Luontoa iholla ja hiuksissa

Ihonhoito-asiaa! Pääsin tekemään Flow cosmeticsin ja Sugar Helsingin kanssa yhteistyötä. Vaikka palashampooseen menikin hetki aikaa tottua voin vannoa ettei luonnonkosmetiikasta ole paluuta takaisin. Tuntuu, että iho hehkuu aivan eri tavalla näistä rohdoista.

Flow’n tuotteet ovat 100% luonnollisia, luomua ja vegaanisia. Näiden puteleiden sisältö on valmistettu puhtaista luonnon omista raaka-aineista, kuten kanervasta, katajasta ja pohjolan marjoista. Aika villiä, miten tuon kaiken on saanut purkitettua näin nättiin muotoon!

Mun iho on aina ollut vähän oikukas ja pienetkin muutokset elämässä vaikuttavat ihon kuntoon. Nuorempana minäkin olen kärsinyt aknesta, joten ihon puhtauteen on täytynyt kiinnittää erityistä huomiota. Palasin Australiasta suoraan toukokuun viimaan, ja huomasin ihollani heti muutoksia. Herkkä hipiä imi kaiken kosteuden ja naama tuntui koko ajan aivan rutikuivalta. Samaa jatkui koko kesäkuun, kunnes päätin ottaa järeät aseet käyttöön ja laittaa koko ihonhoidon uusiksi. Kävin Bulevardin Hydra facial kasvohoidossa, joka tuli kyllä kovasti tarpeeseen. Iho kuorittiin, ”imuroitiin” ja kosteutettiin ihan perinpohjaisesti ja hoidon jälkeen näin kirkkaassa säiliössä kaiken ihollani hautuneet epäpuhtaudet mustapäistä katupölyyn. Hyh!

Sittemmin otin käyttöön Flow’n ihanat ihotuotteet. Säännöllinen puhdistus, kosteutus ja hoito auttaa ihoa pysymään virkeänä. Olen ehkä maailman surkein meikkaaja, enkä koe näyttäväni aivan itseltäni tukalan meikkikerroksen alla. Flow’n KORENTO kosmetiikkasarjasta löytyikin hurmaavia uusia lempparijuttuja luonnollisen meikin saavuttamiseksi. ”Luonnollista. Kaunista. Aitoa.”

Ihan normi duuni- tai kesäpäivänä tykkään laittaa edellisenä iltana valmiiksi kosteutetulle iholle seerumimeikkivoidetta, jossa yhdistyy BB-voide ja kosteuttavan hoitoseerumin ominaisuudet. Se jättää kasvoille i-h-a-n-a-n hehkun, eikä kuivuudesta tai tukehduttavasta meikistä ole tietoakaan. Poskille vielä heleän punaista voidemaista poskipunaa, joka levittyy ihanasti meikkivoiteen päälle sormenpäällä töpöttelemällä. Samainen poskipuna toimii myös huulilla!

Ihanaa saada kesä myöskin iholle kosmetiikan muodossa. Pieni lisäys tähän tekstiin: tällä hetkellä postailen Ranskan rannikolta Biarritzista, saapi nähdä kuinka hipiä reagoi tähän lämpöön ja hetkelliseen paluuseen reissuelämään…

Nämä Anni Laukan nappaamat hurmaavat kesäkuvat tiivistävät heinäkuisen tunnelman, ihan parasta vaan vedellä luonnon helmassa tukka putkella villinä ja hymy korvissa! Nyt naaatitaan kun kesä on parhaillaan.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *