#Dipdye

Tänään voitin yhden pelkoni. Pelkoni olla spontaani ja tehdä jotain uutta mun hiuksille.

KevättäTukka-asioissa oon aika arka, vaikka se onkin uusiutuva luonnonvara. Siltikin tukan värjääminen ja leikkaaminen on aina yhtä hankalaa ja stressaavaa. Mulle mun tukka on tosi tärkeä. Koko tukka kun nyt sattuu vielä olemaan omaani jota oon huolella kasvattanut, ööö koko ikäni. Joten väärä väri tai liian lyhyt malli ois mulle pahin painajainen. (Juu tiiän joku siellä nyt aattelee, että pienet on huolet tytöllä.)

Nyt oon tämän kevään ajan haaveillu jostain kivasta väriläiskästä tukassani. Oon katsellut instagramissa ja muualla paljon inspiraatiokuvia.  Kaikki mahdolliset värit on edustettuina hiusväreissä ja mitä oon katsellut noita kuvia, niin kaikki ne näyttää niin syötävän hyville.

Mun inspiraatio <3
Mun inspiraatio <3

Noh, itse sitten ostin värin Sokkarilta tuossa muutama viikko sitten. Ajattelin, että kyllä mä värjään. Ja niinhän mä sitten päädyin tekemään. Useampi viikko siinä meni totutellessa ajatukseen, mutta kun satuin puhumaan viikonloppuna ystävän kanssa töissä tukkahaaveistani ja tää entinen parturi-kampaaja jätti sit ilmeisesti jutun muhimaan päähänsä ja soitti mulle eilen. Tää ihana ihminen sanoi, että hän tulee hakemaan mut huomenna heille, että värjätään ja leikataan se sun tukka. Se tuli kyllä ihan puskista ja olin kyllä heti että joo!

kauneudenhoitoa1

kauneudenhoitoa3Ja niin tänään sitten menin ystäväni luokse, juotiin kahvit ja alettiin puuhailemaan. Tukka lyheni ja vaihtoi väriä.

Ja mä rakastan tätä. Jännitin ihan turhaan.

Kevättä1

Vappuviuhka!
Vappuviuhka!

Mulla on ihan olo niinku olisin yksisarvinen joka laukkais sateenkaaren päällä ja piereskelis glitteriä ja hattaraa 😀

Tähän tyyliin

unicorn2 unicorn unicorn1Ylläoleva kuva etenkin kuvaa mun fiilistä 😀

kevättä4Salillakin kävin jo testailee tukan ja juu, treeni luisti samaan malliin tälläkin tukalla. Ehkä vielä vähän paremminkin jopa.

Onneks rohkenin tehdä tän.

Mitäpä ootte mieltä?

kevättä6 kevättä5

Kommentit (12)
  1. Hei tosi magee tukka!! 🙂 Sopii siulle ;P

    1. Kiitti Liisi 🙂 Mieki tykkäsin. Nyt alkaa olla jo väri valunu viemäriin 😀

  2. Uuu, ihanat hiukset! Varsinki ku sulla on tollanen suora tukka 🙂 ja noi kuvat, positiivisuus kunniaan!!

    1. Kiiiiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *