Elämää pitkän tukan kanssa

Ihan ikioma, ilman mitään lisukkeita. Niin pitkä ja naisellinen, miun kruunu. On kyllä juu. Ja sit etenkin kun oot tälläsessä työssä missä tukan pitää olla aina kiinni, niin tukkahan pääsee oikein oikeuksiinsa. Se on joko ponnarilla tai perusletillä. Niin, mie kun en pitkän tukan omistajana osaa sille juurikaan muuta tehdä. Ei hermo kestä alkaa räpellellä, tai ees alkaa harjoitella mitään kummempia lettejä tai muuta. Se on joko ponnarilla tai auki. Eli siis ponnarilla.

hiukset2

Joten tukka on aina siis kiinni. Paitsi vapailla. Sillon sen jaksaa suoristaa ja joskus kihartaa. Sitten kun lähet ulos, niin tukka hulmuaa ihanan vapaasti tuulen mukana. Sun naamalla. Sitten kun käytät huulikiiltoo niin tietäähän se mihinkä se tukka tarttuu kiinni, jep, niihin sun huuliin. Sitten kävelet tukka naamalla ja kiinni niissä huulissa tai harot sitä koko ajan pois naamalta. Hiton kaunista. Ja sitten kun tukka on auki niin tietenkin takin tai paidan kaulus hankaa niskatukan ihan takkuun eli sitä saa olla harjaamassa jatkuvasti. Ja sitten kun harjaat tukkaas niin ylijäämähiuksia roikkuu joka paikka täynnä. Joskus kaupassa kassajonossa saatan vaivihkaa nyppiä niitä edellä jonottavilta pois, ihan vaan kun ne on niin ärsyttäviä. Etenkin tummat ylijäämät, ne näkyy joka paikassa vielä selvemmin!

Oota kun asettelen nää..
Oota kun asettelen nää..

hiukset

Ja sitten kun sitä tukkaa irtoo niin tietäähän sen mihin se kertyy. Suihkun lattiakaivoon ja kun asut yksin niin tietäähän sen kuka sen joutuu tyhjentämään. Yök. Vaikka ne onkin sun omia, limaisia hiusklimppejä, niin ei se tee siitä asiasta yhtään sen helpompaa. Sen takia tuo homma onkin semmonen puolivuosittainen projekti tyhjennellä se lattiakaivo.

No entäs sitten jos käyt nukkumaan. Siis ihan tälleen yksin. Mä nukun yleensä tukka auki koska sillon ei kiristä mistään. Paitsi hermosta vähän kun joudut tietenkin asettelemaan sen tukan tuonne sun pään päälle, siis pitkällään ollessa, että et siihen sotkeutuis ja sais kuristettua sillä hännällä itteäs. Mut ootas jos tähän komboon sotketaan toinen ihminen, tai no riittää jos oot jonkun kaikussa (kainalossa siis). Se tukka on koko ajan jossain sinkeellä, yleensä sen toisen kainalossa tai alla ja sitten yrität sitä siinä koko ajan kiskoo vapaammaksi. Kyllähän se hetkellisesti saattaakin vapautua kunnes se on taas jossain sinkeellä. Sitten vaan esität loppuajan et tukka on oikeesti ihan hyvin ja ei kiristä ollenkaan päänahkaa. Eipä.

Juu ei! :D
Juu ei! 😀

Pussailuhommat onkin sitten jo taas asia erikseen. Sillon sitä tukkaa syödään ja imeskellään. Molemmat tekee sitä. Yrität olla välittämättä siitä niin kauan kunnes se suu on totaalisen täynnä sitä tukkaa ja joudut stoppaamaan ja molemmat tyhjentää suun niistä sun hiuksista. Ei mitään seksikästä siis.

Eli kyllä, on ihanaa kun on pitkä tukka. Sen kanssa on niin helppo olla, kunhan se on kiinni.

Kommentit (10)
  1. Öisin tukka löysälle letille tai löysälle nutturalle pään päälle! Ei kiristä eikä purista eikä takkua eikä kurista! 😀 nimim. ristiselkään asti omaa tukkaa.

    1. Testasin nutturaa, toimi! 😀

  2. Kerrankin postaus jonka voin lähes täysin allekirjoittaa! 😀 Mulla on hiukset aina ponnarilla, paitsi Combat-tunnilla ranskalaisella (koska ponnari kiristää pomppiessa) ja nukkuessa tavallisella letillä. On se hassua, miten pituudesta ei halua luopua vaikkei sitä edes esittele millään tavalla!

    1. Joo en mäkään tästä pituudesta hevillä luopuisi, jonkinlaista lyhentämistä oon miettiny mut maks. semmonen 15cm joka sekin tuntuu paljolle 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *