Juhlapyhien jälkeen arkeen kiinni

Eilen kävin karistelemassa juhannusturvotuspöhöt rappustreenin muodossa tuonne Lykynlammen portaikkoon. Itikatkin sai osansa, sillä niitä oli ihan hirveästi. Onneks mulla oli kaveri mukana jolla on ilmeisestikin maukkaampi veri sillä itse sain olla melko rauhassa itikoilta, mutta kaveri oli melko paukamilla kun pois lähdetiin!

lykäriOlipa rappusiin eksynyt juhannuksen jälkeen muutama muukin. Kaikista parhaiten juhannuksen tai minkä tahansa juhlapyhän jälkeen saa itsensä mun mielestä taas  ruotuun kun lähtee vaan heti mahdollisimman nopeasti liikkeelle lepopäivien jälkeen. Ruotuun sanalla tarkoitan sitä, että liikkuminen ei jää pois rutiineista. Ruokailujen suhteen en usko, että muutaman päivän sitäsuntätä-syömisillä voi itselleen vielä kovinkaan suurta tuhoa saada aikaan. Mun mielestä niistä ei kannattais ottaakaan mitään stressiä itselleen, että hitsi vie juhannus ja juhannusmakkarat tulossa, mitä nyt teen että en lihoisi?! No eihän ihminen nyt liho jos syö muutaman makkaran parin päivän aikana. Lihominen vaatii useamman makkaran ja liikkumattomuuden pidemmältä ajanjaksolta. Joten mun mielestä on ok syödä jouluna suklaata ja juhannuksena makkaraa ilman huonoa omaatuntoa.

#butfirstletmetakeaselfie
#butfirstletmetakeaselfie

Mut niin. Sain houkuteltua kaverin lähtemään mukaan hikitreenille. Otettiin pyörät alle ja polkaistiin portaille. Pyörillä matkaa kertyi suunnilleen  25km yhteensä ja sit portaat muutaman kerran ylös ja alas tyyliä vaihdellen. Ite menin tällä kertaa jokatoista rappua astuen, joka rapulle astuen ja sit loppuun tein vielä kyykkyhyppyjä. Siinä vaiheessa oli kyllä jo etureidet melko hapoilla ja komeet tärinät jaloissa. Ja hiki valui! Ton urakan jälkeen oli kyllä viimeistäänkin karisteltu juhannuksen pöhöt tiehensä. Suosittelen!

Peukku!
Peukku!

lykäri2

Onko teillä vaikeuksia päästä arkeen ja treeneihin kiinni juhlapyhien jälkeen?

Ps. Vettä sataa.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *