Muistilista ensi viikolle

  1. Luo tavallisiin ja arkisiin tehtäviin jotain spesiaalia. Aloita aamu maailman parhaalla kuppilla kahvia tai brunssaile ystävän kanssa.
  2. Uskalla olla rohkea päästämällä irti ja mennä eteenpäin. Ja se asia mitä haluaisit tehdä, mutta et ihan vielä uskalla, tee se.
  3. Rakasta kehoasi, älä käytä enää yhtäkään negatiivista ajatusta itsensä mollaamiseen. Kanna sitä ylpeydellä, liikuta sitä ja hemmottele terveellisillä elämäntavoilla. Kun keho voi hyvin mielikin tuntuu kevyemmältä.
  4. Verkostoidu, näe vaivaa uusien ystävien saamiseksi ja tee se aloite. Se on niin simppeliä kun sen oikein oivaltaa. Lopeta kauhuskenaarioiden maalaaminen ja uskalla lähestyä ihmisiä avoimin mielin. <3
  5. Kun sen aika on, keskity itseesi. Älä etsi rakkautta täyttämään huonoa itsetuntoa tai puutteita, fix it yourself. Mokaa, kokeile ja tee asioita itsesi vuoksi.
  6. Oivalla kuinka ihanaa on olla oma itsesi. Älä yritä miellyttää muita, ne oikeat rakastavat sinua ehdoitta ja ilman tarvetta olla joku toinen. Muista se, kun ajatus ”olenko riittävän hyvä” pyrkii mieleesi. Ajattelen aina, että kun olen herskyvä ja karismaattinen oma itseni se on enemmän kuin tarpeeksi.
  7. Älä anna somen ottaa valtaa elämästäsi. Unfollaa, blokkaa tai poista ihmiset ja tilit jotka eivät tuo sinulle parempaa oloa. Somen tulee olla voimaannuttava, inspiroiva ja täynnä hyviä fiiliksiä. Ei päinvastoin.
  8. Kun olet epävarma, hymyile. Se tekee sinusta lähestyttävän ja monen mokan voi pelastaa näin pienellä kikalla. 😉
    Näillä fiiliksillä uuteen viikkoon. Ihanaa sunnuntaita!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *