Miten meni noin niinku omasta mielestä?

Aivan parasta maanantaita just sulle! Mun kesäloma on nyt sitten taputeltu. Tällä hetkellä vietän vapaapäiviä ja menen torstaina töihin. Kesälomasta jäi mieleen ihana Nizzan reissu joka sai edes vähän kesäfiilistä päälle ja sit toinen mikä jää mieleen oli tää suomen sää. Joka ikikinen päivä satoi vettä. Valehtelematta. Se alko jo saamaan koomisia piirteitä kun mie yksinäni täällä kotona ääneen manasin, että kappas, taas sataa. EIhän se nyt voinu olla jumaliste todellista mutta oli se.

Hyvää huomenta maanantai!
Hyvää huomenta maanantai!

Kesälomaan sisältyi myös tuo juhannus. Itselle tämä juhannus oli ensimmäinen juhannus vapaalla kokonaan ikinä. Aiemmassa elämässä ja sit sairaanhoitaja-aikoina oon aina ainakin osittain juhannuksen viettänyt töissä. No senpä vuoks piti nyt sit lähtee  jonnekkin viettämään juhannusta ja Tahkoltapa sitten löydettiin itsemme mun kaverin kanssa. Tahkolla oli juhannusfestivaalit ja päästiinpä sitten fiilistelemään musiikkiakin. JVG veti niin hyvän keikan!

Juhannusateria
Juhannusateria
Herrkullista pitsaa vaikka näyttääkin, että tossa ois jotain matoja pinnalla, mut se on vaan pestoa!
Herrkullista pitsaa vaikka näyttääkin, että tossa ois jotain matoja pinnalla, mut se on vaan pestoa!

Meillä oli hyvän kokoinen porukka kasassa ja voin sanoa, että vatsalihakset kipeinä ja kyyneleet silmissä kyllä tuli naurettua tuo kaks päivää mikä tuolla oltiin. Siellä oli muutama hoitajakollega porukassa ja niitten avullakos sitä juttu saatiin lentoon ihan uusiin sfääreihin. Tiiättekö kun juttujen taso on varmasti ulkopuolisten korvaan helvetin huonoa, mutta just sillä hetkellä se on sille porukalle ihan parasta läppää ikinä. Huhu! Noitten naurujen ansiosta elinvuosia kertyi aimo kasa lisää. Sitten kun vielä aurinko päätti näyttäytyä niin elo oli melko täydellistä, vaikkakin kerran kastuin kaatosateessa melko huolella, muutta sen minkä kesä kastelee, niin sen kesä kuivaakin.

tahkojuhannus5 tahkojuhannus6 tahkojuhannus4

tahkojuhannus10Tuommosen viikonlopun jälkeen normaaliarkeen paluu tuntuu kyllä vähän kieltämättä tyhjälle mutta sitten tavallaan kuitenkin niin kivalle myös. Pitää elää sitä arkea, että noi juhlat oikeesti tuntuu juhlalle ja sit arkikin on kivempaa kun on käyny vähän latailemassa akkuja ja rasittanut naurulihaksia!

tahkojuhannus2Tänään palataan kaikin puolin arkeen. Aamu alkoi puurolla ja raejuustolla, kahvikuppi ja vesituoppi kaverina. Treenaamaan on myös päästävä! Alunperin ajattelin, että oisin mennyt ottamaan tänään aurinkoa mutta eihän se tietenkään enää paista.

Niin ja mites meni juhannustaikojen kanssa. No ei sitten mitenkään! En ees muistanut sukkaa laittaa jalkaani nurinpäin 😀 Mites siellä muilla?

tahkojuhannus3

Kommentit (2)
  1. Moi! Missä olet opiskellut ? Missä oot töissä ? 🙂 ja oletko sairaanhoitaja vai lähihoitaja?:) oot upea!

    1. Moikka! Joensuussa oon opiskellu ja oon töissä tuolla meidän sairaalan päivystyksessä ja oon sairaanhoitaja. Ai ihan upea olen, No kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *