Torquayn rannikolla

Kuvat puhuvat puolestaan, ai ettien että kuinka ihanaa olla taas luonnon läheisyydessä. Harva asia voittaa kirpsakan syyssään, koskemattomat maisemat ja meren läheisyyden. Ihanaa vetää pitkästä aikaa pipo päähän ja käpertyä takkatulen äären päivän päätteeksi. En uskonut sanovani näin, mutta vitsit tää vilpoinen sää virkistää hikisen kesän jäljiltä, aivan kuin pystyisi hengittää pitkästä aikaa oikein kunnolla.

Spontaanisti otin ja lähdin Melbournen ihmisvilinästä tänne Torquayn rannikolle pieneen surffikylään. (Edit: tällä hetkellä jo sponaanilla reissulla Sydneyssa…) Väenpaljoudessa tulee aina jossain vaiheessa hieman levoton olo ja kaipuu rauhallisempiin maisemiin. Kuinka ihana onkaan vain kuunnella aaltojen pauhaamista, sateen ropinaa ja omia ajatuksia… Yksinkertaisia asioita.

Luonnon elementit tekevät hyvää mielelle ja keholle, ja ei ole montaa asiaa jotka puhdistaisivat mielen paremmin kuin merivesi ja ulapalta puhaltava tuulenvire. Vaikka olisi kuinka sekava ja stressaava päivä niin pieni pulahdus tai nopea surffi huuhtoo kaikki turhat ajatuksenjuoksut mukanaan. Ilmaista terapiaa buustaamaan arjen voimavaroja ja parantamaan keskittymiskykyä.

Tämä paikka saa mut onnelliseksi siitä missä olen juuri tällä hetkellä elämässä ja toiveikkaaksi tulevasta. Ja se on aika hyvä paikka olla, henkisesti ja fyysisesti. Kun sulkee silmät niin on vaan älyttömän kiitollinen juuri tästä hetkestä, eikä ole sen kummoisempi kiire tulevaan, ei kotiinpaluuseen, kesään tai seuraavaan viikkoon. Lisää tätä! Torquay on aivan ihana pieni surffikylä joka on mun mielestä täynnä sitä ”oikeaa” Australiaa. Aidosti ystävällisiä paikallisia, kuivunutta maisemaa, kenguruita, kirkasta vettä ja vähemmän massaturismia. Yksi kauneimmista paikoista ikinä, ihan heittämällä!

Mikä paikka saa juuri sut onnelliseksi ja levolliseksi, minne sun tekee mieli karata kiireisen päivän päätteeksi?

Kommentit (2)
  1. Voi kun ihania kuvia!:)
    Kyllä luonnossa liikkuminen on ehdottomasti parhaita stressipurkukeinoja. Täällä Helsingissä tykkään tosi paljon kävellä merenrannalla 🙂

    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    1. Iso kiitos, paikan päällä vieläkin kauniimpaa! Ja täysin samaa mieltä, meren läheisyys rauhoittaa kummasti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *