Miehet haluaa aina muutakin + vähän porrastreeniä!

Edellisen postauksen kommenttien perusteella mies ja nainen ei voi olla VAIN PELKÄSTÄÄN kavereita. Tai nainen voi, mutta mies ei voi olla. Mies olisi aina valmis enempäänkin naisen kanssa. Kaverikin siis toki voi olla mutta kiva ois saada jotain muutakin kuin vaan juttuseuraa. Mie oon tulkinnu miehet sitten ihan väärin 😀 Tottahan se on, enhän mä voi tietää mitä siellä miehen päässä liikkuu ja mihin kaikkeen ne kakslahkeiset olis valmiita ihan vaan sen takia et juttu luistaa vastakkaisen sukupuolen kanssa. Tyhmää ja vähän hauskaakin! Miehet.

Tänään on ollut melkoisen tehokas päivä. Tehokas siitä huolimatta, että päivä alkoi pommiin nukkumisella. Jep, 7.15 herätys vaihtui 8.30 herätykseen. Eipä siinä, ehdin mä silti sinne minne olin menossa mut onhan se hiton nihkee alottaa vapaapäivä sillä fiiliksellä, et ei hitto oon myöhässä aikataulusta.

Tää päivä alkoikin erikoisesti sillä ensimmäiseksi kiiruhdin leffaan. Kävin katsomassa erään dokumenttielokuvan. Elokuva tai lähinnä dokumentti kertoi kolmesta eri naisesta jotka bloggaavat tai ovat bloganneet. Dokkari kertoi myös siitä miten kasvetaan naiseksi ja omaksi itseksi ja minkälaisia paineita tämä ihmisille kirjoittelu eli bloggaaminen aiheuttaa. Leffa herätti ajatuksia ja aionkin palata siihen tuonnempana.  Jos haluatte käydä tutustumassa tuohon dokumenttileffaan niin matkaminuksi.fi.

porrastreeniLeffan jälkeen mentiin parin kaverin kanssa lounaalle. Olikin kiva jutustella rauhassa ja nauttia ihanien ihmisten seurasta. Haaveiltiin matkustamisesta, minä haaveilin kesälomasta ja lyötiinpä kättä päälle toisen kamun kanssa myös pienen pienestä matkasuunnitelmastakin ensi vuodelle! Tähän väliin vois sanoa, että YOLO! Ensimmäinen reissu odottaakin jo ensi viikolla. Otetaan kaverin kanssa äkkilähdöt jonnekin päin eurooppaa. On kiva alottaa kesäloma vaihtamalla kunnolla maisemaa. Ja päätettiin, että jätetään matkan varaaminen ihan viime tippaan. Lähetään minne matka saadaan, tavoitteena päästä suomen rajojen ulkopuolelle ja pidemmälle tallinnasta. Tähän väliin taas YOLO!

Sittenpä toinen kaveri painu työmaalle ja toisen kanssa saatiin idea lähtee vähän rappustreeniin tuonne luonnonhelmaan, siitäkin huolimatta vaikka ulkona satoi. Mitä sillä vesisateella oikeestaan on ees väliä. Hiki siellä tulee kuitenkin ja kastut. Sateella on sitä paitsi enemmän happea ilmassa, tai ainakin sille se tuntuu.

porrastreeni4 porrastreeni7Sen takia varmaan aika nopeesti alko läähätyttämään tuolla Lykynlammen portaissa tänään. Keuhkot halus ottaa kaiken mahdollisen tuoreen hapen irti ilmasta, muutenhan tuo treeni ei juurikaan sykkeitä nostanut.

porrastreeni6 porrastreeni1

porrastreeni5Eipä. Kaverilla oli sykemittari käytössä. Treenin jälkeen sykemittari näytti maksimisykkeet 190. Itelle Lykynlammen portaat tuli tutuksi nyt ensimmäistä kertaa. Hitto, että ne on jyrkät. Portaita alusta loppuun on rapiat 170. Kapusin ite nuo rappuset viis kertaa yhteensä, tyyliä vaihdellen. Välillä harpoin joka toisen portaan, välillä hypin kyykkyhyppyjä, välillä kipitin, välillä kävelin. Mutta kyllä hapotti. Ja puuskututti. Puuskutuksen laitoin koivuallergian piikkiin. Hapenottokykyhän on itellä huippuluokkaa, ei tommonen treeni vielä laita hengästyttämään…..

Tuo treeni ampu kyllä etureidet hetkessä pökkelöiks. Veri virtas reisissä eikä ollu pois lähdössä, maitohappoja sitten sinne kaveriks niin polvien notkahtelut oli taatut. Turvallista tulla alaspäin pystysuoria ja todella kapeita puuportaita, maustettuna vesielementillä eli sateella.

No selvittiin voittajina noista portaista ja pian otetaan uusiks vai mitä Iekku?

Parasta! Hyvä treeni ja ystävät <3
Parasta! Hyvä treeni ja ystävät <3

Mites siellä, joko vihertävä luonto ja lähestyvä kesä on laittanut teidät liikkumaan ulkona vai saako sateet pysymään sisätiloissa?

Kommentit (6)
 1. Juu, heti reissujen jälkeen mennään Meni nii helposti, että ens kerralla vedetään tuplat siitä mitä tänää

  1. TodellakinTodellakin! 🙂 Ja vähän mäkijuoksua loppuun! 😉

 2. Onko tuo paikka Joensuussa?? 🙂 Asustelen itse siellä (vasta muuttanut) ja kovasti oon ettinyt porrastreeni paikkoja 🙂

  1. Juu kyllä vaan Joensuussa Lykynlammella. Jos tiiät Pilkon Citymarketin niin siellä kulmilla lentokentälle päin mentäessä. Vähän matkan takana mut siellä on paritki eri portaat ja muita ulkojumppavermeitä 🙂 Myös Linnunlahdella, eli siellä missä Ilosaarirock pidetään, on hyvät portaat ja urkkakentän katsomon portaat myös 🙂

   1. Kiitos paljon!! 🙂

    1. Oleppa hyvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *