Mansikkapilvi
Mansikkapilvi

Juhannusvalmisteluja

Viime vuonna jakelin auliisti ohjeita juhannustaikoihin. Oli jos sen minkä sorttista ohjetta siihen miten voit nähdä edes unessas tulevan sulhosi, jos vaan siis muistat tehdä ainakin  yhden juhannustaian. Tahkolla ollessani viime juhannuksena kieriskelin kyllä nurmikentällä mutta en ollut alasti, kävin nokkospuskassa ojan pohjalla mut sielläkään en ollut alasti. En tainnut syödä edes kaloja enkä pakittanut saunan jälkeen halkopinoon. Joku kukkuja tais herätä aamulla mun vierestä mutta se tais olla ihan vaan mun ystävä Riitta.

IMG-20160616-WA0014

Jotakin tein kuitenkin viime juhannuksena oikein sillä heila on kainaloon löytynyt vieläpä jopa ihan vuoden sisään taikojen tekemisestä. Tiivistettynä teille muille ketkä kaipailette kumppania saapuvaksi elämään nuo ohjeet menee kutakuinkin näin: Kieri alasti talojen ikkunoiden alla, juoksentele kylillä, edelleen alasti. Juostessa keräile mahdollisimman paljon kukkia nippuun, koita kuunnella jos jossain kukkus käki ja jos et kuule niin kerää lisää kukkia ja jatka alasti juoksemista. Varmuuden vuoksi voit yrittää kurkkia kaivoon ja kun niitä vanhan ajan kaivoja ei ihan joka nurkalla ole niin voit yrittää kaupungissa kattoa tulevan sulhosi vaikka sadevesikaivosta, jos ekasta kaivosta ei näy mitään niin eikun toisen kaivon luokse. Peiliäkin tai oikeestaan kahta peiliä voi käyttää apuna myös. Laitat vaan nää peilit vastakkain ja katsot itse toiseen, toisesta peilistä pitäis sit näkyä se oma tuleva kumppani (eli sun oma naama, jäät yksin?). Kaiken tämän jälkeen kun painut yöpuulle niin laita vasempaan jalkaan sukka nurin päin ja muista ne kukat!! Aamulla voit sitten ihmetellä et miks sulla on vaan yks sukka jalassa ja hitosti heinää sängyssä. Ja tadaa, vuoden päästä sulla on ehkä se elämäsi kumppani rinnallasi. 🙂

Tänä vuonna allekirjoittaneen ei tartte onneks keskittyä tuohon taikojen tekemiseen. Mää voin keskittyä hytisemään suomen lämpimässä kesäsäässä kun samalla voin hätistellä hyttysiä kauemmaksi. Voihan kyllä olla niinkin, että Raumanmeren Juhannus saa aikaan  liikehdintää meikäläisessä musiikin tahtiin joten voi olla ettei mua paljoa kylmä luita pakota eikä hyttyset pysy matkassa. Toivotaan siis vaan aurinkoista säätä. Lämpötila on vain pukeutumiskysymys.

Onko sulla jo Juhannuksen suunnitelmat selvillä?

IMG_20160620_182804

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.