Jee, kalorit ei tippuneet!!

Diettiläisen aika pieniä suuria iloja. Kilot karisee vissiin sitä tahtia, ettei tän viikon alussa tarvittu leikata kalorinsaantia alaspäin, vaikka niin oli alunperin suunnitelma. Paino tulee tasaiseen tahtiin alaspäin, noin 0,5-1kg viikkotahtia. Mun mielestä ja ilmeisesti valkunkin mielestä hyvä tahti!

belfienore

Vajaita lautasia, vajaa nainen :D
Vajaita lautasia, vajaa nainen 😀

Tänään oli ihmeen aktiivinen päivä siihen nähden, että juhannuksena tehdyt yövuorot sotkee edelleenkin unirytmiä. Nyt se alkaa jo kallistua siihen suuntaan, että oon ilmeisesti nukkunut  jo parina päivänä liikaa ja viime yölle ei enää unta riittänytkään. Viime yö kokonaisuudessaan meni pyöriskellessä sängyssä virkeänä kuin peipponen.

Päivällä pääsin sitten valvotun yön jälkeen, kuten eilen mainitsin, möyhennettäväksi tuonne Joen Fysiolymfaan. Sielläpä se Raisa mua odottelikin jo kahden aikaan ja kuten oltiin ennalta sovittu, niin jalkoja sitten hierottiin. Ai ssaaaa… meinas muutamaan kertaan tulla, kun takareisiä hierottiin. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun meikäläisen jalkoja joku ammattilainen hieroo ja tuntu muuten mukavalle ja ei mukavalle, mut se ei mukavakin tuntui loppujen lopuksi mukavalle 🙂

Jalkaneitsyys meni!
Jalkaneitsyys meni!

Kyllä se on tuo kehonhuolto ja hieronnassa käynti pitäis vaan ottaa rutiiniksi ja en tajua miten en oo käyny aiemmin siellä säännöllisesti. No nyt sitten tänään varasin ajan jo taas ensi viikolle. Ehkä se auttaisi hiukan tätä rankaakin vääntymään paremmin noihin bikini fitness poseerauksiin. Miten voikaan kiristää joku etuposeeraus tuolta jostain lapojen seudusta, kysyn vaan? 😀

Norepinkitpöksyt

Kiristää kiristää!
Kiristää kiristää!

Hieronnan jälkeen kävin sitten tekee vähän aerobista salilla ja illasta tuossa sitten kävin vielä treenailee selkää ja vatsoja. Liikkeiksi valikoitui tänään:

Ylätalja 3 x 8-12

Kulmasoutu käsipainolla 3 x 8-12

Soutu taljassa 3 x 15

Soutu laitteessa 3 x 12-15

Vatsarutistus laitteessa 3 x 15-20

Vatsarutistus taljassa köysillä 5 x 12-15

Epäkkäille kohautukset levypainoilla 3 x 12-15

Forkut vielä loppuun

Sali oli aika täynnä siihen aikaan kun kävin, niin sai hiukan miettiä ja sumplata, että mitä sitä sitten seuraavaks tekiskään. Mut hyvä treeni kaikkinensa ja latsit on jo nyt hiukan jumissa.

Nyt pitäis vielä hyökätä iltapalan kimppuun ja sitten unille.

Kesäistä välipalaa!
Kesäistä välipalaa! Iltapalalalla mennöö munnoo.

Aamusta ajoissa ylös, jos ehtisi käydä vaikka aamulenkillä ja sittenpä kolmen päivän vapaan jälkeen suunta onkin otettava kohti työpaikkaa. Täähän oli kuin minikesäloma, ainut vaan, että aurinko olis voinu paistaa. Tänäänkin ääneen nauroin kun toppasin vaatetta päälle kun ulos lähdin. Ja olevinaan pitäisi olla melkein heinäkuu! Siis mitä ihmettä, missä olet aurinko ja lämpö?

Loppuun sitten se arvonta jota eilen lupailin. Elikkäs, tähän saa osallistua kuka vaan, kunhan vain jätät jonkun merkin itsestäsi kommenttiboksiin. Palkintoja on kolme. Pääpalkintona lahjakortti Joen Fysiolymfaan. Sitten arvon kahdelle onnekkaalle Berryfectin tuotepalkinnot! Osallistumisaikaa Sunnuntaihin 29.6.2014 klo 15.00 saakka.

Onnea kaikille! 🙂

Kommentit (67)
  1. Jasmiina Jussila
    25.6.2014, 02:10
  2. Jasmiina Jussila
    25.6.2014, 02:12

    Tsemppiä diettiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *