Kuka saa, kuka saa salikassiin kurkistaa?!

NO TYÖ!

Enpä oo tainnu aiemmin esitelläkään mun treenikassin sisältöä. Vai oonko? No jos oonkin, niin itse en sitä muista, joten sillon siis en oo sitä esitellyt.

Joten nytpä pääsette hyppäämään mun jumppakassin sisälle olokaa te hyvät!

Mun salikassi on aikoinaan tilattu Sportsdirectiltä aika halapaan hintaan. Ei se montaa euroa maksanut. Hyvin on kassi palvellut, ei ees saumat ratkeile ja vetsakaritkin toimii. Ja se on ihana pinkki Longsdale.

salikassiNo mitätäpä se pitää sisällään? Kaiken tämän:

kassinsisälmys3Näköjään siis ainakin kolmet salihousut, yhden treenitopin, kengät, allergialääkettä, bikiniliimaa, pari sheikkeriä, ponnareita, hanskat, kosteuspyyhkeitä ja mitä lie muuta. Noh lähetääs kattelee tarkemmin.

kassinsisältö4No salikassin sivutaskusta löytyy aina (no kerran ei löytynyt….) oman kotisalini avainkortti, jolla pääsee treenailee Energylle vaikka keskellä yötä. Mahtava ominaisuus ainakin näin vuorotyöläiselle, että pääsee salille just sillon ku huvittaa ja kun omiin aikatauluihin vaan käy.

kassinsisälmys1

kassinsisältö3Salikassi oli mun mukana kisoissa. Tietenkin. Ja vieläpä siellä takahuoneessa. Oon näköjään heittänyt ton kilpailijakyltin ja oman ihka ensimmäisen kilpailijanumeroni tuonne kassinpohjalle. Ai että miten kallisarvoisia muistoja 🙂 Olin kerran 185.

kassinsisälmys5No kisareissulta on sitten jäänyt näköjään allergialääkkeetkin kassiin. Mä sain sillon kisaviikolla jonkun ihmeellisen silmäluomiturvotus / silmäkipukohtauksen. Allergialääkkeillä se meni ohi. Aiheuttaja ei oo tiedossa, joten sen takia piti kisoihinkin varustautua allergialääkkein.

kassinsisältö2Huulirasvoja (ja huulikiiltoja) ei oo koskaan liikaa. Nyt kokeilussa Blistexin tuommonen.

kassinsisälmys2kassinsisälmysSit tää nyt sattuu olemaan tyhjä kun kävin tänään jo reenillä, mut siis perus pohjoiskarjalainen treenilaturi. Nautitaan yhdellä kulauksella n. 20min ennen treeniä.

kassinsisältö1Hyvin oon näköjään siivonnu kisojen jälkeen tuon kassin. No tää on sitten sitä bikiniliimaa sieltä kisoista, että pysyy nännit posettelujen aikana piilossa suurelta yleisöltä.

kassinsisältöMiun elintärkeä lippulappunen. Tän mukaan pakkailin tavarat kisoihin. Ruksia ei saanut tavaran päälle vetää ennen kuin se oli oikeesti laitettu sinne kassiin. Toisella puolella ennen kisoja kahden viimeisen päivän ruoka-ohjeet. Kannoin tätä housun taskussa kaks päivää. Etten vaan ois unohtanut syödä tai unohtanut lopettaa juomista oikeeseen aikaan.

Miun salikassi pitää siis näköjään sisällään kaikkea jonninjoutavaa, ja aika paljon sitä on vielä kertynytkin tuonne. Miks siellä on esim. kolmet salihousut?? Yks juttu mitä tuolla ei nyt ollu on mun vetoremmit, ne on just nyt repussa. Tonne salikassin sisältöön pitäis hankkia uus juttu. Versagripit. Kokeilin niitä salilla muutamaan liikkeeseen ja hitto miten kätsyt oli muuten! Ei paljoa käsi lipsunu ja ei menny aikaa veivata niitä remmejä tankoon kiinni! Tahtoo semmoset.

Että semmonen taikasäkki se. Ja se minttupullo ei oikeesti oo treenilaturi. Tai no ite en oo ainakaan kokenut sitä hyväksi ennen treenejä. Mieluummin ottakkee työkin jälkeen päin.

Nyt ois niinku neljä treeniä vedetty tälle viikolle. Kaks kertaa pepputreeni (#arsekasvuun), sit selkä-hauis-tissi ja olkapää-ojentajatreeni. Jakoa on nyt vähän fiksailtu ja kyllä muuten on akka treenanneen olonen. Niin mahtavan ihana tunne kun saa vetää kovia treenejä, vaikka ne kovat treenipainot on vasta tulossa joskus tuolla tulevaisuudessa. Oon niin happy! Sunnuntaina ois vielä oma spessutreeni noille jaloille ja arselle.

Ens viikolla nousee jälleen kalorit ja juteltiinpa tänään jo valkun kaa, et millon alotellaan taas seuraavaa kisadiettiä. Hyvä, että edellinen on vielä loppunut, niin eiku uutta putkeen vaan. 😀 Onneks oon tosi hyvin palautunu tästä edellisestä. Mutta ei nyt ihan vielä sentään aloitella sitä diettiä. Jumpataas tässä nyt hyvillä energioilla tovi. Sit taas haamunaamarin voi kaivaa tuolta eteisen kaapin ylähyllyltä esille (vai olikohan se alahyllyllä).

Se pitää viel mainita, et eilen hauista tehdessä maaten taljassa mulla kuulema näkyi suoni hauiksessa. En sitä itse vielä päässyt todistamaan, mut seuraavan kerran kamera mukana, niin ehkä saan sen taltioitua itsellekin muistoksi. Minä <3 Suonet.

Jaahas, se ois taas ruoka-aika!

Ps. Minne diettiNoora vois laittaa jemmaan kesäloman ajaksi työpaikanavaimet? Keskiviikko lähestyy uhkaavasti eikä niitä näy……

DiettiNorpertti elementissään
DiettiNorpertti elementissään

Oikein ihanaa viikonloppua! Pus!

Kommentit (5)
 1. Gripperit on muuten oikeesti helskutin kätsyt. En pärjäis esim selkätreenis enää ilman! Mut minttuviina, whaaat?! 😀

  1. Hahaaa 😀 No sehän oli kans tietty jäännös kisoista. Pumppiviinapullo ennen lavalle nousua 😉

   1. Aaaa 😀 !!

 2. Hahhahahahhahh mikrolax muistilistalla 😀 ei oo joka tavan prinsessalla vatsan toimitus lääkkeitä mukana 😉 tsemppiä kaikkeen sulle! Terveisin kollega toisen sairaalan päivystyspolilta 🙂

  1. Hihahhahiah 😀 Juu ei varmaan oo kaikilla muistilistalla mikrolaxeja 😀 Mullapa on 😀

   Kiitti tsempeistä kollegalle! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *