Namujaaaa ja uutisiaa

Eilinen oli siis virallinen ensimmäinen namupäivä. Ei niitä namuja nyt niin älyttömästi edes tullu syötyä. Ostin irttareita 1,60€ ja osa jäi syömättä. Oli ne ihan jees maultaan mut voi hitto mikä turvotus alko kun oli syöny niitä karkkeja. Voin sanoa, että nyt ei tee namuja hetkeen mieli.  Pitää vaan aina karkinnälän aikaan miettiä tota oloa, niin johan kaikkoaa herkkuhimotukset. Pyh.  Eilen oli muutenki vapaapäivä saleilusta. Tänään taas palataan sorvin ääreen.
Mie voin muuten kertoa teille yhden aikas ihanan jutun 😉 Kysyin tänään tähän luvan, että saanko jo hehkuttaa, mutta siis. Hyvä ystäväni Sanna K. menee naimisiin kesäkuussa rakkaansa kanssa ja hän pyysi josko minä haluaisin olla hänen kaasonsa. JA HALUANHAN MINÄ. TAHDON!!!!! Ensimmäistä kertaa pääsen uppoutumaan tähän rooliin häissä. Vähänkö ihanaa <3 Lauantaille varasin ajan morsiusliikkeeseen, että voimme mennä sovittelemaan häämekkoja, tai siis morsian sovittelee, minä arvioin 🙂 iiiik. Oon niin innoissani kun pääsee suunnittelemaan häitä morsiammen apuna.:))) 
Häitä tanssitaan kesäkuun lopulla ja teemana häissä on punainen ja valkoinen; hääparin lempivärit. Katselkaa kuvia ja inspiroitukaa 🙂

Että tämmöisiä uutisia 🙂 JEEJEEEJEEEE <3
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *