BIOTIINILLA TERVEET JA VAHVAT HIUKSET (+arvonta!)

Kaupallinen yhteistyö: Vitabalans oy

Olen miettinyt usein menneen vuoden aikana, että millä asioilla pystyisin itse tukemaan hiusten terveyttä? Tätä mä olen alkanut pohtimaan sen jälkeen, kun reilu vuosi sitten mun hiukset tuhoutui. Mulle niin tärkeät, (joita jopa itsestään selvänä pidin), paksut ja pitkät hiukset ovat tätä nykyä historiaa vain. Toki, hiukset kasvavat ja uusiutuvat ja paljon ollaan tultu jo parempaan päin sieltä vuoden takaisesta, mutta silti ollaan vielä kaukana siitä hiuslaadusta ja määrästä (ennen kaikkea) mitä mun tukka on parhaimmillaan ollut. Haluan kaikin parhain mahdollisin keinoin tukea hiusten kasvuprosessia ja jos on jotain millä saan autettua hiusta pysymään vahvana ja terveenä, teen sen enemmän kuin mielelläni.

Tämän tiimoilta pääsin tutustumaan Vitabalans oy:n Biotiini Strong valmisteeseen, joka on täysin Suomalainen, avainlippu valmiste, ja se valmistetaan Hämeenlinnassa. Biotiini Strong sisältää seuraavia aineita:

BIOTIINIA: Biotiini edistää hiusten pysymistä normaaleina. 

SINKKIÄ: Hiusten ja kynsien hyvinvointia täydentää sinkki, joka ylläpitää hiusten ja kynsien normaalia kuntoa.

METIONIINIA: Aminohappo, joka toimii rikin lähteenä. Keratiini tarvitsee rikkiä. Hius kasvaa juuresta, jossa solut tuottavat jatkuvasti uutta keratiinia, mikä kovettuu keratiinisäikeiksi muodostaen hiuksen sisäosan.

Tabletit sisältävät siis juuri niitä aineosia, joilla minä itse voin sisäisesti vaikuttaa hiusten kuntoon, tai pitää ainakin huolen siitä, että kropassa on riittävästi niitä aineita, joilla tuen hiusten ja kynsien kuntoa ja kasvua optimaalisesti.

Tosiaan, kuulun myös niihin ihmisiin, joilla liuskoittuu kynnet ja on aina liuskoittuneet. Jo ala-asteella muistan miten äiti käski minun käydä kysymässä terveydenhoitajalta, että onko tähän mitään apua, koska minun kynnet ei kestäneet mitään. Nykyään kynnet ovat hiukan vahvemmat, mutta ne ovat olleet todella helposti lohkeavat ja katkeavat. Mitään mihin tarvitaan kynsiä, en voi tehdä ilman, että kynnet ovat säpäleinä. Avaimen pujottaminen avainrenkulaan – ja tadaa, kynnet rikki tai jos tökkään sormeni vahingossa johonkin ja naps, lohki.


Olen nyt syönyt Biotiini Strong tabletteja reilun kuukauden ja uskon, että nämä auttavat minua saamaan takaisin mun ihanan ja paksun tukan. Aionkin tsekata hiusten tilanteen vuodenvaihteen jälkeen, kunhan olen syönyt useamman kuukauden tätä valmistetta. Mielenkiinnolla jään odottamaan tuloksia. Ehkä ensi kesänä tukan tilanne on jälleen jo parempi.

Minulla on paljon katkenneita hiuksia, ja suurin osa niistä on nyt sellaisia jotka yltää tuohon korvan alle suunnilleen. Kun laitan hiukset ponnarille, voin tuntea sen oman ponnarin paksuuden, mitä se on joskus ollut! Latvat on vielä ohuet, mutta sieltä se hius kasvaa. Tukka on nyt tämän kuurin aloittamisen jälkeen ollut ihanan takuton ja jotenkin sileämpi. Minulla on yleensä aina hiukset olleet helposti takkuuntuvat. Nyt nämä mun hiukset eivät takkuunnu ja se on ihana tunne!

Kynsien tilanne on se, että ne ei ole tässä lähiaikoina lohkeilleet. Olen joutunut ennemminkin leikkaaman kynsiäni, eli jotain vaikutusta biotiinilla on kynsieni tilanteeseen todella ollut. Aion siis jatkaa edelleen näitten syömistä, ja katsotaan tosiaan vuodenvaihteessa mikä on hiusten ja kynsien tilanne.

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

Lohkeilevatko sinun kynnet? Olisiko sinulla kiinnostusta päästä testaamaan tätä Biotiini Strong valmistetta? Arvon kaksi lahjapakkausta täällä blogissa. Kerro kommentteihin oletko jo testannut tätä tuotetta tai haluaisitko kenties päästä testaamaan!

Jätä kommentin mukana toimiva sähköpostiosoite jota kautta voin ottaa sinuun yhteyttä arpaonnen suosittua. Arvon voittajan 1.11.2018! Onnea matkaan!

 

Kommentit (139)
  1. Mukana arvonnassa! En ole kokeillut kyseisiä tuotteita, mutta muiden valmistajien biotiiniravintolisiä olen kokeillut ihan hyvin tuloksin. Nyt olisi tarvetta taas biotiinikuurille! 🙂

  2. Oi vitsi, olisi kiva päästä testaamaan tätä. Hiukseni on tosi kärsineet, katkeilleet ja putoilleet viime kuukausien aikana. Itse olen tämän perustellut hormonien heittelyyn, koska olen luopunut hormonaalisesta ehkäisystä. Tämä tuote varmasti toimisi hyvänä kylkiäisenä terveellisen ruokavalion rinnalla hiusten kasvatuksessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *