Diettiakka täällä terve!

Moi vaan!

Nore1Se tuosta noin vaan pyörähti diettiviikko 9. käyntiin tänään. Tai no en nyt ihan ehkä sanois, että tuosta noin vaan. Pakko tehdä tähän alkuun tunnustus lauantai-illalta. Makoilin olohuoneen lattialla ja jotain siinä näppäilin puhelinta. Kotini ei ole järjen suuri ja pienen matkan päässä sängyn alla näin jotain… Ihan kuin.. joo-o on se! Dumlekarkki. Sängyn alla. Ollu ties miten kauan.  Näin, menin ja söin. Söin sen yhden hiton dumlenamun sieltä sängyn alta. Ei oo sekään sit siellä kiusaamassa enää. Mut muuta tunnustettavaa mulla ei olekaan. Saanko anteeks, saanhan? 😉

Noretyönore

Mutta niinku jotakuinki muuten on menny oikein hienosti. Paino tippuu, posket kapenee ja tissit on melkein tipotiessään. Ihan niinku dietillä kuuluukin olla. Yläkroppa kutistuu parempaa tahtia kuin alakerta. Näin mä tänkin asian ajattelin menevän.

On sieltä akasta jotain lähteny jo irti ;)
On sieltä akasta jotain lähteny jo irti 😉

Onhan sitten tietty niitä päiviä, että nälkä on koko ajan ja vaikka söisit niin nälkä ei mee ohi. Ja kaverit juo siideriä terassilla ja ite vaan mietit, että mitähän kaloritonta seuraavaks ottasin; vettä jääpaloilla vai soodaa sitruunaviipaleella? Kas siinä pulma 😀 Mut nää on näitä. Omapahan on valintas, joku vois sanoa. Ja niinhän se on. En mä valita, en suinkaan.  Diettiaika on hienoa aikaa, tai on ainakin ollu tähän saakka. Oon tyytyväinen muutoksiin, joita kropassa on tapahtunut ja innolla odotan uusia muutoksia mitä vierivät viikot tuovat tullessaan. (Tää on vissiin sitä lässynläätä mitä ihmiset ei jaksa blogeista lukea kun kaikki on vaan niin hiton hienoo ja puuro maistuu joka aamu niiin HELVETIN hyvälle ja herkkuja ei tee koskaan mieli. Mut samaan syssyyn voin sanoa, että kokeilkaapa olla ilman herkkuja ja ilman mitään ylimääräisiä rasvoja esim. tää 8 viikkoa. Ihan tavallinen ruoka alkaa maistumaan just niin hemmetin hyvälle kuin se annetaan aina ymmärtääkin. Joku jäävuorisalaattikin, miten sekin voi MAISTUA jollekin, mut kyllä se vaan maistuu.)

Peruslounas kesäaikaan, uusia perunoita mmmm :)
Peruslounas kesäaikaan, uusia perunoita mmmm 🙂
Kaverit saa hoitaa nämä :P Toistaiseksi!
Kaverit saa hoitaa nämä 😛 Toistaiseksi!

Kisoihinkin ollaan ilmottauduttu eli kyllä; Norppe nousee lavalle eka kerran jyväskylän karsinnoissa ja toivon mukaan pääsee sieltä suoraan jatkoon, ettei tartte karsia kahta kertaa. Expothan ne tietenkin on se päätavoite. Huoltaja kisoihin on jo buukattu ja onkin muuten äärettömän taitava ja kokenut tapaus. Tää nainen itsekin on kisannut ja ollut huoltamassa monia monia kertoja aiemminkin.

minäMINÄminä!!
minäMINÄminä!!

Kävely alkaa olla luontevampaa ja luontevampaa kerta toisensa jälkeen ja ne omat pikku jutut alkaa sinne kävelyyn piirtyä. Miten voikaan tulla siitäkin niin hyvä mieli kun miettii ees sitä kävelyä 🙂

Kesäesa ja tuulikkari ku on niin lämpöinen kesä menossa :)
Kesäesa ja tuulikkari ku on niin lämpöinen kesä menossa 🙂

Kehonhuoltokin on astunut kuvioihin. Joensuussa aukesi uusi liike, jota ystäväni emännöi toisen ystävänsä kanssa. Joen FysioLymfa. Hieronnassa kävin jo pari viikkoa sitten ja huomenna olisi jälleen aika. Tarkoituksena olisi hieroa vähän jalkoja, mutta viime viikon treenin jäljiltä takareidet on vielä niiiin kireät, että saa nähdä mitä siitä tulee.

Joen Fysiolymfassa on avajaistarjouksena kaikki hoidot -50% kesä- ja heinäkuun ajan!

Joen Fysiolymfa ja Raisa
Joen Fysiolymfa ja Raisa

joenfysiolymfa3

Suosittelen kaikille! Paikalla on iloiset ja asiantuntevat asiakaspalvelijat! 🙂

No mitäs muuta? Kesälle on paaljon suunnitelmia VAIKKA mulla on dietti päällä. Ei se oo kuin järjestelykysymys. Ja onneks ympärillä on ihmisiä jotka ymmärtää mun valinnat. Mut jottei kaikki ois niin ihanaa ja blaah, niin oon mä jo listaa tehny mitä haluan esimerkiksi syödä kun kisakausi on paketissa. Ainakin Bicmacejä viikon ajan. Ainakin.

nore2

Mulla on ollu kauheesti teille asiaa. Jotenkin vaan tää läppärin kaivaminen esille on niin hiton hankalaa kun käytän nettiä vaan pääosin puhelimella. Ja puhelimen kautta blogin päivitys on erityisen hankalaa.

Mutta 12 viikkoa vielä, 9 siis takana! Jaksaa jaksaa! Mut tiedän, ettei tää ainakaan helpommaksi muutu 😉

nore3

Tälläistä tänne. Mitäs sinne? 🙂 Huomenna tulen arpomaan tänne pari ylläriä! Ihan vaan siks kun oon niin kauheen laiska blöggari 🙂

Kommentit (9)
 1. Oiii, näyttääpäs hyvältä! Sie oot kyllä tosi kaunis naikkonen! Hienosti oot pärjänny dieetin kanssa… tsemppiä vaa ja hyvää kesää!! 😉

  1. Kiitos Liisi! 🙂

   Toivottavasti pärjäilen yhtä hyvin jatkossakin! 🙂

 2. Dieetti todella saa arvostamaan ruokaa. Ja mitään parempaa vain ei ole kuin aamupuuro! Joka aamu maistuu, ai että!! Välillä on hullu nälkä ja rankkaa, mutta tavoite mielessä jaksaa painaa, kun muistaa, että tämä on väliaikaista ja keino päästä tavoitteeseen. Tuleehan elämässä kurjia päiviä myös ihan ilman dieettiä! Yhtä kaikki on aina tärkeää tiedostaa, mitkä asiat harmittaa, miten voi tehdä niihin muutoksen ja hyväksyä sen, että aina vaan ei ole paras fiilis! 😀 Tsemppiä, kaunis kunto!!

  1. Niinpä! Tämä on todellakin väliaikaista. Sillä jaksan itsekin aika pitkälle ja niin olen sanonut aika monelle utelijalle. Tämä on tietty ajanjakso mun elämässä kun vähän koettelen omia rajojani!

   Kiitos, kunto toivon mukaan vielä edistyy ja kaunistuu! 🙂 Tsemppiä meille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *