Eat, sleep, love, train, repeat

Sain Annalta haasteen tuossa tovi sitten. Tässä haastetaan blogin kirjoittaja miettimään itseään positiivisessa valossa; Mitä rakastan itsessäni? Niinhän se taitaa olla, että ehkä etenkin naiset näkee itsessään ihan älyttömästi ”virheitä” ja ovat todella tyytymättömiä itseensä. Pitäisi olla hoikempi, pitäisi olla pyöreämpi peppu, pitäisi olla isommat/pienemmät tissit, hiukset on huonot, hampaat vinot. Ja niin edelleen. Monesti nauran ääneen mun rakkaille ystäville, etenkin silloin jos satutaan katselemaan valokuvia missä itse seikkailemme. ”Kato nyt millanen valas oon, yök”. Tai ”kato miten tuokin on tuossa huonosti”. Ja nämä asiat on sellaisia mihin ulkopuolinen ei edes kiinnitä huomiota. Nauran lähinnä siis sille, että millaisia me oikein ollaan itseämme kohtaan?! Siis oikeesti. Miksi ei voida vaan rakastaa itseämme ja hyväksyä itseämme sellaisina kuin nyt satumme olemaan?

Kuten tää mimmi on mennyt tekemään itselleen jotain, ku ei oo vaan tykänny itsestään. Kumpi on parempi: Ennen vai
Kuten tää mimmi on mennyt tekemään itselleen jotain, ku ei oo vaan tykänny itsestään. Kumpi on parempi: Ennen vai….

 

Jälkeen? Eihän häntä enää edes samaks ihmiseksi tunnista. Kuvat täältä:
Jälkeen? Eihän häntä enää edes samaks ihmiseksi tunnista. Kuvat täältä: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288624490974.html

Mun mielestä Renee näytti ennen paljon paljon paremmalle.

Noh, sitten siihen haasteeseen. Mitä minä rakastan itsessäni.

1. Rakastan pilkettä silmäkulmassani. Mie oon vähän hassu ja ajattelen niin, että asioiden ei tarvii olla aina niin vakavia. Vaikka me kaikki vanhetaan ja aikuistutaan, ei silti tarvii muuttua tylsäksi ja värittömäksi. Rakastan hassutella ja olla vähän pölhö. Nauran vitseilleni vaikka kukaan muu ei niille nauraisi. Nauran myös itselleni. Jokaisen pitäisi pystyä nauramaan itselleen. Pystytkö sinä?

mikki

2.  Rakastan sitä, että vuosien haahuilun jälkeen olen löytänyt itselleni lajin jota rakastan harrastaa.  Yleisurheiluvuosien jälkeen, jota siis teininä harrastin, kokeilin jonkin verran eri lajeja löytämättä sitä omaa juttua. Olen kilpailuhenkinen ihminen ja urheilulajissa jota harrastaisin olisi hyvä olla mahdollisuus kilpailemiseen.  On nautinnollista vertailla itseään muihin ihmisiin ja huomata kohtia joita pitäisi vielä kehittää, että saisi vaikka samanlaiset olkapäät kuin jollain huikealla mimmillä, esimerkki mimmejä on monia. Tiedän nyt, että vaikka en tässä lajissa kilpailisikaan, harrastaisin tätä silti, sillä tästä saan vaan niin älyttömän hyvän olon ja olen oppinut nauttimaan myös itseni haastamisesta. Kilpailemine on vain kirsikka kakun päällä, vaikken sitä vielä ole tehnytkään. Oletko sinä löytänyt lajin jota rakastat harrastaa?

rakkaus

3. Rakastan omaa naurua / hymyäni. En siis tarkoita tällä sitä, miltä hammasrivistöni näyttää hymyillessä, vaan sitä miltä minusta tuntuu kun nauran. Olen perusluonteeltani iloinen ihminen. Haluan, että ympärilläni olevilla ihmisillä on hauskaa, tykkään että itselläni on hauskaa. On kiva illalla istua sohvalle ja huomata, että olipas kiva päivä. Silloin saatan hymyillä vaikka yksikseni.

4. Tykkään, eiku Rakastan tummia kulmiani. Kulmakarvani ovat siis luonnostaan mustat. Yläasteella minua koulukiusattiin tummien ja tuuheiden kulmakarvojen takia. Ei varmasti  mennyt päivääkään etteikö joku niistä jotain maininnut. Olihan ne luonnontilassaan aika valloittavat, mutta minkä minä niille silloin olisin tehnyt, olinhan lapsi!! Sitten kun jotain kulmien siistimisestä tajusin, rupesin niitä ihan kunnolla karsimaan. Jossain vaiheessa niistä ei hirveästi ollut jäljellä. Onneksi ne ovat uusiutuva luonnonvara, ainakin itselläni. Nyt kannan niitä ylpeydellä.

5. Rakastan itsevarmuuttani. Sitä ei joskus ollut yhtään. Ei siis tippaakaan. Nykyään olen varma itsestäni. Uskallan mennä tilanteisiin ja uskallan sanoa mielipiteeni, vaikkei se olisikaan samansuuntainen kuin suuremmalla massalla. Uskallatko sinä?

itseluottamusSiinäpä piirteitä itsessäni joista olen ylpeä ja joita en vaihtaisi pois. Jos samaa kysymystä olisi kysytty vaikka kuusi vuotta sitten, olisivat vastaukset varmasti olleet aivan erilaiset. Mutta niinhän se menee, ihmiset muuttuvat. Olisi kiva vaikka viiden vuoden päästä kysyä itseltään tämä sama kysymys ja katsoa kuinka vastaukset olisi muuttuneet, vai olisivatko sittenkään. 🙂

Haasteeseen kuuluu lisäksi haastaa viisi muuta bloggaajaa samojen kysymysten äärelle:

Minni

Mari

Salli

Lotta

Pipari

Toki kaikki muutkin saa miettiä: Mitä juuri Minä rakastan itsessäni? 🙂

Kommentit (6)
 1. Ihania juttuja! <3 Ja niin erilaisia kuin muilla, se on hyvä juttu! 🙂 Tiedätkö, mä en halua vieläkään uskoa, että noissa Reneen kuvissa olisi kyseessä sama nainen. Ei vaan voi olla! Renee oli niin kaunis ennen! 🙁

  1. Hihhi 🙂 Kiitos 🙂

   Joo, mäkin moneen otteeseen jouduin katsomaan, et onko tohon lipsahtanu jonkun muun kuva! Aivan erinäköinen kuin ennen ja tuo mystinen ja persoonallinen ja ennenkaikkea kaunis silmien alue on muuttunut täysin! :/

 2. minkälaisia ennätyksiä sulla on yleisurheilussa?:)

  1. En tiiä oonko niitä laittanu koskaan minnekään ylös?! Lajeina mulla oli pikamatkat, pituus, harvoin kolmiloikka ja sit kuulantyöntöä viimeisinä vuosina harrastin.

   Mut en muista tähän hätään kyllä mitään tuloksia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *