Mansikkapilvi
Mansikkapilvi

Musiikista saa valtavasti voimaa. Kerro sun oma kokemus ja voita liput festivaaleille!

Mulle itselle musiikki on tilanteessa kuin tilanteessa hirmuisen tärkeä elementti. Se rauhoittaa ja se villiinnyttää. Se tuo muistoja mieleen. Viime kesältä festareilta tai teininä kun popiteltiin Escortilla torilla rinkiä silleen, että korvikset pomppi korvissa. Musiikki voi yhdistää ihmisiä ja se on eräänlainen ilmaisukeino. Jokaisella on vähän omanlaisensa musiikkimaku, mutta kaikista mahtavinta on kun löydät sellaisia  ihmisiä jotka jakaa sun intohimon ja musiikkimaun!

Itse rakastan musiikkia. Oon melko kaikki ruokainen. Kuitenkin eri tilanteisiin on omat musiikkityylinsä. Pääsääntöisesti kuuntelen kuitenkin Elektronista tanssimusiikkia, melko laajalti. Se soi salilla luureissa ja melkeinpä aina kotonakin. Tykkään käydä tapahtumissa ja tanssia ja tuntea sen musiikin kropassani.

Ja kun nyt tapahtumista alettiin puhua niin mikä onkaan parempaa tekemistä helmikuussa kuin suunnitella jo ensi kesää! Ensi kesänä nimittäin järjestetään Tampereen Ratinanniemessä Future Bass Festival (KLIK!) Heinäkuun lopulla. Sainkin suuren ilon ja kunnian laittaa jakoon täällä blogissa 1+1 lippua tapahtumaan. Eikä ihan mitä tahansa lippuja vaan siis yhdelle valitsemalleni voittajalle lähtee VIP-lippu tapahtumaan ja voittaja saa ottaa mukaansa yhden kaverin ja hälle tietysti myös VIP-lippu kouraan!

FutureBassFestival

Tapahtumaan on julkaistu jo jonkin verran esiintyjiä ja lisää julkaisuja on luvassa tässä kevään aikana. Uskoisin, että Tampereella saadaan tuona viikonloppuna hyvät bileet aikaiseksi. Itse festivaalihan on lauantaina mutta bileet alkaa jo perjantaina ja päättyy sunnuntaina risteilyyn, eli kolme päivää pelkkää hippastelua! 🙂

Mitenkäs sä voit saada liput omaksesi?

Meeppä tuonne kommenttiboksin puolelle ja kerro yksi muisto joka liittyy musiikkiin tavalla tai toisella. Kerro muisto  joka on sulle itselle merkityksellinen. Se voi olla mitä vaan. Haluan kuulla miten musa luo ihmisille muistoja! 🙂 Jätä perään toimiva sähköpostiosoite, olen sitä kautta sitten voittajaan yhteydessä kunhan tuo vastausaika päättyy. Aikaa osallistua on hyvin, elikkäs maaliskuun loppuun saakka voit jättää tähän alle kommenttiboksiin oman muistosi.

Huom! Tapahtuma on K-18!

FutureBassFestival1

Toteutettu yhteistyössä Future Bass Festivalin kanssa

Kommentit (17)

 1. Jonna

  Miten upeeta et oot saanu tälläsen palkinnon jaettavaksi! Mahtavaa 🙂
  Rakastan Neron musiikkia ja siihen liittyen mulla onkin ihana muisto, kun alettiin 5v sitten seurustelemaan mieheni kanssa, hän sillon tutustutti minut bändiin ja soitti mulle biisiä Promises samalla kun pyysi minua muuttamaan luokseen. Tää aivan mahtava biisi saa mun mahan vielä nykyäänkin kuullessani aivan täyteen perhosia! <3

  Festareille jos pääsisin ottaisin aivan ehdottomasti mieheni mukaan! 🙂

 2. Emma Leskinen

  Erään biisin kanssa voin kokea ja käsitellä eri elämänvaiheitani, tuskallisia ja mahtavia tunteita ja mielialoja! Biisi kulkee mukanani voimistamalla kepeitä vibojani, hälventämällä tuskaani, purkaen kanssani raivoa, muistuttaen kesästä, nuoruudesta ja ystävistä, luopuu kanssani jo päivänsä ohittaneista ihmissuhteista sekä kohottaa minut tavoittelemaan unelmiani, jotka saavutan. Biisin nimi on Guilt (by Nero).

 3. Manselaine

  Itsellä parhimpia festarikokemuksia oli, kun päätettiin oman puolison kanssa mennä kihloihin lempiartistin keikalla. On kyllä muutenkin tähän astisen elämänäni parhaimpia kokemuksia!
  Musiikin voima on kyllä jotain älytöntä kun niin voimakkaita reaktioita voi aiheuttaa, heh.. 😀
  Olis huikeeta saada liput uusille konemusafestareille kun melkein kaikki muut on jo Suomessa koluttu läpi!

 4. hannna1

  Hmm tämä on vaikea kysymys, sillä en ole ikinä kokenut musiikin olevan mitenkään erityisen tärkeää itselleni. Mitään ihmeellistä muistoa ei musiikkiin siis liity, mutta rakastan kuunnella erilaisia biisejä surullisena. Kun surettaa, on ihanaa kuunnella hetken aikaa mahdollisimman surullista musiikkia ja itkeä silmät punaisena – jonka jälkeen vaihtaa musiikki iloiseen ja saada siitä valtavasti voimaa. Ei oikeasti uskoisi kuinka suuri vaikutus musiikilla on ihmisen olotilaan!

 5. milla

  David Guetta – Dangeous
  Oi että, se herättää edelleen vahvoja tunteita, jotka tuntuu koko kropassa lamaannuttavalta ja pysäyttältä. Rakastuminen ❤

 6. Eve

  Musiikista on niin paljon muistoja mutta kyllä parhaimpina jää mieleen Joensuun Ilosaarirock kun olin siellä ensimmäisen kerran. Vaikka nykyisin musiikkimakuni on monipuolistunut tuona kesänä live-esiintymiset ja uudet artisti tuttavuudet jäi mieleen ja se fiilis keikoilla oli mitä mahtavin. Olen pitkään haaveillut lähteväni tämän tyylisille festareille joten olisipa huippua voittaa liput! 🙂 Kaverikin on jo valmiina.

 7. salli

  Hei ja mukana tosi hienossa arvonnassa. Mun muistoni littyy dingon kappaleesen autiotalo . Olimme dingon konsertissa. Kun menimme kihloihin.

 8. mirtsu

  Wau, kiva arvonta! Parhaat musiikkimuistot tulee siitä, kun ei ole pitkään aikaan kuunnellut musiikkia ja laittaa kuulokkeet korville! Ihanaa kuunnella vanhoja biisejä, jotka tuovat vuosienkin jälkeen kylmät väreet!

 9. Karol

  Konemusa on parasta musaa ja varsinkin salilla, kun vielä kuuntelee tulevan kesän artisteja niin saa energiaa treenata kun odottaa/hehkuttaa kesää jo alkuvuodesta!

 10. kullammuru

  Oioioi, tuolla riittäisi kuunneltavaa. Eikä Ratina ole kaukana. 😉

  Rakastan käydä keikoilla ja festareilla. Ensimmäinen konserttini oli vuonna 2005 Soundwavessa Helsingin jäähallissa, jossa esiintyi Avril Lavigne, Simple Plan, Melody Club ja Poets of the Fall. Olin tuolloin 12-vuotias, ja muistan päivän vieläkin kuin eilisen. 🙂 Siitä lähtien olen kierrellyt musiikkitapahtumia niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

 11. Jade

  Muisto siintää lähes 15vuoden taa, jolloin olin juuri alkanut seurustelemaan ihanan pojan..miehenalun kanssa. Kuuntelin niiiiiiin rakastuneena E-typen You will always be a part of me ja haaveilin tulevaisuudesta tämän miehen kanssa 😄 No, sittemmin tiemme ovat eronneet..tavallaan, sillä ehdimme kuitenkin saamaan kaksi maailman ihaninta poikaa❤️ Edelleen, tuon biisin kuullessani muistan sen tunteen, jota sillä hetkellä koin ja hymähdän kuinka biisin sanat pitivät paikkaansa 😊

 12. skribentti

  Krista Siegfrids – Can you see me.
  Tämä kappale kertoo yhä, joka päivä ja joka kerta, kun kuuntelen, tunteeni sataprosenttisesti sanoiksi – sen, miltä tuntuu, kun oma isä on kuollut. Ja kuinka häntä kaipaa. On ihmeellistä, miten joku on osannut pukea juuri minun mieleni sisällön noin kauniiksi lauluksi.
  Tämä laulu on rakkaista rakkain.

  Ei liity mitenkään konemusiikkiin, mutta kerroin sen, sillä tämä kokemus on vahvin, mikä liittyy musiikkiin. Konemusiikki toimii sitten urheillessa täydellisesti.

 13. Karamelli

  Musiikki on ihan valtava voimavara koko elämässäni, ja se on osana niin iloissa kuin suruissa. Musiikilla saan treeniin ihan erilaista tehoa, ja oman asenteenkin saa kohdilleen osuvilla biisi-valinnoilla. Ylipäänsä siis kaikessa urheilussa musiikki on ollut ihan valtavassa roolissa elämässäni, ja luultavasti ilman musiikkia en jaksaisi urheilla lähellekkään niin paljon kuin tällä hetkellä urheilen! Musiikkia siis voinkin oikeastaan kiittää hyvästä kunnostani ja terveellisistä eklämäntavoistani, ainakin osittain.

 14. mustikka

  Heii! Ei liity tähän postaukseen mutta montako kertaa viikossa treenasit kisakaudella? Olen itsekin hoitaja ja työni on onneksi 2-vuorotyötä (ei yövuoroja, luojan kiitos) ja olen kovasti miettinyt että lähtisin kisaamaan 1-2 vuoden päästä. Mietityttää kumminkin että nyt liikun 6 päivänä viikossa. Useat kisaajat lisäävät lopussa monelle päivälle aamuaerobiset mutta itselle kuulostaa järkyttävältä herätys 4:30 ja töihin klo 7. Myös iltavuorot mietityttää kun suurin osa päivästä menee töissä, nyt käyn ennen töitä salilla sillä unta ei tule jos menen klo 21 jälkeen salille (etenkään ilta-aamuina, ilta-ilta tämä olisikin mahdollista).
  Sekava kommentti mutta toivottavasti ymmärsit 😀 🙂

 15. Emppu

  https://m.youtube.com/watch?v=LVsREM9MahM

  Tapailen toisessa maassa asuvaa miestä ja tämä mixtape soi läpi yön pari viikkoa sitten kun olin hänen luonaan ensimmäistä kertaa viikonloppuvierailulla ja samalla tajusin miten uskomattoman rakastunut olen. Olemme puhuneet, että matkustaisimme kesällä yhdessä Suomeen ja olisi ihana tarjota hänelle tälläinen kokemus. Onnea sinunkin uuteen rakkauteesi ja toivottavasti FBF:lla nähdään 🙂

 16. Idammify

  Mulla viime kesän Ruisrock (2015) ja Axwell^Ingrosson Sun is shining-kappale helteisen kesäpäivän päätteeksim selivnpäin maailman parhaiden ihmisten kanssa ulvovassa ihmismassassa. Itkin ja pompin niin että meinasin pakahtua. Rutistin ystävääni lujaa ja sanoin, että toivon hetken kestävän ikuisesti!
  Muistelen tätä hetkeä nyt, kun ystävistäni parhain on Australiassa tuhansien kilometrien päässä. :c <3

 17. Sinii

  Musiikilla pystyy säätelemään mielialoja niin vahvasti! Miten se vaikuttaakin niin paljon:) Rakastan musiikin kuuntelua!
  Kyseisillä’ festareilla en ole ennen ollut, mutta esiintyjät vaikuttavat ihan huipuilta! Olisi mahtavaa päästä tsekkaamaan tapahtuma 🙂
  Muistoja löytyy lukuisia, niin iloisia kuin surullisia. Yläaste ikäisenä fanitin kovasti Coldplayta, biisien sanat ja kaikki kolahti vaan tosi syvälle! mm koiran kanssa aina kävelylenkeillä tuli heidän biisejään hypetettyä:) Kyseisen bändin tarkoitus itselleni muuttui täysin, kun veljeni kuoli muutama vuosi sitten. ’Viva la vidaa’ soitettiin hautajaisissa ja talk-biisi sai aivan uuden merkityksen itselleni. Harvemmin tuleekin nykyään palattua heidän vanhempiin biiseihin, ellei halua kyynelkanavia aukaista:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.