Arki on alkanut

Moikat sateisesta Jyväskylästä. Tänään mulla oli siis eka työpäivä vaikka ihan työpäiväksi tätä ei voi sanoa. Perehtymistä perehtymisen jälkeen ja tutustumista uusiin asioihin ja tiloihin. Ensi tuntuma talosta on, että se on sokkelo. Huomenna pitäis osata omalle pukkarille joka on jossain hyvin syvällä maan alla kolmen ja viides neljäsosan mutkan takana miinus kolmos kerroksessa tai jossain semmosessa. Laitankin huomenna aamulla kellon soimaan hiukan aikasemmin ihan vaan, että meen etsimään sitä pukkaria ja sitten pitäisi vielä löytää oikea osasto. 😀 Tästä tulee niin hauskaa mutta huomenna ei varmasti naurata ku siellä sokkelossa pyörin. No siitä sitten kerron teille huomenna, että miten meni mutta siis varma eksyminen.

Se on pikkasen stressaavaa kun on ihan uus työpaikka ja systeemit ja aivan uus potilaskirjausjärjestelmä mikä pitää opetella. Torstaina pääsen jonkun Effica-gurun mukaan joka upottaa kaiken tiedon Efficasta mun päähän yhdessä päivässä. Onnea vaan hänelle.

Koti alkaa löytää uomansa ja elämä Jyväskylässä on edelleen kivaa vaikka täällä on satanut tänäänkin. Ois kiva myös ulkona täällä viettää aikaansa mutta eipä toisaalta oo kyllä ollu aikaakaan. Vielä ois yks huone järjesteltävänä joka on täysin pommin jäljiltä ja täynnä mun vaatteita. No sen pariin sitten ehkä huomenna uusilla energioilla.

Nyt mää painun syömään kun tuo mun maailman paras poikaystävä kokkailee tuolla jotain  herkullisen tuoksuista ruokaa. <3

Kommentit (6)
  1. Meillä on käytössä Effica ja miusta se on iisi. 🙂 Äkkiä sie sen opit.

  2. Stemppiä perehtymiseen 🙂 Olen vaihtanut työpaikkaa muutamankin kerran ja opetellut uudet rutiinit, työkaverit ja erikoisalojen metkut. Meneehän siinä hommassa aikansa ja alku on väsyttävää, mutta parin viikon päästä alkaa päästä jo hyvin jyvälle. Onneksi ihmiset eivät muutu miksikään ja hoitotyö on universaalia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *