Oman kodin odotusta

Käytiin vierailulla jälleen meidän kohta valmistuvassa kodissa. Siellä oli jo siistitty lattioita ja katto oli asennettu kaikkiin tiloihin. Kylppärissä ja kodinhoitohuoneessa oli jo laatat paikoillaan ja ilmeisesti nyt tällä viikolla aletaan laittamaan lattioita muuallekin asuntoon. Ihan super mahtavaa! Koti näytti jo paljon enemmän kodilta kuin edellisellä kerralla. Voi eii, kohta on jo varmasti kova hinku päästä muuttamaan omaan kotiin. Onneksi tuohon muuttoon ei ole enää kuin reilu kuukausi aikaa.

Ihanan hallittu kaaos joka puolella, mutta kyllä se siitä vielä siistiytyy
Meidän lattia <3

Koti

Kylpyhuoneeseen tosiaan tehtiin tällainen valinta. Haluttiin sinne tumma laatta seiniin ja lattioihin. Valkoinen ja kaikki vaalean sävyt on jotenkin niin perinteisiä ja haluttiin jotain muuta. Pesutilan kattoon tulee ihana tähtitaivas valaisemaan suihkuhetkiä.

Sisustusunelmia

Uuden kodin myötä sisustuskärpänen on jo päässyt puraisemaan ja huomaan selaavani erilaisia sisustuskauppoja melkein päivittäin ja haaveilevani yhdestä jos toisesta tavarasta. Esimerkiksi uusi sohva olisi ihana. Nykyinen on ollut meillä heinäkuusta saakka, eli sekään ei ole vielä vanha mutta silti olisi ihana saada aivan uusi sohva uuteen kotiin. Haaveilen itse vaaleanharmaasta tai jopa valkoisesta sohvasta. Nyt meillä on harmaa sohva mutta haluaisin vaaleamman sävyisen harmaan tai sen valkoisen. Valkoinen on vaan hyvin arka kaikelle lialle ja se varmasti tummuu käytössä, vai miten on? Onko teillä kokemuksia vaaleasta tai valkoisesta sohvasta? Tuleeko siihen helposti tummentumia ajan kanssa?

Toinen mikä kaipaa uutta on se kolmas huone, eli työhuone / vierashuone (/vauvanhuone :D). Sinne tarvitsee ostaa uusi vuodesohva ja työpöytä. Haluaisin työpöydäksi jonkin ihanan valkoisen, kevyen ja siron pöydän, jossa voisin aina päivitellä esimerkiksi blogini. Mies tarvitsisi pöytää myös mutta hän taas vaatisi pöydältä enemmän säilytystilaa ja säilytystilalliset työpöydät kun ei taas ole siroja. Hankalaa mutta eiköhän me johonkin sopuratkaisuun tuonkin kanssa päästä.

Toinen asia mitä pitää jossain vaiheessa alkaa suunnittelemaan on terassi ja piha. Mitä sinne kannattaa ja mitä ei kannata hankkia. Vielä aihe ei ole kovin ajankohtainen, koska lumi mutta pianhan se jo sulaa. Sitten istutushommiin! 😀

Viikonloppuna mennään jälleen vierailulle raksalle ja nähdään minkä verran koti on edistynyt viikossa. On ihanaa kun on jotain mitä odottaa!

Ps. #ilokiertoonjyväskylä Lankutin just äsken 2 x 60s. Muistakaa tekin osallistua instagramissa. Keksikää itsellenne haaste jota suoritatte toukokuun loppuun saakka, jakakaa kuva itsestänne someen ja tägätkää kuva #ilokiertoon. Jokaisesta jaetusta kuvasta lahjoittajamme lahjoittavat 1€:n hyväntekeväisyyskohteelle, joka täällä Jyväskylässä on esimerkiksi Keski-Suomen ensi- ja turvakoti. Sulta ei siis vaadita muuta kuin somekuva ja tägit #ilokiertoon #ilokiertoonjyväskylä

 

Kommentit (8)
  1. Mulla ei nyt ole mitään kovin järkevää kommenttia itse postaukseen, mutta pakko silti tulla kertomaan, että näistä sun kirjotuksista tulee aina jotenkin tosi hyvälle tuulelle! Toi innostus välittyy blogin kautta hyvin, ja oon jotenkin iloinen sun puolestasikin, vaikka ei edes tunneta :D.

    1. Kiitos Miisa, tää oli oikein järkevä kommentti 🙂

      Ihanaa kevättä sulle!

  2. Ihanaa hitsi mäkin haluaisin tuollaisen uunituoreen oman kodin! 🙂 Tee sitten sisustuspostauksia, mua ainakin kiinnostaa ne. 😉

    1. Takuulla teen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *