Mansikkapilvi
Mansikkapilvi

KESÄ – Mikä ihana tekosyy liikkua!

Oonko ainut vai onko muitakin jotka ei malttais pysyä aloillaan näin kesäaikaan? Treenit tekee mieli vetää ulkona ja muutenkin olla menossa tuolla kesäilmassa koko ajan. Itse pyöräilen, rullaluistelen (jep, kausi avattu!), sporttailen portaissa ja urkkakentällä ja kalastelen aina sillon tällön <3 Kaikkee mitä vaan voi ulkona tehdä mä haluaisin olla tekemässä. On kova hinku myös suppailemaan ja melomaan jota en oo koskaan vielä päässyt kokeilemaan mutta ehkä tänä kesänä.

IMG_20160601_101621

IMG_20160603_125818

Sitä miettii, että joo talvella vois periaatteessa tehdä ihan melkolailla näitä samoja juttuja mutta ei sitä vaan silti tuu tehtyä. Ei vaan oo samanlainen se fiilis. En mä ainakaan lähde extempore pyöräilemään yksin tai kaverin kanssa talvella tai edes syksyaikaan. Kesällä tulee lähdettyä. On ihana mennä tuolla joenvartta pitkin tukka hulmuten tuntien samalla lämpöinen kesätuuli ja auringon lämmittävät säteet iholla.

IMG_20160603_125954

En tiiä onks se sitten joku asennevamma mulla talvea kohtaan mutta kyllä mä oon todella paljon enemmän elossa kesäaikaan. Talvella liikkuminen rajoittuu sinne salille ja ihan satunnaisiin ulkoiluihin. Auringon ja lämmön vaikutuksesta kesällä mieliala on ainakin 150% parempi kuin pimeään kaamosaikaan. Oon myös pohtinut sitä, että jos suomessa ei olisi kaamosjaksoa vaan enemmän aurinkoa ja lämpöä niin masennusta ei varmasti oli väestön keskuudessa niin paljoa. Vaadin suomeen siis kesää ympäri vuodeksi!

Mitkä on sun kesän lempipuuhailuja? Nautitko olla veden äärellä, pakenetko maalle tai mökille?

IMG_20160602_225308

Kommentit (1)

  1. keittiön hana

    Mukava 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.