Kyllä ehdottomasti pitää olla muodokas ja pyöreä perse eikä mikään lättänä

Juu kyllä näin on.

Mikä nainen se semmoinen on jos takapuoli ei oo kivasti C-kaaren muotoinen? No sehän olis selkeestikin mies. Paitsi, että pitäähän miehen tarakankin olla kunnossa. Kyykkyä kyykkyä! Eli eihän kukaan oo mitään jos ei oo hyvä perse. Tai siis eihän se ihmisestä tee sen huonompaa jos sillä on lautaperse mut rumemman kyllä. Eikä kukaan kiihotu kenestäkään.

lättäperse1

Siitä syystä  siis itsekin aloitin jumppatouhut muutama vuosi takaperin. Piti saada muhkeampi peräsin. Tissejä nyt ei oo nimeksikään, joten pakkohan mun on jotenkin miesten mieleen olla ja kun mä voin jotain asialle tehdä, niin voi pojat mä kans aloin tekemään. Aloin kyykkäämään, prässäämään, pakarapotkimaan ja mitä lie kaikkea. Niin ja aloin myös syömään. Otin salijäsenyyden ja pakaran palaset silmissä melkein päivittäin kiisin koulun jälkeen salille. Ihan siis melkein joka päivä. Sit kerran mä vaalensin myös hampaat.

Alkoihan sitä muotoakin pikkuhiljaa tulla (onneksi sillä en halua olla nainen joka pakottaa miehen kattelemaan mun mitäänsanomatonta kroppaani, sehän ois ihan sama kuin pakottaisin itseni viehättymään parrattomista siloposkista ilman tatuointeja) ja miesten päät alkoi kääntymään, jes! Niin ja ne hampaat, nekin vaaleni.

Tulevaisuuden mieheltäni mä toivon kyllä ehdottomasti sitä, että mä voin miellyttää häntä kaikin tavoin kuin suinkin on mahdollista. Pyydän toki anteeksi tissittömyyttäni mutta yritän korvata sen ahkeralla pakaroiden treenamisella. Toivottavasti tuleva ex-mieheni tämän ymmärtää.

Will you marry me?

lättäperseValitettavasti ajankäytännöllisistä syistä en kerennyt haastattelemaan tähän ketään ammattilaista.

long-ass-day

Onpa ihanaa olla takaisin täällä blogissa ja provosoitua. <3 Kiitokset myös Maisalle inspiraatiosta.

Kommentit (29)
  1. Hahahaaa aamun paras 😀

    1. 😉 Hyvä, että tajusin kirjoituksen sarkasmin! Jännityksellä painoin julkaise nappia 😀

  2. Hahaha 😀 Hulvatonta tekstiä! ;D

    1. Haahahahha, hauskaa että uppoo! Hyvä huumorintaju siis selkeesti 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *