Haudihou!

 Mä taijan tänään tehdä hurjan tempun ja lähteä kotoa ulos silmälasit päässä. En oo koskaan sitä tehny. Nyt on hyvä syy, kun sain eilen ne ihanat voittamani silmälasit, joille hintaa tuli siis 14euroa. Ei paha. (Mukana tuli vielä silmälasikotelo, puhdistusaine, joku korjausväline jotka näyttää ihan jäänaskaleille ja se puhdistusliina.) Aika hurjaa, eikö?! Mulle vaan tulee aina lasit päässä sellanen olo, et ne ei käy mulle yhtään. Mut nyt aion totutella kirkkaampaan elämään ja siihen, että elämä on näkemisen arvoinen. Oon kulkenu sumussa tähän asti! 😀
Niin en ookkaan sitä kertonut että, voitinhan mä sit myös viime viikolla kissaämmän blogista tollasen jalkojen hoitojutskan. Sunnuntaina ajattelin jalkani siihen liejuun upottaa. Voin sanoa, että mun jalat jos mitkä on tuon tarpeessa. NIIIN kuivat! Youtubesta voi katella pätkiä miten toi vaikuttaa.. Näyttää olevan ihan tehokas mönjä!

Mut mä voin sanoa, et mä en koskaan normaalisti ikinä missään mitään milloinkaan, sanoinko jo että ikinä, voita mitään. Nyt voitin kahdesti samalla viikolla. Eli good bye! arpaonni ainakin kymmeneksi vuodeksi!!

Voi kun saisin huomiseksi jotain duunia. Sit vois lauantaina hyvällä omalla tunnolla vähän juhlia 🙂 Pitäkää mulle peukkuja 🙂 Ai niin joo, tuosta tulikin mieleen, että pitäis viedä suutarille kengät että vaihtaa niihin kantalaput. Enhän mä muuten voi laittaa niitä tiettyjä saappaita huomenna jalkaan.  No, onneks tässä on viel pari päivää aikaa.
Moido! Ps. Saatte tähän loppuun sekalaisen kuvaoksennuksen MINUSTA !

Kommentit (4)
  1. Otahan kuva itestäs lasit päässä. 🙂 T:Ansku

  2. Pitää laittaa kämppis töihin ja kuvaamaan mua. Ehkäpä illalla tai huomenna viimeistään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *