Kesä(loma)kuumotusta!

Ihan ilman mitään ylimääräistä korostamista,  ilmoitan jääneeni kesälomalle!  Voin sanoa, että tätä loman alkua oon odottanut enemmäin kuin mitään vapaaputkea koskaan ikinä. Mennyt kevät on ollut rankka henkisesti ja fyysisestikin ja oon vaan laskenut viimeiset viikot päiviä siihen kunnes tämä päivä koittaisi. Ja nyt se on täällä. Ja mä oon onnellinen.

toukokuu1Ja tää seuraava kolme viikkoahan tulee menemään sitten älyttämän nopeeta. Nyt kirjoittelen tässä ekana vapaapäivänä ja kohta on jo juhannus ja juhannuksen jälkeen palailen loppuviikosta töihin. Noh, onhan tuonne vielä aikaa ja eikös sitä sanota, että pitää elää tässä hetkessä, ei menneessä eikä tulevassa. Joten nautin tästä toukokuun viimeisestä perjantaista täysin rinnoin.

toukokuu

Viime yönä sain nukuttua oikein hyvät unet, söin tuossa ihanan puuroaamupalan ja varailin äkkilähdön. Jep, nyt on todellakin sitten äkkilähtö kyseessä. Huomenna iltapäivällä lähtee lento kohti eteläeurooppaa ja aurinkorantaa.

toukokuu5 toukokuu6

Kaikki valmiina matkaa varten! No ei oo, biksut puuttuu!
Kaikki valmiina matkaa varten! No ei oo, biksut puuttuu!

Kevään ajan mulla on ollut mielessä sellainen yksi haave, missä mä istun jossain merenrantakadulla maksimekko päällä, auringon laskiessa taustalla, lämmin kesätuuli hulmuttaa mekon helmaa ja mä samalla nautiskelen jotain hyvää viiniä. Ja tiiättekö mitä, mie niin toteutan tuon haaveni nyt ihan kohta! Oijoi! Oon niin onnellinen. En hae tuolta lomalta mitään erikoista. Sitä vaan, että saan olla ja nauttia auringosta ja lämmöstä. Istua jossain ja katsella sen kaupungin menoa. Mikään ei ole kauheampaa kuin luoda joku aikataulu ja luettelo asioista mitä pitää ainakin nähdä ja tehdä. Mun mielestä lomalla kuuluu vaan olla ja mennä sinne minne nenä näyttää ja mikä sillä hetkellä tuntuu hyvälle.

toukokuu2Lupaan tulla paljastamaan huomenna teille matkakohteen. Oon myös ajastanut teille tänne luettavaa mun reissun ajaksi. 🙂

Arvatkaapa mitä lajia kävin kokeilemassa tiistaina, monen monen vuoden tauon jälkeen? Oon tätä lajia jollain tapaa harrastanut junnuna yleisurheilun ohella. Tästä lajista paras muisto on leiri, jossa kävi Jarmo Myllys jakamassa nimmareita ja mä sain mun Anaheim Ducksin lippikseen ite Jamon nimmarin. 😀

Laji ei sinällään liity Jamoon millään tavalla, mutta siis pesäpalloa kokeilin! Meidän sairaalalla on kesäaikaan kerran viikossa pesistreenit tuolla yhdellä kentällä ja onpa sitten syssymmällä kuulema aina saatu sairaaloiden SM-kisoihin joukkuekkin kasaan. Mutta olipa aiiiivan supermahtavaa pelata! Kahden tunnin treenit oli. Alkuun kopiteltiin ja sit harjoteltiin lyömistä. Menihän siinä alkuun muutama huti ennen ku sai pari osumaa ja sit taas huteja hutien perään. Porukkaa oli hyvin paikalla ja alkulämmittelyjen jälkeen saatiikin sitten ihan tosi hyvät pelit aikaseks.  Pelattiin sen verran harrastepohjalta, että paloja eikä juoksuja laskettu. Ite sain yhden tosi hienon tuurikopin, jolle porukka nauro ku se oli jotenkin niin utopistisen hyvällä tuurilla napattu koppi ja kerran sain räpsän kautta pallon kurkkuun mutta suuremmilta vahingoilta vältyttiin.

Pientä tuntemusta oli etureisissä seuraavana päivänä, varmaan johtuen niistä spurteista mitä tuossa lajissa tulee tehtyä jonkin verran. Ihan mahtavan ihana laji kyllä ja tuolla aion nyt kesän ajan käydä pelailemassa kaiken muun ohella 🙂

toukokuu3

Onko teillä jotain lajeja mitä harrastatte vaan kesällä? 🙂

Kommentit (1)
  1. Ihanaa matkaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *