Blogimatskua!

Sanoi mun ystävä kun nämä kuvat näki! 😀

Siivoilin tuossa sunnuntaina kaappejani ja käsiini osui valokuvia menneisyydestä. Ainakin sieltä kymmenen vuoden takaa. Missäs mä olinkaan kymmenen vuotta sitten? Asuin kuopiossa, opiskelin leipuri-kondiittoriksi, seurustelin ja olin olevinaan jo niiin aikuinen, mutta oikeasti kaukana siitä. Luulin jo tietäväni miten tätä elämää eletään, mutta enhän mä oikeasti tienny mitään. Olin silloin tosi tosi epävarma itsestäni, niin kai aika moni. 18 kesäisenä eletään ehkä niitä epävarmimpia aikoja. Tai no mä ainakin elin.

Aikoinaan paljonki hiusmallin hommia tein. Tässä ihana Jukka Rintalan puku päällä :)
Aikoinaan paljonki hiusmallin hommia tein. Tässä ihana Jukka Rintalan puku päällä 🙂
Juhannusneitokisoissakin tuli pyörähdettyä :)
Juhannusneitokisoissakin tuli pyörähdettyä 🙂

Mut missäs mä olin melkein kakskymmentä vuotta sitten? Hitto, mä voin sanoa noin. Missä olin kaksikymmentä vuotta sitten. Ja muistan vielä sen ajan. Alan olla oikeesti aika vanha 😀 Sillon en ollut epävarma, en tiennyt mitä se on. Nautin elämästä joka päivä kuten sen ikäisenä kuuluukin. Ei ollu stressiä eikä paljon mitään muutakaan. Ruoka oli valmiina pöydässä, ei tarvinnu kuin olla ruoka-aikaan pöydässä. Sitten taas kavereitten kanssa, varmaan tälleen kesäaikaan istuin jossain laiturin nokassa ongella serkkujen kanssa. Sitä mä tein sillon aina kesäisin. Olin ongella. Joko serkkujen tai ukin kanssa. Pystyin istumaan vaikka koko päivän ongella tuijottamassa sitä kohoa, jos vaikka nykäisisi. Vaikka ei nykinytkään niin se ei haitannut. Ja jos alkoi satamaan niin mentiin uimaan. Eli kastuttiin joka tapauksessa. Onget oli sillä välin vedessä tietenkin. Uimisen jälkeen jatkettiin onkimista. Joskus oli eväät mukana, jos ei ollu, mentiin mummon luo syömään. Ah, niin parhaita aikoja. Hymy nousee nytkin kasvoille kun noita aikoja miettii.

Iso ja tärkeä päivä, varmasti aika monelle tuon ikäiselle!
Iso ja tärkeä päivä, varmasti aika monelle tuon ikäiselle!

menneitä4 menneitä2Ala-asteella pääsin serkun mukana reissuunkin. Se oli jännää. Ekaa kertaa lentokoneeseen. Jalat ihan keitettyä spagettia mutta auringonlapsena siellä oli niin mahtavaa,  maata auringossa ja uida välillä  meressä.

Parasta! Ja niiin tyylikäs! :D
Parasta! Ja niiin tyylikäs! 😀

menneitä8 menneitä7 menneitä5Välillä on kiva palata menneeseen, kuvien kautta. Näkee missä sitä on joskus ollut, miten on kasvanut ja kehittynyt. On kiva ajatuksissa palata hetkeksi niihin mukaviin muistoihin, mitä kuvat aina katsojassa herättää. Mutta sitten on taas kiva, kun tietää missä on nyt. On kiva kun voi olla tyytyväinen siihen mihin on elämässään päässyt.

Innolla tulevaisuutta odottaen!

atulevaisuu

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *