Kesäjanopakettien voittajat ja pikaiset kuulumiset jyväskylästä!

Nyt voi sanoa, että tovi vierähtänyt edellisestä postauksesta. Kotoutuminen jyväskylään on ottanut enemmän kuin on antanut. Isoja muutoksia joihin yritti valmistautua mutta kaikkeen ei vaan voi valmistautua vaikka kuinka yrittäisi. Oma sosiaalinenverkosto kun menee uusiksi niin se vie jotenkin pohjan elämältä.

IMG_20160721_211806

Uskon kuitenkin vahvasti, että elämä täällä jyväskylässä alkaa jossain vaiheessa asettua uomiinsa ja se oma sosiaalinenverkosto muodostuu jälleen mun ympärille, vaikkakin tällä hetkellä on olo, että mistä mä sellaisen muka nyt saisin?

Tuun kertomaan viimeistään keskiviikkona lisää kuulumisia kun on aamuvuoro ja aikaa vähän enemmän. Tulin vain julkaisemaan nää kymmenen voittajaa. Otan teihin yhteyttä huomenna sähköpostilla! 🙂 Onnea teille!

Random.org arpoi seuraavat kymmenen voittajaa:

 1. Tuuti
 2. Hippu
 3. LauraR
 4. Eeva
 5. Skribentti
 6. Jonna
 7. Tipsu
 8. Saara
 9. Kride
 10. Hilkka

Teidän nimimerkkien takaa paljastuvat sähköpostiosoitteet saa siis huomenissa viestiä! Olkaas tarkkana! 🙂

Mutta tulkaas sit lukemaan pidemmän kaavan mukaan kaikki mitä mä tänne tuun vuodattamaan tässä lähipäivinä. Asiaa nimittäin riittää työilmapiiristä, onnellisuuteen ja ikävään ja itkuun.

Kommentit (6)
 1. Piia Pajunen
  26.7.2016, 10:58

  Jyväskylä on aivan ihana kaupunki (born and raised), mutta varmasti ottaa oman aikansa, että sinnekin kotiutuu. Tsemiä uusille poluille sinne! 🙂

 2. Tuttuja tunteita! Itse aikanaan Joensuusta Tampereelle (miehen perässä) muuttaneena muistan sen ristiriitaisen tunteen, kun toisaalta oli niin onnellinen, että sai asua yhdessä samassa kaupungissa ja saman katon alla, mutta samalla toisaalta ikävöi älyttömästi perhettä, ystäviä ja tuttuja ympäristöjä. Välillä oli niiiiiin ikävä ja yksinäinen olo, mutta näin jälkikäteen ajateltuna voin todeta, että uudet ympyrät ja hetkittäinen yksinäisyys kasvattavat. Parastahan on se, että ei ne rakkaimmat minnekään katoa, vaikka he eivät samassa kaupungissa asukaan. Oli aina niin ihana käydä kotona Joensuussa ja nähdä ystäviä ja perhettä. Ja vähitellen niitä ystäviä löytyi myös uudesta kotikaupungista. Mielestäni muualla asuminen myös avartaa tietyllä tavalla, vaikka se hieman kliseiseltä kuulostaakin.

  Tsemppiä uuteen kotikaupunkiin ja uusiin kuvioihin totutteluun! 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *