Sairaanhoitajan mielestä näitä sun ei kannata koskaan syödä

Nykyään on paljon ohjeita mitä sun tulisi syödä. Ohjeita siitä mitä sun ruokavalion pitäisi sisältää ja minkä verran. On ohjeita mitenkä usein syödä ja milloin juoda. Monissa blogeissa täällä Fitfashionissakin jaetaan ohjeita parempaan elämään.

Joten, kuten hommaan kuuluu niin iskenpä sitten mäkin oman lusikkani soppaan ja kerron oman mielipiteen mitä aineksia sun kannattaa ehdottomasti välttää omassa ruokavaliossas. Harmi vaan, vaikka noudattaisit mun ohjeita niin kuolleisuus ihmisten joukossa on silti 100%. Valitan.

alasyoo

Mutta asiaan.

Ensimmäinen aines joka sun kannattaa karsia omasta ruokavaliosta on räkä. Kyllä näin on. En suosittele syömään omaa räkää. No en kyllä siis muittenkaan. Ennemmin siis ehdottomasti omaa räkää kuin muiden mutta ei mielellään sitä omaakaan. Räkä sisältää hirveesti pöpöjä ja siinä on vaikka mitä joukossa, kaikkee jätettä mitä nenä nyt voikaan tuottaa. Ala-asteella yks poika söi omaa räkäänsä aina tunnilla ja meidän ope sit kysy siltä kerran, että no miltä maistuu niin se poika vastas, että suolaselle. Ja vaikka sä luulet ettei kukaan nää sun rään syöntiä, niin kyllä näkee. Älä siis syö räkääsi. Samaa aihealuetta sivuten suosittelisin välttämään kynsien syöntiä. Kynsien alla muhii hitokseen kaikenmaailman eläviä olentoja, älä syö niitä! Vaikka elävä ja kypsentämätön ravinto onkin tällä hetkellä in 😀 Eikä syödyt kynnet näytä kellään hyvälle!

Kolmas aines mitä suosittelen välttelemään on kuivatut luumut, etenkään pussillista kerralla en suosittele. Ilta-aikaan ainakaan. Siinä voi käydä niinkin ikävästi, että istut koko yön sitten pöntöllä kun luumut on tehneet tehtävänsä. Siis ripulinhan siitä saa ja se ei oo kiva.

Neljäs aines joka tuli mieleen mitä ei kannata syödä on Nutella tai siis kannattaa, hyväähän se on mutta petollista. Elämä oli paljon helpompaa ennen kuin ekaa kertaa sitä maistoin. Se on niin hyvää ja nyt joudun sitten taistelemaan Nutellahimotuksia vastaan. Kun ja jos ostat sitä purkillisen niin sehän menee kerralla lusikoiden sitten melkein alas. Ja eipä oo rasvasta se ollenkaan, eipä. Pääset siis helpommalla kun et vaan ees maista tätä herkkua. Se kun on siitä tyhmä aines, että sitä voi siis syödä tosiaan ihan raakana tai minkä tahansa päälle sipaistuna.

Viidentenä mää tuumin, että ei kannattais syödä mitään ihme terveyssuklaita tai raakakakkuja. Oon ite kerran maistanut raakakakkua eikä se kyllä nyt maistunut ollenkaan hyvälle. Kyllä mä jos haluan suklaata tai kakkua niin sen pitää maistua myös sitten hyvälle ja se pitää olla tehty oikeeseen voihin ja sokeriin. Mietippä kun suklaan himoissas meet ja ostat jonkun raakasuklaapatukan ja syöt sen ja sitten sulla silti tekee mieli suklaata kun ei se raakasuklaa nyt vaan sulta vie mitään suklaanhimoja pois. Ni sitten joudut syömään raakasuklaata JA oikeeta suklaata, että suklaahimot menee ohi. Joten tavallaan joudut syömään tupla-annokset sit suklaata kun ei se eka satsi nyt sit tehonnutkaan mihinkään. Joten suklaa suklaana ni pääset helpommalla.

alasyo

Sitten jos sulla tippuu ruokaa lattialle niin on olemassa viiden sekunnin sääntö; jos noukit ruoan viidessä sekunnissa pois, voit sen vielä syödä, jos menee pidempään niin sit ei sitä kannata syödä.

Ja sit koskaan ei kannata syödä muitten eväitä työpaikan taukohuoneen jääkaapista. Ei vaikka sulla itellä ois kauheen kova nälkä eikä mitään eväitä mukana. Tilaa vaikka pitsa mut älä syö toisten eväitä!

Niin ja Berliininmunkki. Tuli tälle listalle ihan extempore. Hitto ne on imeliä.

alasyo2

Muuten mun puolesta sä saat syödä ihan mitä vaan 🙂 Oliko listalla sellaisia aineksia joita sä oot tottunut syömään?

Kommentit (16)
 1. ihme touhua, hoitajan asu päällä ja punaset kynsilakat

  1. Eikö ookki ihmeellistä! 😀 pukukopissa oon ja on kynsilakkaa! Mutta että et ihan hirveetä kohtausta saa niin meillä on töissä asetonia jolla putsasin kynnet ennen kuin aloin tekemään töitä. 🙂

  2. ”…Mitäs täällä vois kritisoida… aHaa, napunapu klik, noin! Ja sit seuraavaan blogiin nillittämään…” Että semmonen fiilis, kun ite kirjotukseen ei Mitään kommenttia 😀 No, mahtuuhan meitä 🙂 Hauska teksti, pitääpä yrittää vältellä toisten eväitä ja räkää!

   1. No meitä on moneen junaan 😉

 2. Eikö sairaanhoitaja saa käyttää kynsilakkaa??

  1. Ei saa, koska kynsiin jää muuten herkemmin bakteerit kiinni, kun lakka lohkeilee. Mutta esim. meidän sairaalassa hygieniahoitaja on sanonut, että läpinäkyvää lakkaa voi pitää, jos lakkapinta on kunnossa. Minulla on joskus omat kynnet niin hauraat, että niistä irtoaa lastuja ja silloin olen laittanut läpinäkyvää lakkaa tavallaan ”suojaksi”.

  2. Saa pukkarissa ja vapaa-ajalla käyttää muttei työssä ollessaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *