. Täytin vielä varmuudeksi YLE:n vaalikoneenkin ja se oli samaa mieltä ehdokkaasta. Mitä luulette, meneekö toiselle kierrokselle?
Joensuussa satelee lunta ja on vajaa -10astetta pakkasta. Lähtekääs kaikki käymään reippailemassa ulkona. Puol tuntia riittää! Tulee niin hyvä olo 🙂 HeiBBa!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *