Mansikkapilvi
Mansikkapilvi

Arki on alkanut

Moikat sateisesta Jyväskylästä. Tänään mulla oli siis eka työpäivä vaikka ihan työpäiväksi tätä ei voi sanoa. Perehtymistä perehtymisen jälkeen ja tutustumista uusiin asioihin ja tiloihin. Ensi tuntuma talosta on, että se on sokkelo. Huomenna pitäis osata omalle pukkarille joka on jossain hyvin syvällä maan alla kolmen ja viides neljäsosan mutkan takana miinus kolmos kerroksessa tai jossain semmosessa. Laitankin huomenna aamulla kellon soimaan hiukan aikasemmin ihan vaan, että meen etsimään sitä pukkaria ja sitten pitäisi vielä löytää oikea osasto. 😀 Tästä tulee niin hauskaa mutta huomenna ei varmasti naurata ku siellä sokkelossa pyörin. No siitä sitten kerron teille huomenna, että miten meni mutta siis varma eksyminen.

Se on pikkasen stressaavaa kun on ihan uus työpaikka ja systeemit ja aivan uus potilaskirjausjärjestelmä mikä pitää opetella. Torstaina pääsen jonkun Effica-gurun mukaan joka upottaa kaiken tiedon Efficasta mun päähän yhdessä päivässä. Onnea vaan hänelle.

Koti alkaa löytää uomansa ja elämä Jyväskylässä on edelleen kivaa vaikka täällä on satanut tänäänkin. Ois kiva myös ulkona täällä viettää aikaansa mutta eipä toisaalta oo kyllä ollu aikaakaan. Vielä ois yks huone järjesteltävänä joka on täysin pommin jäljiltä ja täynnä mun vaatteita. No sen pariin sitten ehkä huomenna uusilla energioilla.

Nyt mää painun syömään kun tuo mun maailman paras poikaystävä kokkailee tuolla jotain  herkullisen tuoksuista ruokaa. <3

Kommentit (6)

 1. Sanna

  Meillä on käytössä Effica ja miusta se on iisi. 🙂 Äkkiä sie sen opit.

 2. PP

  Stemppiä perehtymiseen 🙂 Olen vaihtanut työpaikkaa muutamankin kerran ja opetellut uudet rutiinit, työkaverit ja erikoisalojen metkut. Meneehän siinä hommassa aikansa ja alku on väsyttävää, mutta parin viikon päästä alkaa päästä jo hyvin jyvälle. Onneksi ihmiset eivät muutu miksikään ja hoitotyö on universaalia.

 3. Saara

  Näin sairaanhoitajaopiskelijan näkökulmasta Effica on varmasti yksi selkeimpiä potilastietojärjestelmiä, mitä vain on olemassa 😀 Olen seurannut blogiasi jo kauan, mutten ole koskaan tainnut kommentoida. Asuin ennen opiskelupaikkakunnalle muuttoa itsekin Joensuussa ja näin sinua siellä muutamaan otteeseen 🙂 Tsemppiä uuteen elämänvaiheeseesi!

 4. laauur

  Olen puolestasi niin onnellinen, kun pääsit heti niin sanottuun normiarkeen kiinni uudessa kotikaupungissa. Muutin vuosi sitten itse miehen perässä Rovaniemelle, ja koska en heti työllistynyt oli alku aivan kamalan yksinäinen. Oikeasti, mistä aikuiset ihmiset saavat kavereita ellei töistä tai koulusta?? Nyt kesän alussa vaihdoimme kaupunkia Ouluun ja täällä työllistyin heti = alku oli huomattavasti paljon helpompi.
  Jyväskylä on ihana! Opiskelin siellä 2 vuotta ennen Roihin muuttoa. Vieläkin ikävöin takaisin sinne.

 5. Sh

  Effica on munkin mielestä varmaan selkein noista kirjausjärjestelmistä!! Verrattuna esim pegasokseen, siinä asiat ei oo niin monen klikkauksen takana. Tsemppiä uuteen alkuun😊

 6. Eliisé

  Effica on tosi helppo käyttää, se on tääl mun työpaikalla käytössä. 🙂 Äkkiä sen oppii.

  Tiäks, pakko sanoa tästä sun blogista sen verran, että oon seurannut sua ihan niistä ajoista alkaen, kun hait Fitnessmalliks ja tavallaan oot inspiroinut ja motivoinut mua tosi paljon matkan varrella. Hain itekkin samaan aikaan Fitnessmalliksi, mutta en päässyt puusta pitkälle. 😀 Tosi inspiroivaa seurata tulevan kollegan matkaa opiskelijasta työelämään, mulla on valmistuminen pian edessä.

  http://www.lily.fi/blogit/where-truth-lies

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.