JUHANNUSTAIKOJA

No ei ollu heilaa helluntaina, eikä siis varmaan koko kesänä mutta saahan sitä yrittää ees kattoo tulevaisuuteen jos näkis sinne saakka, että onko edes toivoa! Kokeillaanko?

Tässä ensin sääennustus juhannukselle:juhannussääNo mie ite lähtisin ainakii liikenteeseen taiasta perinteisimmistä, eli kukkia tyynyn alle. Jossain on kuulema tapana laittaa jopa kolmetoista eli siis 13 ERILAISTA kukkaa tyynyn alle juhannusyönä. Kasvaako suomen luonnossa edes niin paljon kukkia tähän aikaan? Luntahan tuolla nytki melkein sattaa. Joo, saattaa tovi  mennä, että nuo kukkaset käyn poimimassa. Toinen vaihtoehto ois kerätä seitsemän eri kukkaa seitsemältä eri niityltä. Jep! Ja tällähän saat vasta unessa nähdä sen sulhon, eli et pääse ees livekontaktiin sen kanssa. Jos ei kukkia löydy niin pitää lähtee juhannuksen viettoon kalatiskin kautta. Nimittäin sulhon voi nähdä, siis unessa, jos syöt silakoita tai särkiä. YHDEKSÄN. Syöppä kuule yhdeksän silakkaa tai särkeä niin näet tulevan ukkos, jää muuten syömäti!

juhannus1Tietysti suomalaisuuteen ja juhannukseen kuuluu kulkea ilkosen alasti tuolla vähän siellä sun täällä, pelloilla, kaivon ympäri, saunastakkii voi lähtee juoksentelemmaan alasti. Mut paras on jos saunasta lähtiessä lähet liikkeelle selkä menosuuntaan päin, niin siis alasti tietenkin. Sitten vaan tsuumailet, että missä lähin halkopino ja sinne päin, perse eellä. Jossain vaiheessa sitten tunnet ku joku tuuppaa sua takaapäin, no sen halkopinon halko siis. Sitten eiku sitä tarkastelemaan sitä tuupparia eli halkoo. Jos se halko on kovin halki, tuleva ukkos on varattu. Sori! Aina ei voi voittaa. Jos se halko on kokonainen, niin saat miehen ihan ikiomaks. Mut että kuka se mies on, niin sitä tää taika ei paljasta. Voit tästä sitten siirtyä keräämään niitä kukkia ja syödä varuilta silakoita, eiku salakoitako ne oli?

Jos taas halluut tehdä kyykkyenkat tai penkkienkat juhannuksen jälkeen, niin kiireen vilkkaa etsimään kukkivaa saniaista lähimetästä! Sillä nimittäin saa taikavoimia, mutta vaan juhannuksen aikaan! Ja senhän voi sitten laittaa myös sinne tyynyn alle kans! Eli kaks kärpästä, eiku taikaa yhdellä iskulla.

Yks juhannustaika auttaa kans saamaan miehen. Tarttee vaan mennä jonnekki peltoon kieriskelemään alasti. Ja mieluiten silleen, että kierisit vielä jonku ukon kämpän ikkunan alla, että se näkee, että oot tosissas! Tän taian ohjeissa lukee vaan, että pitää olla naimakuntoinen- ja haluinen! Sitten vasta mies kiinnostuu! 😀 No daa, meeppä kieriskelee alasti jonku ukon ikkunan alle, onhan se nyt melko varma et lohkee!

Sitten ku joskus meet nukkumaan aamun pikkutunteina, niin laita sukka vasempaan jalkaan nurinpäin! Että jos jostain syystä ne kukat ei tuota tulosta tai silakat, niin tää sukkatemppu auttaa kans näkemään sen tulevan ukon.

No sitten ku tiiät, että minkä näköinen se sun tuleva ukkos on, niin seuraavalla taialla voit tarkistaa, et kauanko siihen mennee, että pääsette olleen yhessä. Eli meet mehtään vähäks aikaa istumaan, jos meet alasti ni aina parempi! Ota semmonen mukava kanto tai sammalalusta. Ja sit eiku kuuntelemaan. Tässä taiassa pitäis osata tunnistaa käen kukunta, eli KUK-KUU KUK-KUU! Sitten vaan lasket, että montako kertaa se kukkuu ja yhtä monta VUOTTA menee siihen, että kohtaatte tulevan miehes kanssa. Jos käki ei kuku, niin sulho ei tuu ollenkaan. No ei vais, tulee se, kuulema vielä samana vuonna.

Tiivistettynä siis: Kerää kaikenlaisia heiniä, syö kalaa, hillu alasti, juoksentele metsissä ja pelloilla ja löydät tulevan miehes tai ainakin saatat nähdä sen unessa!

Ja tässä miehille kans yks taika:

juhannus

Oikein ihanaa juhannusta kaikille teille! Syökää hyvin ja rentoutukaa! <3 🙂

Kommentit (1)
  1. Juhannusvalmisteluja - Mansikkapilvi
    22.6.2016, 10:14

    […] vuonna jakelin auliisti ohjeita juhannustaikoihin. Oli jos sen minkä sorttista ohjetta siihen miten voit nähdä edes unessas tulevan sulhosi, jos […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *