Lemppareimmat salibiisit!

Täällä taas ollaan! Voisin tähän alkuun taas luetella miten älyttömästi on ollut kaikkea. Työtä ja sitä sun tätä mut ketäs se kiinnostaa.  Ei niin kettään. 

Yötreenari puuhissaan
Yötreenari puuhissaan

Mie oon reenannu ja käyny töissä, valvoskellu öisin ja nukkunut päivisin. En oo koskaan kärsinyt mistään uniongelmista, mutta nyt on ollut sellaista vähän ilmassa. Sängyssä tulee vaan pyöriskeltyä ja mietittyä työjuttuja. Tai sit en mieti mitään vaan tuskailen kun en saa unta. Siis minä joka voin nukkua missä ja milloin vaan?! Tänään tuli mieleen, että voisiko tämä olla stressiä, mutta mistäs minä nyt stressaisin? Vai oonko mä vaan osannu sujuvasti kääntää päivärytmini ihan nurin muutaman iltavuoron ja vapaan ansiosta.  Oli miten oli, nyt olen töissä öissä ja joudun valvomaan. 😀

Töissäkin on ripaus joulua
Töissäkin on ripaus joulua

Mutta jottei totuus pääsisi unohtumaan on tässä tullut treenailtuakin. Tänään viimeksi kävin jalkoja työstämässä. Lihakset on nyt jostain syystä menneet ekstrakovaan jumiin. Rintalihakset kiristelee edelleen, takareidet on aivan riekaleina (ei tietenkään estä treenaamista) ja selkä jumajaa. Oiskohan aika vaikka käydä jossain hierotuttamassa itseään?

 

Olisiko joensuulaisilla lukijoilla suositella hyvää hierojaa? Hinta-laatusuhde huomioiden tietenkin.

 

Tänään jalkatreenillä tein pienet enkat tokassa liikkeessä kun väänsin menemään superina reidensuoristajaa sekä koukistajaa laitteessa. Jestas, että tuntuikin hyvälle 🙂 Meinas ihan tulla hiki, mut ei sitten onneks tullutkaan. Eihän nyt treeneissä sovi hikoilla. Naisen ainakaan.

Takareisille vähän ensin ja sitten...
Takareisille vähän ensin ja sitten…

...etureisille myös.
…etureisille myös.

Päivän treeni; Check!
Päivän treeni; Check!

Ruoka on muuten maistunut. Oon ahtanut itteeni tonnikalaa ja pastaa ja jauhelijaa ja kanaa. Vähän alkaa jauheliha jo tökkimään kun oon kanakyllästymisen takia sitä nyt aika paljon syönyt. Nyt vois sitten yrittää ujuttaa taas kanan takaisin ruokavalioon.

Tonnikalaa, pastaa ja pinaattia
Tonnikalaa, pastaa ja pinaattia

Roillerrii
Roillerrii

Mutta eipähän tässä ihmeempiä. Palataan huomenna linjoille!

Eiku olihan mulla, kuten otsikkokin kertoo. Piti kertoo lemppari salibiiseistä. Itsehän siis aina kuuntelen NRJ ranskan puhelinsovelluksen kautta radiota kun oon gymillä, sillä siellä on kymmeniä eri kanavia joista valita kuunneltava musiikki oman maun ja tekemisen mukaan.

Itselle on erityisen tärkeää kuunnella treeneissä musiikkia. Siitä saa jonkun ihmeellisen ylimääräisen voiman. Etenkin jos sattuu korviin nasahtamaan JUST SE BIISI. Mielessään tulee oikein ärjäistyä ja ruettua raudan vääntöhommiin. Viimeksi salilla ollessani muuan tuttu kanssatreenari jopa huomautti ettei tartte mököttää! 😀 Emmä mökötä. MÄ KESKITYN! Vissi ero. Ni! 😛 (Ja kuuntelen musiikkia).

Nää on nyt hyvvii. Oikein hyvvii.

;)
Eat, sleep, train, repeat.

Noni. Moro Moro!

Kommentit (1)
  1. Energyllä on hyvä hieroja eikä paha hinta!

    Meinasitko joskus vastailla niihin kysymyksiin, yhteen oot tainnu vastata vasta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *