irttareita

Eilen oli namipäivä. En käynyt salilla, vaan katoin kotona leffan joka J:n kanssa käytiin Filmtownista hakemassa; New year’s eve. Eilen myös väsytti ihan älyttömästi. Vaikka nukuin 10h yöunet ja iltapäivällä vielä 2h päikkärit, niin tuntu että en saa itseeni sängystä ylös. 
 
Mut niistä nameista. Ostin niitä noin 300g. (Joo megairtokarkkisäkki) Kun söin niitä, niin kauheet mahanväänteet alkoi. Piti heittää jotain yli 150g nameja roskiin, koska päätin että nyt en taas nameja syö hetkeen ja jos ne jemmaan jonnekkin komeroon, niin sieltähän ne tulee napsittua vaikka sitten yks kerrallaan. Mulle ei vaan sovi sokeri suuremmissa määrin, nyt sen taas uskon. Leipäähän en ole syönyt dieetin loppumisen jälkeen kuin kaksi palaa. Enkä aiokaan syödä sen enempää. Ei tarvii kärsiä mistään turvotuksistakaan.
loikoilukaveri

<3
Illalla tein ruoaks lohipyöryköitä, kotimaisia uusia perunoita, ja tomaattia ja kurkkua sekä kevytkermaviilikastikkeen. Kohta syön tota samaa lounaaks ennen kuin lähden iltavuoroon töihin. Aikamoista tää dieetin ulkopuolinen elämä. :/ No kai tälleen löysemmin saa syödä edes silloin tällöin. Ja vaaka kertoi tänäkin aamuna, että alle 60kg on paino, tarkalleen 59,7kg.
En muuten pääse tän kesän ilosaarirockiin osallistumaan ollenkaan 🙁 Maanantaina oli tullu työvuorolistat ja just rokkiviikonloppuna olen aamuvuorossa pe-ma. Harmillista, mut säästyypähän rahat. Nyt kun tiedän noita heinäkuun työvuoroja, niin voin alkaa suunnittelemaan tai ainakin alustavasti ehdottelemaan Takalan Ristolle sopivia kuvauspäiviä. Mietin, että voisin ehdottaa josko otettais myös parit sporttikuvat samaan syssyyn 😉
Mut nyt mie lähden katsomaan peiliin ja lampsimaan tohon mäelle! 
Tsau!
Kommentit (2)
  1. No voi perse, nähdäänköhän me ees koko ilosaariviikonloppuna ellen joudu sairaalaan?

    1. Nähhään myö. Käydään salilla yhdessä 🙂 ja sit voidaan istua iltaa yhdessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *