Huomenna juostaan kilpaa!

Tätä on odotettu koko kevät. Suunniteltu ja mietitty. Järjestelty ja harjoiteltu, tai ainakin suunniteltu harjoittelua. Huomenna nimittäin Tahkolla, Kuopion kupeessa Nilsiässä juostaan tän vuoden toinen ExtremeRun. Ja kukas muu se siellä komeilee osallistujalistalla kuin Nope! 🙂 Osallistutaan kylläkin isommalla porukalla ja vieläpä hupisarjaan mutta kuitenkin. Meidän tiimi on täynnä melko kilpailuhenkisiä ihmisiä joten tuskin ainakaan porukan viimeisiksi jäädään oli mikä oli. Hupisarjaan kuuluen meillä on tiimiasutkin valmiina mutta ne paljastetaan vasta huomenna.

lumikki

ExtremeRun on siis estejuoksutapahtuma, joka järjestetään muutaman kerran vuoteen ympäri suomen. Eka tapahtuma tälle vuodelle oli jo Peurungalla. Tahkolla juostaan tän vuoden toinen tapahtuma. Tahkolla juostaan kolme kertaa n. kolmen kilometrin lenkki. Hupisarjassa ei ole pakko juosta kaikkia kolmea kiekkaa vaan jo ekan kierroksen jälkeen voi oikasta maaliin ja muistoksi saa urhoollisuusmitalin. Meillä on kyllä tarkoitus juosta (tai kävellä) koko kolme kierrosta. Rataohjeissa lukee, että reitti on rankahko, sillä siellä päästään kapuamaan Tahkon laskettelurinteitä, muistaakseni neljään otteeseen ylöspäin. Kaikenlaisia muitakin esteitä matkalle mahtuu mutta niistä me selvitään kyllä. Ollaan puhuttukin tiimin kanssa, että vaikka reenit itsessään on jääny vähemmälle niin jokainen on kyllä pitänyt tankkauksesta huolen tämän talven aikana, eli siitä ei ainakaan jää suorittaminen kiinni 😀

extremerun1

extremerun3

Oon niin täpinöissäni. Me mennään tänään jo tutustumaan maastoon ja hiotaan taktiikat kuntoon huomista varten, eli meillä on mökki varattu koko viikonlopulle. Lähetään huomenna liikkeelle heti kilpasarjan tuntumassa ja juostaan tietenkin heidän tahdissaan. Yeah right. Vitsit tulee olemaan hauska viikonloppu niin parhaassa seurassa. Tätä mä ootan!

Onks siellä ihmisiä ketkä on käyny juoksemassa ExtremeRun juoksun jossain muualla paikkakunnalla tai ootteko tulossa nyt viikonloppuna juoksemaan Tahkolle?

extremerun

Kommentit (2)
  1. Olin tänä vuonna itse Peurungalla. Oli kyllä mukavaa, mutta myös rankkaa. 🙂 Oli melko hurjia ne muutamat alamäet tuolla Peurungalla jotka oli keskellä metsää. Jyrkkiä ja pitkiä ja sai varoa oikeesti kiviä ja sitä ettei laske kenenkään päälle tai kukaan tule sun päälle. 😀 Ja fiilis oli ihan mahtava!

    1. Itekin odotan, että melko rankkaa saattaa olla siellä lumisohjossa kiivetä niitä mäkiä. Onneks se matka itsessään ei oo mitenkään hullun pitkä, eli ehkä meillä on mahkuja päästä maaliin saakka jopa 🙂 Tällaset tapahtumat on kyllä kivoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *