Cheatmeal

Ensimmäinen kunnollinen cheatmeal dietin jälkeen meni mun suusta alas tänään. Viime viikollakin oli yks cheatmeal luvissa mut mä söin pastaa ja raejuustoo ketsupilla kotisohvalla. Miten sekin oli hyvää!

cheat2Tänään kuitenkin päätin, että nyt syödään ihan ravintolassa. Kerta saan syödä ja koska huomenna on mun syntymäpäivä. Kesäloma loppui myös virallisesti sunnuntaina ja tän viikon vapaat olin toivonut heti loman jälkeen, eli huomennapa sitten palataan myös sorvin ääreen. Eli monta syytä herkutella. Ja tosiaan ihan luvan kanssa!

cheat1Viime yönä nukuin vaivaiset kaksi tuntia. Ei vaan oikeastaan väsyttänyt. Mietin vaan, että voi kun pääsisin jo aamupalan kimppuun, mutta sitäkin oli hidastamassa verikokeissa käynti, jotka vaati ravinnottomuuden. Ärrr. No haaveilin sitten yön ajan Amarillon ruokalistasta ja mietiskelin, että mitä otan.

Aika selvä pelihän se sitten oli. Perus Amarillon burgeri.  Eikä kyllä pettänyt odotuksia. Annos oli iso, ja vähän kyllä epäilin syömärin taitojani ja mahan vetävyyttä, mutta kyllä se sitten uppos kun vauhtiin pääsi.

cheat6

cheat

cheat8

Herkkuhamppari. Se oli hyvää. Ja vaikka mulla oli tosiaan lupa syödä tuo annos, niin miksi mä poden siitä huonoa omaatuntoa? Ihan kuin olisin tehnyt jotain tosi tosi väärin ja nyt isot jutut tulevaisuuden kannalta on pilalla. Nää ajatukset vähän himmentää sitä voittajafiilistä mikä tosta annoksesta tuli.

Ja siitä annoksesta (ripauksella univelkaa) tuli sitten tuossa illan kähmyrässä vielä hepuli. Kävin kävellen kaupassa, niin tiiättekö tunteen kun tyrskähtelet ääneen nauramaan omille ajatuksille, tai kotipihassa oot varma, että joku seuraa sua kun varjo kulkee mukana. Mutta hei, sehän olikin vaan kauppakassin varjo! 😀 Ja tyrsk taas ja kikakika. Hauskaahan tuo on mut mietin aina, että oonko ainut tämmönen höppeli. Tuskin. Siis tuskin olen. Höppelönä olo on kyllä aika kivaa. Kaikkien pitäis kokeilla sitä välillä. Allekirjoittanut suosittelee.

cheat3Nyt mä meen nukkumaan, koska meen aamulla aikaisin treenaamaan. Treenaamaan aivan huikean mahtavaa uutta treeniohjelmaa. #Tääonmunjuttu

cheat5Puss moiiii!

Kommentit (1)
  1. Oikein hyvää syntymäpäivää vaan sinne päivänsankarittarelle (siis jos ja mahdollisesti kun sisälukutaitoni ja ymmärrykseni kohtasivat)! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *