Suunto Fitness 3

Kaupallinen yhteistyö: Suunto

Kaupallinen yhteistyö Suunnon kanssa.

Oon ollut jo ihan malttamattomana, että pääsen vihdoin hehkuttamaan mun silmäterää tänne bloginkin puolelle! Mulla on ollut jo muutaman kuukauden käytössä Suunto Fitness 3 -sporttikello, ja paluuta ei ole tiedossa takaisin kellottomaan elämään. Siis tää kello selvis jopa meidän kuuluisasta Norjan reissusta, mmitää? Se on jo aika paljon! (Jos et vielä tiedä mitä tapahtui Norjassa niin kurkkaahan muutama postaus taaksepäin.)

Olen aivan älyttömän huono käyttämään minkäänlaisia asusteita, korut ja kellot on aina ollut mulle ihan ehdoton nou go varsinkin arjessa ja jotenkin vierastan ajatusta ylimääräisistä härpäkkeistä. Jotenkin ne on vaan aina tiellä ja niistä tuntuu olevan enemmän haittaa kuin hyötyä mun kaltaiselle nopeiden liikkeiden naiselle! No siis aivan valehtelematta tää Suunnon ihana uutukainen on ollut arkea mullistava ja tuppaankin esitellä sitä jo jokaiselle vastaantulijalle joka vaan eteen sattuu. Mutta onhan se nyt mageen näköinen, ei siitä pääse yli eikä ympäri!

Parastahan tässä kellossa ei ole sen sporttinen, siro ja spesiaali ulkonäkö vaan sen sisältö. Ja sitähän kannattaa katsoa tarkemmin kuin ulkokuorta! Suunnon toiminnot sai mut alkuun hieman häkellyksiin, ”ai että miten niin mulla on voimavaroja jäljellä yksi prosentti, tämähän ihan aliarvioi mun jaksamista?!” Toisaalta ei se mikään ihme ole parin tuplavuoron jälkeen aamuyöstä neljältä… Mun isoin pahe on usein varmaan juurikin tuo ylisuorittaminen ja sinkoilu sinne tänne, tää kello on ihan loistava vekotin hillitsemään mun menohaluja. Tai ainakin kertomaan mulle silloin kun PITÄISI hillitä niitä menohaluja, toteutus on sitten aivan toinen juttu. Se on vielä vähäsen työn alla!

Anyways, tää kello on tarkkaillut mun elämää nimenomaan kokonaisvaltaisesti. Ja kliseisesti sanottuna tän kellon sisältö kannustaa mua parempaan elämään ja tekemään niitä parempia valintoja esimerkiksi juurikin unen, palautumisen ja stressin suhteen. Oon kyllä kellonkäyttäjänä niin untuvikko, että ensimmäiset pari päivää mun stressitasot oli aivan pilvissä koska mua jännitti aivan hirveesti se kun masiina mittaili ja tarkkaili suoriutumista päivästä 24/7.

Suunnosta löytyy kaikki mitä monipuolinen treenaaja voi tarvita ja se mukautuu eri lajeihin laidasta laitaan. Kello yhdistyy myös kätevästi kännykkään saatavaan appiin ja Sportstracker-sovellukseen, mikä parantaa treenaamisen tarkkailua. Ja mikä parhainta, kello on vesitiivis jopa kolmeenkymppiin asti! Toivottavasti pääsen hyödyntämään tätä ominaisuutta ihan piakkoin surffin parissa. 😉 Eli juurikin mun käyttöön tää on ihan nappi vehje, mukautuu urheilulajeihin laidasta laitaan. Ja ennen kaikkea pysyy vauhdissa mukana…

Moni on tullut kehumaan, että hei ompas hyvännäköinen kello ja täytyisi kans hommata joku hyvä ja näppärä sporttikello omaan käyttöön. No hei tässä se nyt on! Ihan vaan arkeen asusteeksi tai tavoitteelliseen treenaamiseen ja hyvinvoinnin parantamiseen, you name it. Kaveri yritti jo ihan hyvään hintaan ostaa multa juurikin tätä mallia, mutta tästä en mistään hinnasta luovu. Onneksi hänellekkin löyty ihan ikioma suunto pienen harkinnan jälkeen. Helpoin tapa on klikkailla itsesi suunto.fi sivuille ja näpytellä tilaus tulille, sitä sijoitusta on vaikea katua. Rakastuin itse tähän valko-kulta yhdistelmään, mutta väreistä löytyy kyllä jokaisen makuun mieluisia vaihtoehtoja.

Toivottavasti siellä ruudun toisella puolellakin joku innostui aiheesta! Meikäläiseltä saa tulla kyselemään kokemuksia, sykkeitä, palautumistasoja tai askelmääriä jos minuun sattuu törmäämään! Mä niiin mielelläni kannustan hommaamaan tämän ihanuuden omaksi.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *